Şimdi Ara

Mağazada Birşey Kırarsak Parasını Ödemek Zorundamıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce migrosta Votka alıcaktım, alırken şişe elimden düştü kırıldı.Öyle olunca bişey almadan çıktım hemen biraz kaçar gibi oldu ama böyle bi durumda parasını alıyolarmı normalde

• Almaları lazım bence.
  • Ben de geçen turşu şişesi kırdım görevli bulup temizletip söyleyecektim ama yoktu ben de bıraktım öylece ama adamlar arabanın bi tarafını açık bırakmışlar banane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 24 Temmuz 2013; 17:43:45 >
  • Alırlar tabi.

Not: Şimdi ramazanda içki mi içilirciler gelir. Dikkat et.
  • Kola kutularını kırmıştım, nasıl bi kafaysa hemen denize girmek için kasiyere darbeli bunlar dedim, gitti kendisi yenilerini getirdi. Sonra başka bir gün 5 lira verdim 50 lira para üstü verdi. Yine başka bir gün kasiyeri deneme tahtası olarak kullandım, giysiyi giyer misiniz dedim, bana anlamamış gibi baktı yanında şefi duruyordu bi baktı kız giydi elbiseyi geldi. Sonra bigün M dayım yeni windows 8 tabletler gelmişti alarmından sökermisiniz dedim, sökemem dedi, bende alarmı çıkardım bezgin bi şekilde gelip alarmı onardı ve inceledikten sonra beni çağırın dedi (alarmsız inceledim). Sonra bir gün adamın biri para üstünü almadan gitti kasiyerde dalgınlıkla o adamın parasınıda bana verdi. Vardı bir iki tane daha ama hatırlamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödeyeceksin tabi
  • Yukardan icmemen icin isaret gelmis şükret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başka Şubeden para çekmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birşey olmaz.Ben 70 lik Tekirdağ almıştım,ödemeyi yaptım tam çıkıyorum poşete koyarken güm yere..Aha dedik gitti 50 kağıt.

Neyseki görevli geldi kapağını alalım onun dedi,gittiler reyondan yenisini getirdiler,verdiler saolsunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük marketler sorun etmez, mahalle megamarketleri yapabilir.
  • o değilde oruçluyum sen vodka deyince ağzıma vodka tadı geldi. nasıl bir iştir bu :D
  • Büyük marketler belirli bir yüzdeyi taşıma sırasında kırılma,tarihi geçme,müşteri kırması,paket yırtılması vs için ayırırlar zaten.Para almazlar büyük ihtimalle gidipte 20 tane rakı kırmazsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Kola kutularını kırmıştım, nasıl bi kafaysa hemen denize girmek için kasiyere darbeli bunlar dedim, gitti kendisi yenilerini getirdi. Sonra başka bir gün 5 lira verdim 50 lira para üstü verdi. Yine başka bir gün kasiyeri deneme tahtası olarak kullandım, giysiyi giyer misiniz dedim, bana anlamamış gibi baktı yanında şefi duruyordu bi baktı kız giydi elbiseyi geldi. Sonra bigün M dayım yeni windows 8 tabletler gelmişti alarmından sökermisiniz dedim, sökemem dedi, bende alarmı çıkardım bezgin bi şekilde gelip alarmı onardı ve inceledikten sonra beni çağırın dedi (alarmsız inceledim). Sonra bir gün adamın biri para üstünü almadan gitti kasiyerde dalgınlıkla o adamın parasınıda bana verdi. Vardı bir iki tane daha ama hatırlamıyorum.

Kola kutusunu kırdın ?

• Ben de bir kere vazo kırmıştım hızlıca uzaklaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Kola kutularını kırmıştım, nasıl bi kafaysa hemen denize girmek için kasiyere darbeli bunlar dedim, gitti kendisi yenilerini getirdi. Sonra başka bir gün 5 lira verdim 50 lira para üstü verdi. Yine başka bir gün kasiyeri deneme tahtası olarak kullandım, giysiyi giyer misiniz dedim, bana anlamamış gibi baktı yanında şefi duruyordu bi baktı kız giydi elbiseyi geldi. Sonra bigün M dayım yeni windows 8 tabletler gelmişti alarmından sökermisiniz dedim, sökemem dedi, bende alarmı çıkardım bezgin bi şekilde gelip alarmı onardı ve inceledikten sonra beni çağırın dedi (alarmsız inceledim). Sonra bir gün adamın biri para üstünü almadan gitti kasiyerde dalgınlıkla o adamın parasınıda bana verdi. Vardı bir iki tane daha ama hatırlamıyorum.

Kola kutusunu kırdın ?

ya patlattım yani

• Mesajım silinmiş :(
  • Bir kerede din karıştırmayın be bıktım bu zihniyetten
  • Ödenir tabi yoksa meksika dalgası gibi tüm içkileri devirelim.
    Hani onlar almasa bile insanlık namına ödersin.
  • migrostaki güvenlik iyi görmemiş çünkü ordaki güvenlikler sadece içki reyonuna ve pahalı krem lerin oldugu reyonlarda duruyorlar
  • Bimde 6 cam şişe kırdım para almadılar üstüne Özür dilediler işte bim farkı

• Bende bir markette karpuz düşürmüştüm küçükken, yanımdaki abi çaktırmadan karpuzu geri koydu sessizce olay yerinden ayrıldık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.