oyunu indirdim kurdum açtım...hemen new game yapıpı oyuna kıyamadım öce bi intro yu izledim havaya girdim..
sonra çıktım oyundan oyunun dosyaları fazla yer kaplamasın diye cd ye yazdım ve sildim (kurulu dosyaları değil tabi kurmak için daemon a mount ettiğim .bin ve .cue dosyalarını)
işte o .bin ve .cue dosyalarını cd lere yazdım...ve sildim pc den.
daha sonra türkçe dil paketini yükliyim kurayım dedim..kurdum oyuna gireyim dedim hata verdi..oyunu sildim nasıl olsa cd de var diye yeniden yüklerim dedim..
cd yi taktım setup a girdim next..next.. yüklenecek dizini seçtim next.. yükleme başladığı anda tekrar cd1 i soruyor bana..
sonuç olarak dosyaları yanlış yazmışım cd ye
intro yu izledim ve oyun elimden uçtuu
recovery my files programı ile geri getirmeye çalışıyorum dosyaları tarıyor şu an olabilceğinden ümitli değilim ama oooooofFF
gitti oyun ya yeniden indirsemmi acaba ne şanssız adamım ben ya
oyunun başı çok can sıkıcıydı ben de sildim.
sorunu çözdüm sonunda ya
dosyaları cd den tek tek bir klasöre attım .exe yi de attım çalıştı
yanlız beyler oyunda saçma şekilde acaip bir kasma var.. 10 fps görüyorum ya
acaba çok eski oyun olması yüzündenmi ekran kartımın driver ı falanmı uyuşmuyor eski bi driver mı indirmem gerek neden bu kadar kastı bu ya
bende bu oyunu inanılmaz sevmiştim başından kalkamamıştım,tek bitiremediğim ekstra görevlerdi ,yaratıkla felan dövüşüosun
oyunun sonu mükemmeldi sinematikleri geçmeyin arkadaşlar herşeyi tamamen seredin,film gibi zaten
Oyun hayatımda oynadığım en iyi oyun.. beni çok etkilemiştir, sonunda gözlerim doluyor.. 4 kere bitirdim artık tekrar oynamam ama MART'ın ortasında THE GODFATHER ile bi nebze bu oyunun keyfini almayı umuyorum ama Mafia kadar iyi olamayacağını düşünüyorum. heralde bir daha bu kadar güzel bi hikayeyle oynanabilirliği de bu kadar iyi olan bi oyun yapamazlar.
gelmiş geçmiş en iyi oyun
arkadaşlar mafia oyununu bende 4 kere bitirdim en son olarak kurtlar vadisi modunu oynadım alt yazılar türkçeydi müziklerde kurtlar vadisi müziğüiydi o yamayla mafia oyununu 2 kez daha bitirdim ve mafia oyunu ve kurtlar vadisi modumu arşivime aldım genel olarak tek bir söz kalıyor bana göre mafia bir efszneydi mükemmel ötesiydioyunu almak isteyenler beşiktaş sinanpaşa pasajıonın 2. katına gidebilir ve şiddetle tavsiye ederim
gözün aydın oynayabilmişsin azda olsa oyunu tugy18
quote:
Orjinalden alıntı: TuGy18
sorunu çözdüm sonunda ya
acaba çok eski oyun olması yüzündenmi ekran kartımın driver ı falanmı uyuşmuyor eski bi driver mı indirmem gerek neden bu kadar kastı bu ya
fx 5200 512 ramle oynamışdım hiç kasmamıştı senin sisteminde de kasmaması lazım
bende 3 kere bitirdim oyunu aldığım günün üstüne bir kaç gün geçmişti bitirdim oyunu hastası oldum bu kadar zevkli bir oyun çok az oynamışımdır keşke devamı olsaydı ama yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi oyunun sonunda açık kapı bırakılmadı sonuda çok acıklıydı yaw
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
quote:
sorunu çözdüm sonunda ya
abi öyle bi kasıyo ki göreceksin ya çok ilginç bi durum..
neden bu kadar kastı ya nası oynıyacam brn bu oyunu şimdi .. oyuna fazlamı hızlı geliyo pc acaba
çözünürlüğü 800*600 e düşürdüm kasarmı diye onda bile kastı höh
ya acaba ekran kartının driverımı değiştirmem lazım yada oyun directx 8.1 istiyor bende doğal olarak 9.0c var o mu etkiliyor anlamadım
nasıl kasar yaa
ben o oyunu işyerinin bilgisayarında oynamıştım bi ara
p3 700mhz 128 ram 32mb ekran Antika-Aska anakart
ne sarmıştı bea
3. cd si bbaya çizildi oynayamıyorum artık
tugy18 bana ulaşsana nerden indirion
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
quote:
sorunu çözdüm sonunda ya
abi öyle bi kasıyo ki göreceksin ya çok ilginç bi durum..
neden bu kadar kastı ya nası oynıyacam brn bu oyunu şimdi .. oyuna fazlamı hızlı geliyo pc acaba
çözünürlüğü 800*600 e düşürdüm kasarmı diye onda bile kastı höh
ya acaba ekran kartının driverımı değiştirmem lazım yada oyun directx 8.1 istiyor bende doğal olarak 9.0c var o mu etkiliyor anlamadım
bende oynadım dx 9 da sorun olmuyor driverdan olabilir bir değiştir istersen.
Bende P3 800 MHZ 256 MB ram ile oynamıştım, 15. bölüm haricinde genelde hafif kasılmayla oynadım. Bence oyun için yama bulabilirsen sorunun çözülebilir. Sanırım resmi sitesinde vardı.
tamam ya oyunun ayarları bişeyler low detail kalmış onu yükselttim düzeldi çok saçma bişey ama böyle çözüldü
şimdi cillop gibi oynatıyor bir ton sorun ve engel karşıma çıkmasına rağmen en sonunda oyuna başladım oyunun senaryo çok sağlammış hakkaten şimdi taxicilikten çıktım mafia olayına igrdim iyice beni döven mafialardan intikam almaya gidicem şimdi baseball sopası ile arabalarını dağıtacam
harbi bu kadar soruna deymiş oyun baya güzele benziyor ve o zamanda yapılmasına rağmen grafikler hala göze çok hoş görünüyor
türkçe yamasını kurayım diyecem ama korktum onu da kurmaya şimdi yine sorun verir açamam oyunu falan elleşmiyecem oyuna gık desem hata veriyor çünkü eski oyun diye sanırım şu an sorunsuz allahtan ama üflesem bozulcak gibime geliyor
Türkçe yamanın çalışması için oyunun 1.3 versiyonunun kurulu olması gerekiyor.