Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
17.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: J_Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

merhaba kardeşim,şimdiden hoşgeldin klanımıza diyebilirim,beni ekleyebilirsin psn imzamda var,listem dolu olabilir olmassa BlackEagLe79 nikli arkadaşı ekle,o seni klana alır ve ne gerekiyosa sana detaylı bi şekilde anlatır,hiç merak etme muhabbet ve eğlence 10 numara....

Teşekkürler blackeagle79 u ekledm arkadaslık davetini kabul etmesini bekliyorum sanırım bu iş bu aksam olmayacak gibi cuma aksamına da kalabilir acaba ne yapmam gerektigini tam olarak anlatabilirmisinz pm atıyorum size teşekkürler

rica ederim kardeşim,bu arada pm attım...
  • Oyunu tekrar aldım bir sorun olmazsa yarın elimde Allahtan bir şey olmadıkça bakalım hafta sonu takılırız...
  • clan deploya fazladan bir şey daha eklendi pardon

uozerden sonra ulasteper inde kalıcı olarak eklendi iptal edilmiyor . Girince bir süre bekleyip en başa geri dönüyor. burdan özürlerimi bildiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

Oyunu tekrar aldım bir sorun olmazsa yarın elimde Allahtan bir şey olmadıkça bakalım hafta sonu takılırız...

hayırlı olsun kardeşim mag dünyasına hoşgeldin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ul4s

clan deploya fazladan bir şey daha eklendi pardon

uozerden sonra ulasteper inde kalıcı olarak eklendi iptal edilmiyor . Girince bir süre bekleyip en başa geri dönüyor. burdan özürlerimi bildiriyorum

sorun değil ulaş hallederiz
  • quote:

quote:

clan deploya fazladan bir şey daha eklendi pardon

sorun değil ulaş hallederiz

oh be düzeltebildim abi

• Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bu oyunun online sisteminden hiç bir şey anlamadım oyunu ilk açtığımda oyun modları geliyor oradan seçiyorum giriyorum bir oyuna neyse sonra oyun bittikten sonra oyun modlarını arıyorum bulamıyorum commuty diye yer var oraya giriyorum orada 3 seçenek var arkadaşlarınla oyna, klan oluştur, bir de news diye oyun modlarını bulamıyorum ondan sonra yardım etsin biri lütfen
  • quote:

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bu oyunun online sisteminden hiç bir şey anlamadım oyunu ilk açtığımda oyun modları geliyor oradan seçiyorum giriyorum bir oyuna neyse sonra oyun bittikten sonra oyun modlarını arıyorum bulamıyorum commuty diye yer var oraya giriyorum orada 3 seçenek var arkadaşlarınla oyna, klan oluştur, bir de news diye oyun modlarını bulamıyorum ondan sonra yardım etsin biri lütfen

arkadaşım oyun bitince tekrar deploy dan istediğin modu seçip girersin oldukca basit community arkadaş ve klan listesine baktığın yerdir...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bu oyunun online sisteminden hiç bir şey anlamadım oyunu ilk açtığımda oyun modları geliyor oradan seçiyorum giriyorum bir oyuna neyse sonra oyun bittikten sonra oyun modlarını arıyorum bulamıyorum commuty diye yer var oraya giriyorum orada 3 seçenek var arkadaşlarınla oyna, klan oluştur, bir de news diye oyun modlarını bulamıyorum ondan sonra yardım etsin biri lütfen

arkadaşım oyun bitince tekrar deploy dan istediğin modu seçip girersin oldukca basit community arkadaş ve klan listesine baktığın yerdir...

Sağol hocam

• Yalnız oyun full serverler dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 6 Şubat 2011; 1:13:23 >
  • quote:

Yalnız oyun full serverler dolu

aynen öyle kardeşim son zamanlarda oyuncu sayısında da artışlar var,yapımcı firmanın oyunu sürekli desteklemesi,eksikleri gidermesi oyunun ömrünü uzattı.hatta zipper yetkilileri sürekli oyun içindeler,oynayarak test ediyorlar.bir gün yapımcılardan bi tanesi bizim squad daydı bizim arkadaşlardan biri de oyundan düşmüştü,o arkadaşımıza yer açmak için yapımcı elemanı kick ledikbizim big_boss başkana mesaj atmış eleman beni niye şutladınız diye

• Bunun ikincisi çıkmazsa ve bf3 kötü çıkarsa bende almayı düşünüyorum bu oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Bunun ikincisi çıkmazsa ve bf3 kötü çıkarsa bende almayı düşünüyorum bu oyunu.

bence hiç düşünmeden al kardeşim..
  • quote:

quote:

Yalnız oyun full serverler dolu

aynen öyle kardeşim son zamanlarda oyuncu sayısında da artışlar var,yapımcı firmanın oyunu sürekli desteklemesi,eksikleri gidermesi oyunun ömrünü uzattı.hatta zipper yetkilileri sürekli oyun içindeler,oynayarak test ediyorlar.bir gün yapımcılardan bi tanesi bizim squad daydı bizim arkadaşlardan biri de oyundan düşmüştü,o arkadaşımıza yer açmak için yapımcı elemanı kick ledikbizim big_boss başkana mesaj atmış eleman beni niye şutladınız diye

Evet Kemal abi ne gülmüştük ama
    O gün 3 squattık squatın birinde bir kişinin bile tepesinde Z harfi ile gezenlerin Zipper çalışanı olduğundan haberi yoktu. Ben BİGBOSS la aynı squattaydım. Oyun bitince lobideyken BİGBOSS bana bi mesaj geldi dedi. Meaj ''bizi neden kicklediniz biz sizin için uğraşıyoruz'' tarzında bir mesajdı.. BiGBOSS diğer squatlara siz oyun yapımcılarınımı kicklediniz diye sorunca onlarda bilmiyorduk deyince KAHKAHALAR KOPTU. NE GÜLMÜŞTÜK AMA sonra ingilizcesi iyi olan arkadaşlar sayesinde zipercilere mesaj atarak zor toparladık durumu
    Belkide dünya 1.si hatırına affetiler clanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 20:53:45 >

• Arkadaşlar ben de yeni aldım oyunu çok güzele benziyor henüz pek oynama fırsatım olmadı ama bir an önce aranıza katılmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azraelx

Arkadaşlar ben de yeni aldım oyunu çok güzele benziyor henüz pek oynama fırsatım olmadı ama bir an önce aranıza katılmak istiyorum.

Öncelikle hoş geldin arkadaşım.
    Benim arkadaş listem doldu.
    Sen ''Blackeagle79'' psn li arkadaşımızı ekleyip davet isteyebilirsin. Kendisi MAG Dünya sıralamasında ilk 20 nin içinde hertürlü konuda yardımcı olur. Kendisi MAG ın kompetanıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Arkadaşlar ben de yeni aldım oyunu çok güzele benziyor henüz pek oynama fırsatım olmadı ama bir an önce aranıza katılmak istiyorum.

Sen ''Blackeagle79'' psn li arkadaşımızı ekleyip davet isteyebilirsin. Kendisi MAG Dünya sıralamasında ilk 20 nin içinde hertürlü konuda yardımcı olur. Kendisi MAG ın kompetanıdır.

Çok sağol arkadaşım hoşbulduk.
    Bir an önce ekleyip isteğimi yolluyorum. Bu oyun iletişim içinde beraber oynandığında zevkli olucak gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Çok sağol arkadaşım hoşbulduk.
    Bir an önce ekleyip isteğimi yolluyorum. Bu oyun iletişim içinde beraber oynandığında zevkli olucak gibi.

MAG eğlence dünyasına hoş geldin kardeşim çok zevkli olacağından emin olabilirsin.

• Ravena gittik gelcez
  • quote:

Ravena gittik gelcez

ulaş kardeşimiz duyuruyu yaptı arkadaşlarkısa bi süreliğine raven dayız.en kısa zamanda yeniden öz topraklarımıza dönecez,şimdiden özledim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.