Şimdi Ara

Mag271cqr 144hz monitör 120 hz gösteriyor (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar mag271cqr modeline sahip monitörüm var monitör 144 hz olmasına rağmen bazen pcyi açtığımda 120hz olarak gösteriyor.hz seçeneklerinde 144 hzde görünmüyor nvdianın denetim masasındaki yenileme hızı ayarlarından sadece 144 hz yapabiliyorum.ama bunu bazen yapıyor bazen yapmıyor? Neden acaba yardımcı olabilecek var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kablo hdmi kullanıyorsan ondan olabilir. hiç 144 almıyorsan sebebi budur ancak 144 hz alıyorsan ve arada 120 hz oluyorsa, nvidia ile değil de cru programı ile çözünürlük oluşturmayı deneyebilirsin.
  • clysdd C kullanıcısına yanıt
    Dp kullanıyorum nvdianın ayarlarından anca yapabiliyorum 144hz i msiın programındada osd sindede görünmüyor 144.ama 10gündur falan sıkıntı yok sanırım gaync acınca böyle oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar dün pubg güncelleme yaptım yine 120 hz de gösteriyor monitörü msi gaming osd den en yüksek hz değerini seçiyorum 120 gösteriyor.nvdianın denetim masasından ayarları geri yükle dedim olmadı.çözünürlüğü değiştir diyip elle 144 yaptım yine olmadı.sistem geri yükleme yaptım yine olmadı.birkaç kez reset attım kendi kendine düzeldi.yani bu hatayla karşılaşıp çözüm bulabilen yok mu arasıra bu olay oluyor kafayı yediriyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alprux

arkadaşlar dün pubg güncelleme yaptım yine 120 hz de gösteriyor monitörü msi gaming osd den en yüksek hz değerini seçiyorum 120 gösteriyor.nvdianın denetim masasından ayarları geri yükle dedim olmadı.çözünürlüğü değiştir diyip elle 144 yaptım yine olmadı.sistem geri yükleme yaptım yine olmadı.birkaç kez reset attım kendi kendine düzeldi.yani bu hatayla karşılaşıp çözüm bulabilen yok mu arasıra bu olay oluyor kafayı yediriyor bana
    Bu sorun hiç olmamıştı. Bugün oldu ve HDMI kablo takınca 144 HZ'yi gördü. Sonra tekrar DP kabloyu takınca 144 HZ geri geldi.

Kullandığım DP kabloda en kalitelisinden. Paugge DP 1.4

Ben de reset attım başka şeyler denedim olmamıştı. En son hdmi kablo ile deneyip tekrar dp kabloya dönünce oldu. İlginç bir sorun.

Sonra dedim bakayım başkasında da oldu mu diye olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 9 Temmuz 2020; 0:38:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2k 240hz 24" Monitör önerisi
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.