Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
17.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bir aradan sonra klanla birlikte oynayabileceğim ,umarım kalabalık oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

MAG'ı ben de merak ediyorum. En kısa zamanda alıcam sanırım. :)

Böyle bir klanın böyle tecrübeli oyuncuların olması oyunun değerini 2 kat arttırıyor bana kalırsa.. Kesinlikle almalısın
  • valla bu 250 xp olayı süper oldu valorla bir bucuk günde 63 oldum. keşke hep 1. senesi olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1h11r

quote:

Böyle bir klanın böyle tecrübeli oyuncuların olması oyunun değerini 2 kat arttırıyor bana kalırsa.. Kesinlikle almalısın

Klan maçlarına malesef gelemiyorum. Konsol çok olunca hangi birine yetişeyim şaşırıyorum. Ama oyunu alıcam gibi haftaya.

• Dünya 1.'sinin Türk olması iyiymiş.
  • quote:

quote:

quote:

Klan maçlarına malesef gelemiyorum. Konsol çok olunca hangi birine yetişeyim şaşırıyorum. Ama oyunu alıcam gibi haftaya.

oyunu alırsan ilker arkadaşı ekle psn e ya da beni yardımcı oluruz her konuda klanla çok daha zevkli;)

• Yazın 3-4 arkadaş oynuyorduk sarmasada eğlendiriyordu.Ama şimdi 20-30 tlye bulursam alacağım ama kaç kişi online oluyor bilmem lazım.Çünkü arkadaşla 2 kişi black ops oynuyoruz,sıkılırsak zombie'ye geçiyoruz yani müthiş sarıyor bizde kulaklık var bir sayıyı alayım bende başlarım belki.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

oyunu alırsan ilker arkadaşı ekle psn e ya da beni yardımcı oluruz her konuda klanla çok daha zevkli;)

• Atatürk clanındaki toplam kişi ve aktif kişi sayısını ayrı ayrı 1.mesajda ayda bir güncelliyorum. Ordan takip edebilirsiniz.
    Şuan kişi sayısı keyfi verecek düzeyde
    Clan daveti almak için beni veya 1. mesajda yazan arkadaşlardan herhangi birini ekleyebilirsiniz.
    MAG clan daveti almak istiyorum referans ilker Ege yazın tamamdır
  • TR ATATÜRK clanın ın şerefli askerlerine ......

AKINCILAR
    Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
    bin atlı ogün dev gibi bir orduyu yendik

Haykırdı ak tolgalı squaj komutanı ilerle
    Bir gece yarısı geçtik valor kapısından kafilelerle

Şimşek gibi atıldık bir semte yedi koldan
    Şimşek gibi türk atlılarının geçtiği yoldan

Bin atlı ogün dev gibi bir orduyu yendik
  • quote:

Orijinalden alıntı: semuce

TR ATATÜRK clanın ın şerefli askerlerine ......

AKINCILAR
    bin atlı ogün dev gibi bir orduyu yendik

Haykırdı ak tolgalı squaj komutanı ilerle
    Bir gece yarısı geçtik valor kapısından kafilelerle

Şimşek gibi atıldık bir semte yedi koldan
    Şimşek gibi türk atlılarının geçtiği yoldan

Bin atlı ogün dev gibi bir orduyu yendik

Emeğinize sağlık güzel olmuşş

• bir arkadaş sarmasada oynuyorduk cod zevkli sıkılırsak zombiye geçiyorduk kaç kişisiniz demiş bir sorum yaşın kaç bir tavsiyem bence gelme clanın yaş ortalaması 16 civarı seni sarmayabilir blackops gibi gerçekçi oyunlar daha güzel magı tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

SIKI DURUN İNŞALLAH YAKINDA TÜRKİYE OYUNCULARINA ÖRNEK TEŞKİL EDECEK HEPİNİZİ ŞAŞIRTACAK ÇOK ÖNEMLİ BİR GELİŞME OLACAK.
    TÜRK OYUN TARİHİNDE İLK VE TEK GERÇEK OLACAK

Evet arkadaşlar daha önce bu mesajı yazmıştım ve beklenen gelişme sonunda gerçekleşti.

MAG (Massive Action Game) Dünya 1. si Uğur Atalan (BiBOSS_UGUR) arkadaşımız ve TR ATATÜRK CLANI başarılarından dolayı BÖLÜM SONU CANAVARINDAN sonra şimdide LEVEL DERGİSİNE haber olma başarısını yakaladı.

Kendisini kutluyorum.
    Umarım birçok Türk Gamera örnek olur. Artık kimse körü körüne oyun oynamaz bir başarı elde etmek için oynar. Dünya çapında kıyasıya mücadele olsada Türkiyedeki Gamerların büyük çoğunluğu içe kapalı sadece bölüm geçmek için ve ne kadar çok oyun oynarsam o kadar iyi mantığı ile oyun oynuyor. Umarım bu düşünce değişir. Sanal Dünyaya gücümüzü göstermeliyiz.

Çünkü dünya çapında bir oyunda özelliklede MAG gibi devasal bir online oyunda ilk kez Türkiyeden bir arkadaşımızın birinci çıkması ve çetin mücadeleler içinde bu birinciliğini koruması gerçekten çok emek ve kabiliyet isteyen bir başarı

TR ATATÜRK CLANINDA da LEVEL dergisine haber olmasında son derece önemli bir gelişme TR ATATÜRK CLANI MAG da çok önemli başarılara imza attı gerçekten. Umarım clanımız uzun yıllar bir çok oyunda oluşumunu korur.

Herkese LEVEL dergisinin ŞUBAT 2011 sayısındaki UĞUR ATALAN RÖPORTAJI kısmını okumasını tavsiye ederim.

Demekki dünya çapında bir oyunda Türkiyedende 1. çıkıyormuş
    Umarım Tüm Gamerlara ilham veren bir gelişme olur.

BiGBOSS_UGUR (UĞUR ATALAN) DÜNYA OYUN TARİHİNDE TÜRKİYEDEN EN BÜYÜK BAŞARIYI SAĞLAMIŞ İLK VE ŞİMDİLİK TEK VATANDAŞIMIZDIR.

• bu çok güzel bir haber uğur abi hem diğer oyunculara örnek olur hemde klanımızın in reklamı yapılmış oldu oyuna ilgi biraz daha artabilir
  • bir kez daha tebrikler bigboss başkana klan olarak level dergisinde olmak güzel haber..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

bir kez daha tebrikler bigboss başkana klan olarak level dergisinde olmak güzel haber..

kemal abi nba 2k11'im dün geldi. akşam bi maç atalım. iki haftada geldi ama 47 liraya iyi geldi

bu arada arkadaşlar killzone 3 hepsisony sitesinde önsiparişe 115 liradan sunulmuş. gran turismo alırken önsipariş yapmadım pişman oldum, daha pahalıya aldım. sanırım kargo dahilmiş. Türkiye'ye özel yerelleştirilmiş oyunlar oynamak istiyorsak lütfen sony bayii'lerinden BANDROLLÜ olarak alalım. spotçulardan almayalım. aşağıya linkini de yazıyorum almak isteyenler için. bu hepsisony'nin kanyon alışveriş merkezinde de sony bayiileri var fakat oradan alınca daha pahalıya geliyor. ben öyle yapmıştım gt5'de. şimdi internetten alacağım.

http://www.hepsisony.com/?urun-2860-Sony-Killzone-3--Turkce-.html

• Merhabalar bu konuyu gördüm uzun zamandır ha alıcam ha alıcam derken sonuna aldım oyunu . Benim oyunum sıfır hiç jelatini bile şimdi açtım . Klana katılmak istiyorum kulaklıgımda var.

Burdaki müsait bir arkadaştan ricam hem klana üyelik hemde akşam oyunu taktıktan sonra yapmam gerekenleri özel mesajdan anlatabilir mi ? Yardımlar için teşekkürler umarım söylenildigi kadar eglenceli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

bir kez daha tebrikler bigboss başkana klan olarak level dergisinde olmak güzel haber..

kemal abi nba 2k11'im dün geldi. akşam bi maç atalım. iki haftada geldi ama 47 liraya iyi geldi

bu arada arkadaşlar killzone 3 hepsisony sitesinde önsiparişe 115 liradan sunulmuş. gran turismo alırken önsipariş yapmadım pişman oldum, daha pahalıya aldım. sanırım kargo dahilmiş. Türkiye'ye özel yerelleştirilmiş oyunlar oynamak istiyorsak lütfen sony bayii'lerinden BANDROLLÜ olarak alalım. spotçulardan almayalım. aşağıya linkini de yazıyorum almak isteyenler için. bu hepsisony'nin kanyon alışveriş merkezinde de sony bayiileri var fakat oradan alınca daha pahalıya geliyor. ben öyle yapmıştım gt5'de. şimdi internetten alacağım.

http://www.hepsisony.com/?urun-2860-Sony-Killzone-3--Turkce-.html

hayırlı olsun ensar ne zaman istersen oynarız..

• quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

Merhabalar bu konuyu gördüm uzun zamandır ha alıcam ha alıcam derken sonuna aldım oyunu . Benim oyunum sıfır hiç jelatini bile şimdi açtım . Klana katılmak istiyorum kulaklıgımda var.

Burdaki müsait bir arkadaştan ricam hem klana üyelik hemde akşam oyunu taktıktan sonra yapmam gerekenleri özel mesajdan anlatabilir mi ? Yardımlar için teşekkürler umarım söylenildigi kadar eglenceli olur

merhaba kardeşim,şimdiden hoşgeldin klanımıza diyebilirim,beni ekleyebilirsin psn imzamda var,listem dolu olabilir olmassa BlackEagLe79 nikli arkadaşı ekle,o seni klana alır ve ne gerekiyosa sana detaylı bi şekilde anlatır,hiç merak etme muhabbet ve eğlence 10 numara....

• quote:

merhaba kardeşim,şimdiden hoşgeldin klanımıza diyebilirim,beni ekleyebilirsin psn imzamda var,listem dolu olabilir olmassa BlackEagLe79 nikli arkadaşı ekle,o seni klana alır ve ne gerekiyosa sana detaylı bi şekilde anlatır,hiç merak etme muhabbet ve eğlence 10 numara....

Teşekkürler blackeagle79 u ekledm arkadaslık davetini kabul etmesini bekliyorum sanırım bu iş bu aksam olmayacak gibi cuma aksamına da kalabilir acaba ne yapmam gerektigini tam olarak anlatabilirmisinz pm atıyorum size teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.