Şimdi Ara

MAFİA oynamis olanlar buraya!!! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
2
Favori
72.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gaza geldim yeniden oynuyacam şuan yüklüyorum..
    süper bi oyundu.
    ama gercekten başta verdigi taxi görevi hiç hoş degildi cok sıkıcıydı ama gende oynayacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

evet ilerledikçe değişik şeyler çıkıyor..

şimdi frank i öldürmek için onu nerede bulabileceğimizi bi adama sormam gerekiyor..gidiyorum adama soruyorum " sen bill misin" diye adam panik içinde " yok ben o değilim" diyor ben bu adamda bi iş olduğunu anladım adamı korkutarak bilgileri alacağımız geçti aklımdan deneyeyim dedim hakkatende öyleymiş..

adamın topuğuna sıktım bi el adam ötmeye başladı hemen

süper yahu

oyunda bi yerde takıldığımızda hakkaten " gerçekte burayı nasıl geçerdim " diye düşünüp uyguladığınızda öyle olduğu görülüyor @ efex2000 söylemişti doğru söylemiş bunu
    Ben o adamı sopayla döverek konuşturmuştum.Para falan vercekti,bi tane daha koydum evin anahtarını verdi töbe dedim

• mafia gercekten mukemmel bir oyun hayat1mda oynad1g1m en iyi oyunlardan biriydi s1k1c1 gorevlerin yan1nda(taksi gibi) cok zevkli bolumleride war ayr1ca konsuuda cok iyi
  • Yanlız oyunun sonuna ilişkin açıklamalara dikkat edelim, çünkü daha yeni oynayanlar var, sonunu bilmek hoş olmaz sanırım. İsteyenlere PM yollanır ama
  • Oynadığım en iyi oyun diyebilirim
  • Ya arkadaşlar mafia 2 gelcekmi bileniniz varmı acep godfather'ı demiyorum yanlış anlamayın mafia 2 gelcekmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 2 Mart 2006; 1:11:53 >
  • mükemmel mükemmel mükemmel!!!merlinin kazanı bi 95 vermiş bide 68 kafam karıştı valla.68 i nasıl yakıştırdılar anlamadım...bi yanlışlık olmalı.evet
  • arkadaşlar mafia yı dün bir kez daha oynamak için kurdum birde türkce yamasını buldum gerçekten mükemmel güzel bir yama yapmış kim yapmışsa yanlız oyunu unutmuşum ya bir görev için araba alıcam garajdan ama bir türlü kapıyı acamadım nasıl oluyordu bu araba kaldırma olayı sağ tıklayınca ön koltuğa otur gibi secenekler var ama olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: turkuazim

http://www.mafiasource.de/mafia2/details.php
    anladığım kadarıyla 2007 nin ilk çeyreğinde MAFIA 2 çıkıyor. Sabırsızlıkla bekleyeceğiz.

fake

Keşke gerçek olsa Ama Take 2 şirketi sağlam bir şirket ilk gördüğüm oyunu Hidden & Dangerous du baya bir sağlamdı bu oyunu yaparlarsa ki İnşallah yaparlar çok güzel olur

• Site tarafından resmi bir acıklama yapılmadıkca fan sitelerde yazılanlar pek bişey ifade etmiyor !
  • 24 şubat - 3 mart oyun bitti sonunda orta kararda güzel bir oyun
  • mafia 2 yi sabırsızlıkla bekliyosss...
  • ya arkadaşlar daha ilk bölmde takıldım ya bu heriflerden kurtuluyoruz bizi takip edenlerden sonra gangsterlerin barına git diyor yukadaki okdan takip ediyom bi duvar dibine geliyom denizin öbür yakasına geçmem lazım bar için nerden geçcem yardım pls
  • Yaa... ben ilk defa bir oyunu film izliyor gibi oynadım.... hele oyunun sonunda... Saliyeri'nin selamı var diyip adama sıktıklarında gözlerimden yaşlar damladı... Abi tüm zamanların gelmiş geçmiş enn manyak oyunu...!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: addrian

Yaa... ben ilk defa bir oyunu film izliyor gibi oynadım.... hele oyunun sonunda... Saliyeri'nin selamı var diyip adama sıktıklarında gözlerimden yaşlar damladı... Abi tüm zamanların gelmiş geçmiş enn manyak oyunu...!!!

evet son sahne guzeldı... Adam onca hayatı bıraktı en sonunda sıktılar adama
  • mafiayı türkce yama ile tekrar oynamaya başladım ilk oynadığımdaki gibi zevkli birde konuyu anlayınca gercekten çok eylenceli oluyor buraya ekran görüntüsü eklemeyi düşünüyorum oyunu beğenmeyenlere inat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 7 Mart 2006; 20:40:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: R.A.Z.O.R.

Arkadaşlar ben oyunu oynadım 1 kere bile hoşlanmadım siz naıl seviyosunuz anlamadım bana göre oyun igrenç
    oyunu kaç kere oynadım grafik motoru igrenç adamlar arabaya odun gibi girip çıkıyolar bence oyun berbat

sen nezaman oynadın bu oyunu ayrıca buna benzer ve daha iyisini söylede bizde oynayalım

• quote:

Orjinalden alıntı: feriox

mafiayı türkce yama ile tekrar oynamaya başladım ilk oynadığımdaki gibi zevkli birde konuyu anlayınca gercekten çok eylenceli oluyor buraya ekran görüntüsü eklemeyi düşünüyorum oyunu beğenmeyenlere inat

nasıl becerdin türkçe oynamayı ben birtürlü oynayamamıştım linkide varsa verebilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyboy1

mafia 2 yi sabırsızlıkla bekliyosss...

+1
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.