Şimdi Ara

Mag3llan Hacked :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NE yapabiliriz? Ticket le geri dönme ihtimali varmı? 2 adet silver pre alındı chara, kayıtları falan duruyor, tüm gizli soruları biliniyor..

• uppp yardımcı olabılecek kımse yokmu
  • Rolback Atılmıyor İtemlerini Geri Alamassın Yani.
  • Ticket atıp chara rollback attırmak ıstıyorum olmuyormu yanı?
  • Hayır artık rollback atılmıyor. Geçmiş olsun.
  • pekı bu hacker arkadasın kımınle trade yapıp ıtemlerı kıme aktardıgını ogrenebılırmıyız acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fırtınam...

pekı bu hacker arkadasın kımınle trade yapıp ıtemlerı kıme aktardıgını ogrenebılırmıyız acaba

ne yapabiliriz? BİRİNİZ YARDIM EDİN LÜTFEN YA!
  • sanırım yolun sonu gelmiş
    g.o kötü bi duygu
  • Sanırım Bunun Yardımı Dokunabilir.Bunun dışında yapılabilecek bişey yok
  • ne kadar komik..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romst3r

Sanırım Bunun Yardımı Dokunabilir.Bunun dışında yapılabilecek bişey yok

hep aynı espriyi yapmaktan bıkmadınız adam espri çekecek durumda mı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vagrancy

quote:

ONlar hep aynı konuyu açmaktan bıkmadıgı sürece bizde bundan bıkmayacagız.Oh ne güzel istanbul be.Bunun gibi enayiler oldugu sürece milllet ac kalmaz valla.Erhan banlayabilirsin.1 günde 4 uyarı puanı veriyosun.Gaza getirdi galiba seni bu yöntecilik.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Vagrancy

quote:

ONlar hep aynı konuyu açmaktan bıkmadıgı sürece bizde bundan bıkmayacagız.Oh ne güzel istanbul be.Bunun gibi enayiler oldugu sürece milllet ac kalmaz valla.Erhan banlayabilirsin.1 günde 4 uyarı puanı veriyosun.Gaza getirdi galiba seni bu yöntecilik.

eveet arkadas belki enayi varmi adam chari gitmiş belki ne emeklerrle kastı nkdr zor kastı dclerle bogustu pc kapandı exp yatti np gitti

bunların nasıl kasıldıgını dusun belki pre alirken 1 2 3 haftalık harcligiyla alior belki sikintili bir zmn icinde aldı para sıkıntısı ıcınde aldı o preleri

sizin gibi umursamaz kişilerden tiksiniyorum

adamin chari hacklenmiş
    inşallah seninde başına gleir

admin istersen banla ama dogru bir şey

sen hack yiyen arkadasım seinin için cok uzuldum bole bir olay yasamak gerçekten zor dur uzuntulusun farkındaım ama yapa bilecek bişi yoq arkadasım geçmiş oolsun çok uzzgunuz

bazı umursamaz arkadasşlar bakmassas yada yazmassa sevinirimm

• Geçmiş olsun ...

Mesaj atıp yardımcı olmalarını isteyebilirsin , ama sanmam olumlu cevap vereceklerini...

İki ay pre alındığına göre yeni bir çar olmalı ?
  • evet yeni char konu falan açmıştım tanıtmıştım hatta @bayrtr çok teşekkür ederim içimdekileri dökmüşsün.

ancak kafama takılan 1-2 şey var..

charda kekuri belt bırakılmış, sc ler bırakılmış, +8 hp set bırakılmış, 3 adet kırmızı kutu bırakılmış, 54,57,2adet 35 kağıdı bırakılmış. sadece dual ME, Agate earring, dual ROM ve EP gitmiş. eleman 4 gb lik item bırakmış charda? anlayamıyorum. ve bu saydığım itemlerin hepsi bu chara yeni gelen itemlerdi. sadece kekuri belt i diğer charımdan geçirmiştim. diğer itemlerin hepsini yeni toplamıştım

kafam karışık... ticket attım cevabı gelmedi..
  • Yapabilcek birsey yok her ne kadar zor olsada bunun bir oyun oldugunun kanısına varmalısın ... Belki cok para harcadın belki cok emek verdin ama bunun icin uzulmemelisin aksine ders cıkarmalısın yapabilcek ve sana yararı dokunabilcek baska bir yol yok .

Cok gecmis olsun .
  • yok zaten oyunu bırakacaz aslında cokta umrumda degıl daha onemlı ılgılenmem gereken seyler var su an ıcın ancak merakta kalıyo ıste ınsan 4 gb lık ıtemlerı bırakması falan bıde kım yaptı sadece merak edıyorum ne ınt cafeden gırmıslıgım var nede bılgısayarıma bırsey ındırmıslıgım su an ıcın tek korkum kredı kartı bılgılerının calınması premıum almıstım ondan dolayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.