Onlarda kart gibi bişey oluyordu ve onunla kırılan şişelerin yerine üreticisinden yenisini ücretsiz olarak alabiliyorlar.Vermen gerekli değil yani.
küçükken mağazada tüm bardakları kırmıştım
bende turşu kırmıştım kaçtım sonra
Büyük mağazalar genellikle sigortalıdır. Yine belirli bir miktar ürünü fire ederek bunun bedelini asıl üretici firmadan temin edebilmektedirler. Böyle bir durumda raftan mı düşüp kırıldı yoksa şahsın elindeyken mi düşüp kırıldı bilir kişi raporuna göre meblağ talep edilebilir veya edilmeyebilir. Aynı şekilde teşhir olarak sergilenen ürünler kırılsa dahi firma bu parayı sizden talep edemez. Genellikle teknoloji firmaları da teşhir ürün için para ödemez.
Bu da böyle biline...
quote:
Orijinalden alıntı: Sacramental
Birşey olmaz.Ben 70 lik Tekirdağ almıştım,ödemeyi yaptım tam çıkıyorum poşete koyarken güm yere..Aha dedik gitti 50 kağıt.
Neyseki görevli geldi kapağını alalım onun dedi,gittiler reyondan yenisini getirdiler,verdiler saolsunlar.
Aynısı babamında başına gelmişti. Küçük tekelden rakı aldı. Çıktık gidiyoruz derken poşet delinde rakı düştü. Gittik değiştirdik. Ben bayaa küçüktüm öyle hatırlıyorum yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme