Şimdi Ara

MAFİA oynamis olanlar buraya!!! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
2
Favori
72.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

quote:

Orjinalden alıntı: feriox

mafiayı türkce yama ile tekrar oynamaya başladım ilk oynadığımdaki gibi zevkli birde konuyu anlayınca gercekten çok eylenceli oluyor buraya ekran görüntüsü eklemeyi düşünüyorum oyunu beğenmeyenlere inat

nasıl becerdin türkçe oynamayı ben birtürlü oynayamamıştım linkide varsa verebilirmisin

Alıntıları Göster
    dostum verdiğim linke tıkla ve spearsound adlı arkadaşın mesajında ki linkten yamayı indirebilirsin (üstten 2.mesaj) gercekten çok kaliteli bir cevrim olmuş
    http://www.merlininkazani.com/yeniforum/showtopic.asp?topicid=1393&pagenumber=3

mafiayı türkce yama ile tekrar oynamaya başladım ilk oynadığımdaki gibi zevkli birde konuyu anlayınca gercekten çok eylenceli oluyor buraya ekran görüntüsü eklemeyi düşünüyorum oyunu beğenmeyenlere inat

nasıl becerdin türkçe oynamayı ben birtürlü oynayamamıştım linkide varsa verebilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 7 Mart 2006; 23:56:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guraktan

Mafia gerçekten büyük oyun, aradan birkaç sene geçmesine rağmen hala ona büyük rağbet var, oyun piyasasında birçok iddialı oyun çıksa da Mafiadan aldığım zevki tekrar bulamadım. Platform oyunlarından aksiyon oyunlarına geçmemi sağlayan Mafiaya teşekkürler. Ama devamının çıkmasını beklemekten başka yapabileceğim birşey yok. Oyunu 10 defa oynadım ve artık vedalaştım. Şimdilik tek ümideim Godfather ama Mafia çıtayı çok yükseltti, Godfatherin işi zor.

Alıntıları Göster
    333 mhz celeronumda bile mükemmel şekilde çalışıodu mafia ve grafiklerininde nasıl çağının ilersinde oldugunu herkes bilio oysa GTA3 deil takılmadan çalışmak açılmıyodu bile!!
    30ların amerikasında içki,silah kaçakçılarından,banka soygunlarına,suikastlerden,tarihin ilk dürbünlü tüfeği rus yapımı prototip silahından,mafya anayasası Omerta ya kadar her konuya uzanan film tadında bir senaryoyla bezenmiş harika bir oyun...benzeri gelmedi gelmezde bu gidişle, GTA nekadar didinsede bu eski denebilecek şaheserin gölgesinde kalacak hep! Çeklerden bu oyunun cıkmasıda ayrı bi mevzu aynı firma sonra grafik motorunu biraz daha geliştirip Hidden&Dangerous 2 yi cıkarttı zaten oda müthişti!
    Mafia 2 nin ise cıkmaması cok ilginç bi durum çalışma oldugu yönünde bile haber yok açıkcası 2. oyun için. oysa 70lerde geçen ve Tommynin oğlunu oynayan bi karekter gayet güzel olurdu yada işte yaşlanıp vurulmadan önce atıldığı 2. bi macera olabilirdi tommynin sonuçta baş düşmanı duruyordu zaten oyunun sonundada tommyi o öldürtmüştü yani senaryo cok eger yapmak isteseler...
    buda mafia için yapılmış modlardan biri çekler yapmış baya ii açıkcası hatta official siteden bile link verilmiş;
    http://english.bonusweb.cz/dema/mafiabluedream.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foks -- 8 Mart 2006; 6:12:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feriox

daha ne görevler var oyunda
    quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

yuh ya bu kadar olur

biraz önce, otele bomba yerleştirdim kaçtım otelden polislerden kaçarken kiliseye düştüm birde ne göreyim.. daha önceden öldürdüğüm düşmanımın cenaze törenine düşmüşüm.. ben senaryonun film gibi kalitede olmasına afallarken az daha hepsi beni öldürüyordu ya

muhteşem ya daha neler görecem bu oyunda bakalım

Alıntıları Göster
    yav arkadaşlar şu kurtlar vadisi yamasının full ünü nerde buluruz oyunu 3 sefer bitirdim bide kv ile bitirelim nasıl oluyor

boyuna konşuyorsunuz testere 3 falan diye merak ettim dogrusu.

• quote:

dostum verdiğim linke tıkla ve spearsound adlı arkadaşın mesajında ki linkten yamayı indirebilirsin (üstten 2.mesaj) gercekten çok kaliteli bir cevrim olmuş
    http://www.merlininkazani.com/yeniforum/showtopic.asp?topicid=1393&pagenumber=3

Alıntıları Göster
    quote:

sağol arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

quote:

sağol arkadaşım

Alıntıları Göster
    sende sağol arkadaşım
    quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

quote:

sağol arkadaşım

• quote:

sende sağol arkadaşım
    quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

quote:

sağol arkadaşım

Alıntıları Göster
    bir kaç resim fena olmaz başlık mafia olunca
     MAFİA oynamis olanlar buraya!!!

• quote:

Alıntıları Göster
    WAY BU OYUNUN TÜRKÇESİNİ NERDEN İNDİREBİLİRİZ?
    GERÇEKTEN GÜZEL OLMUŞ

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: _sLiM_

bence oyun tarihinin en baba oyunu GTA falan yalan onun yaninda tam bir efsane ciktigi zaman dier oyunlar 1cd yi zor doldururken MAFİA 3cd idi!!!
    hersey o kadar gercektiydi ki....
    fakat oyunun devami gelmedi yalan oldu oyunu 3defa bitirmis ve herseferinde ayni zevki almis bi oyunsever olarak bu oyunun niye devaminin gelmedigini merak ediyorum..
    benim gibi bu oyunun haftasi olup bitirenler buraya toplanirsa sevinirim...

aynen katildin her format atisimdan sonra mafia yi bi aha kesinlikle kuruyorum pc me cok zevkli manyak bi oyun ozaman da o oynanabilirlk ve o grafiklari yapmislar ya bise diyerimiyorum belkide simdide yapsalar unreal tournament 2007 gibi grafik yaparlar o oyuna

• quote:

Orijinalden alıntı: imamoglu

quote:

Orjinalden alıntı: _sLiM_

bence oyun tarihinin en baba oyunu GTA falan yalan onun yaninda tam bir efsane ciktigi zaman dier oyunlar 1cd yi zor doldururken MAFİA 3cd idi!!!
    hersey o kadar gercektiydi ki....
    fakat oyunun devami gelmedi yalan oldu oyunu 3defa bitirmis ve herseferinde ayni zevki almis bi oyunsever olarak bu oyunun niye devaminin gelmedigini merak ediyorum..
    benim gibi bu oyunun haftasi olup bitirenler buraya toplanirsa sevinirim...

aynen katildin her format atisimdan sonra mafia yi bi aha kesinlikle kuruyorum pc me cok zevkli manyak bi oyun ozaman da o oynanabilirlk ve o grafiklari yapmislar ya bise diyerimiyorum belkide simdide yapsalar unreal tournament 2007 gibi grafik yaparlar o oyuna
    arkadaşlar omerta adlı bölümü 1 haftadır geçemedim bi şey anlamadım 2 adamla konuşuyom eee sonra napcam

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

arkadaşlar omerta adlı bölümü 1 haftadır geçemedim bi şey anlamadım 2 adamla konuşuyom eee sonra napcam

Alıntıları Göster
    (KÖPRÜ ALTINA GİT,TAMİRHANE OLAN ) BAK ARKADAŞIM KÖPRÜ ALTINDAKİ ADAMLARI DİYORSUN SEN GAİLBA,ONLARLA İLK ÖNCE KONUŞ SANA BİLGİ VERMEYECEKTİR.SONRA KEL OLAN YAŞLI ADAMA BİR İKİ YUMRUK AT ONDAN SONRA KONUŞACAK.VE YENİ GÖREVİN BAŞLAYACAK.

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 6 Haziran 2006; 13:28:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Manero

(KÖPRÜ ALTINA GİT,TAMİRHANE OLAN ) BAK ARKADAŞIM KÖPRÜ ALTINDAKİ ADAMLARI DİYORSUN SEN GAİLBA,ONLARLA İLK ÖNCE KONUŞ SANA BİLGİ VERMEYECEKTİR.SONRA KEL OLAN YAŞLI ADAMA BİR İKİ YUMRUK AT ONDAN SONRA KONUŞACAK.VE YENİ GÖREVİN BAŞLAYACAK.

quote:

Alıntıları Göster
    Türkçe yamasını http://lostheaven.co.uk adresinde vardı ama site kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 6 Haziran 2006; 14:55:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saltuk

Türkçe yamasını http://lostheaven.co.uk adresinde vardı ama site kapalı.

Alıntıları Göster
    ben bu oyunu pc im kötü oldugu için oynayamamıştım çok az da int. kafede oynamıstım ve gayet güzeldi. Şimdi yazılanlara baktım da canım çekti valla en yakın zamanda 1 tane edinirim

bu arada @R.A.Z.O.R : ilgi çekmeye çalışma..

• quote:

Orijinalden alıntı: CemQ_313

ben bu oyunu pc im kötü oldugu için oynayamamıştım çok az da int. kafede oynamıstım ve gayet güzeldi. Şimdi yazılanlara baktım da canım çekti valla en yakın zamanda 1 tane edinirim

bu arada @R.A.Z.O.R : ilgi çekmeye çalışma..

Alıntıları Göster
    iştahım kabardı. bugun alıp tekrar oynuyum bari..

• quote:

Orijinalden alıntı: guraktan

Mafia gerçekten büyük oyun, aradan birkaç sene geçmesine rağmen hala ona büyük rağbet var, oyun piyasasında birçok iddialı oyun çıksa da Mafiadan aldığım zevki tekrar bulamadım. Platform oyunlarından aksiyon oyunlarına geçmemi sağlayan Mafiaya teşekkürler. Ama devamının çıkmasını beklemekten başka yapabileceğim birşey yok. Oyunu 10 defa oynadım ve artık vedalaştım. Şimdilik tek ümideim Godfather ama Mafia çıtayı çok yükseltti, Godfatherin işi zor.

Alıntıları Göster
    Onu bunu bilmem ama MAFİA yı tek gecerimm bır kere oyun cok gercekci di sesleri müzikler grafikleri olsun mutıs bır oyun du

• quote:

Orijinalden alıntı: Manero

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Manero

quote:

çok teşekkürler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Manero

quote:

çok teşekkürler

Alıntıları Göster
    Feci canım çekiyo 2-3 haftadır bu oyunu ya, 2-3 kere bitirdim bonus bölümlerle beraber ama hala canım çekiyo inanılmaz bi oyun ayrıca müziklerini kesinlikle tavsiye ediyorum "Django Reindhart" bütün şarkıları indirin manyak kalite jazz hastasıyım

Oyunu bi arkadaş hacıladıydı ben de yeniden alcam gidip ama 50 kere de alsam "değer"

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Feci canım çekiyo 2-3 haftadır bu oyunu ya, 2-3 kere bitirdim bonus bölümlerle beraber ama hala canım çekiyo inanılmaz bi oyun ayrıca müziklerini kesinlikle tavsiye ediyorum "Django Reindhart" bütün şarkıları indirin manyak kalite jazz hastasıyım

Oyunu bi arkadaş hacıladıydı ben de yeniden alcam gidip ama 50 kere de alsam "değer"

Alıntıları Göster
    türkce yama isteyen varsa gönderebilirim
    her kim yapmışsa eline sağlık harika bir yama

• ABİ MAFİA BİR AYRICALIKTI !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: İS 007

ABİ MAFİA BİR AYRICALIKTI !!!
    yaw çok zor bu mafia
  • quote:

yaw çok zor bu mafia

Alıntıları Göster
    otopark binasında gecen bölüm favorimdir tam bir mafia çatışması oluyor orda
    seviyorum bu oyunu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.