Şimdi Ara

MAFİA oynamis olanlar buraya!!! (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
2
Favori
72.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be nerden nereye oyun çıkıcak az kaldı
  • Arkadaşlar bu mafia oyunundaki jazz müzikleri nerden bulabilirim acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReKi

Arkadaşlar bu mafia oyunundaki jazz müzikleri nerden bulabilirim acaba..

Django Reinhardt diye aratabilirsin.
    Gerçi tamamı değil ama Honeysuckle Rose parçası ona ait.

Gerçi burada tam liste varmış. tıklayın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 26 Mayıs 2010; 15:40:23 >
  • Lordz Of Brooklyn ft. Everlast - Lake Of Fire bu şarkı süper mafiayı bitirince çalan şarkı credis bölündeki
  • Kesinlikle filmi yapılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

Orijinalden alıntı: Raven Shield

Bu oyun hayatımda oynadığım en iyi 3 oyundan biridir. PES 5, Rainbow Six Serisi ve Tabi ki Mafia..

pes 5 mi muhahahaha

bu arada mafia nin oynanılabilirlği zor arabayı kullanma fln ayrıyaten görüntüler de cok dandik neyini sevdiniz ki odöneme göreyse iyi olabilir

Bence hala oynanabilir , ve bugünkü oyunların çoğundan iyidir...
    Edit:Bu arada yarış bölümü ne heyecanlıydı öyle ya :D geçemiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dihaş -- 1 Temmuz 2010; 14:57:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Oyunun devamını getiremediler çünkü konuda açık kapı kalmamıştı !! Ama oyun yeni grafik motoru ile yeniden yapılıp görevler biraz süslense çok iyi olurdu

ben yenisini oynadım bitirdim bile
  • Oyunu duymuştum ama ahım şahım bi pc'm olmadığı için oynama fırsatım olmamıştı, bu kadar övgüler üzerine bu kadar efsane denilen oyunu şimdi oynamak abes kaçmaz herhalde değil mi ? :)
  • arkadaşlar bu joenun maceralarına giremiyorum bir türlü
    anlamdım birde bu oyunun pc için 2 tane mi dlc paketi var .
    birde oyun mükemmel ancak tek eksiği hep aynı müzikler var bir süre sonra radyoyu kapatıyor i nsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: axemen

quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Oyunun devamını getiremediler çünkü konuda açık kapı kalmamıştı !! Ama oyun yeni grafik motoru ile yeniden yapılıp görevler biraz süslense çok iyi olurdu

ben yenisini oynadım bitirdim bile

iyimisin adam 2006 da yazmış bu yorumu
  • ya arkadaşlar belki birisi bakar" ben 6 yıl öncede mafiadaki bağlı kadının sırrını çözemiyordum hala çözemiyorum bilen varsa yardım edermisniz diyordumki abim az önce hala mafya oynarken bir kadının kafasının köpek olduğunu gördü 6 belkide 7yıldır yüklü neyse kadın oyun bittikten sonra extremeye girin o haritada görevlerin olduğu hızlı gonzales felan var işte onlardan birinde kamyon görevi var 15saniye içinde hızlanmassan veya 47nin altına düşerseniz kamyon patlıyor deniz kenarında hani aşşada merdivenler var merdivenlerden inin orda bir tabela var kadın tabelanın arkasında bağlı ateş ediyorum ölmüyor bağırmıyorda sırrını bilen varsa söylesin lütfen oyunu bitirmeden kadını bakamazsınız çünkü oyun bitince açılıyo o yazı adını unuttum bakarsanız anlarsınız extreme felandı :) telefondab yazmakta çok zor baya bir zamanımı aldı umarım birisi bakar.
  • bncede süper oyundu yaa 3.oyununu heyecanla bekliyorum ama tam bir serbestlik yoktu oyunda o kafama takılmıştı bazen alabileceğimiz yan görevlerde olsa süper olurdu mesela gayrimenkul ve araba satın alabilme oyuna eklense hç fena olmaz. 3.oyunda vito taekwando veya karate öğrense süper olur bnce
  • Bu oyun mükemmel bir oyun. Grafiksel olarak, oyunun akış hızı, senaryosu süper tek kelime ile perfect! Hele türkçe yama da yaptın mı değmeyin keyfinize. Yani bu yarış oyunlarını direksiyon ile oynamak gibi birşey.
  • II yi bitirdim ama sonunu unuttum :D
  • ben gelecekten yazıyorum gerçekçi dediğin oyun bf3 mw3 gta4 yanında maria kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Šahin K

ben gelecekten yazıyorum gerçekçi dediğin oyun bf3 mw3 gta4 yanında maria kalır

GTA4 MW3 ün yanında Mario kalıyorsa ya senin gözlerinde bir problem var ya da sende göz zevki yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bewildrecht2

quote:

Orijinalden alıntı: Šahin K

ben gelecekten yazıyorum gerçekçi dediğin oyun bf3 mw3 gta4 yanında maria kalır

GTA4 MW3 ün yanında Mario kalıyorsa ya senin gözlerinde bir problem var ya da sende göz zevki yok

GÖZLER BOZUK MALESEF BU YÜZDEN ASKERİ LİSEYE GİREMEDİM HATIRLATTIĞIN İÇİN SAĞOL
  • ben şimdi mafia 1 i biraz oynamıştım ama çok sıkıcı gelmişti görevler filan hep aynı gibiydi.direk 2.cisinden başlasam olur mu senaryo bağlantısı var mı?
  • Konuyu açan arkadaşa katılıyorum, gta yerine mafia yı tercih ederim !
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.