Şimdi Ara

Parayı baba gönderse arabayı çocuğu üstüne satsak sıkıntı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru bu, son günlerde çok dolandırıcılık duydum, alan farklı satan farklı olunca, sonradan parayı veren borç verdim vermedi, arabayı bana satacaktı parasını aldı ama arabayı satmadı" diye mahkemeye verip parayı geri alıyormuş.

Bunu da duyunca iyice araba satmaktan korktum zaten 12 yılda 2 -3 tane anca değiştirdim.

Şimdi 2 durum var.

1- bir kişi arabama talip oldu, "parayı ben yollayacağım arabayı çocuğuma satacaksın" dedi bunda ileride mahkemelik olma durumu olur mu?

2- aynı kişi şunu da dedi sanırım, parayı ben yollayacağım, arabayı da çocuğumun vekaleti bende, yine ben alacağım vekaletle ama çocuğumun üstüne.

Bu 2 durumda da sıkıntı olur mu?

• cnyttt kullanıcısına yanıt

çocuk üni öğrencisi diyor, hesabı o kadar parayı göndermez sanırım diyor, sıkıntı olur mu?

• rewkdark R kullanıcısına yanıt
    Bankayı arasın günlük EFT/havale limitini yükseltsin. Her şey olur bu zamanda

Ekleme: Satış ille de böyle yapılacaksa vukuatlı nüfus kayıt örneği getir baba oğul musun gerçekten diye. Sonra video kaydıyla konuştur adamları kanıt olsun elinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1001 -- 3 Temmuz 2022; 18:44:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

kyk nın verdiği kart var sadece onda diyor, onlarda yükseltme oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 3 Temmuz 2022; 18:43:36 >

hocam saçma bir durum var parayı çocuğuna eft yapsın çocukta gelsin aracı senden alsın herkes mutlu olsun

neden kafa karışıklığı yapmaya çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnyttt kullanıcısına yanıt

çocuk gelmeyecek yine adam çocuğun vekaleti ile kendisi alacak, bazı özel durumlarını anlattı.

parayı gönderen de aynı kişi vekaletle alan da aynı kişi ama çocuğu üstüne alacak.

kanunen bir sıkıntı olur mu bu durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 3 Temmuz 2022; 18:45:50 >
  • Olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Önce Tapu Mu Para Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Risk almaya değmez. Aracı alacaksa gelsin alsın.

• Para kimin hesabindan geliyorsa aciklamasina xxx plakali aracin yyy isimli sahisa satisi icin gonderilen para , seklinde aciklama yazsin gondersin. Sende arabayi yyy isimli sahisa sat

Herhangi bir bankadan hesap açmak 5dk. Bence riske alma

• TeyesCC3 kullanıcısına yanıt

yani ya çocuk kendi yollasın parayı ya da nakit getirsin öyle mi?

• Nakit alın parayı.

• Sukulented kullanıcısına yanıt

Dekonta bunu yazarsak mahkemeden kurtarır mıyız?

• kyk dan verilen karta limit artırımı oluyor mu?

Evet, parayi ne icin gonderdigini detayli yazip gonderiyor.

Banka kayitlarina geciyor

• ya arabayı alacak kişi para atacak ya da nakit isterdim. kendi derde düşsün, sen neden derde düşüyorsun. zaten yan çizerse başına bela alacaksın demektir.

• Hiç girmeyin o işe. Hangi devirde yaşıyoruz. Parayı oğluna göndersin oğlu da size. 3 dakika sürer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • umgaca U kullanıcısına yanıt

Hepinize teşekkür ediyorum burada bir galerici sorun olmaz dediği için karşıya "olur" demiştim şimdi sizden bunları duyunca " nakit olsun garanti olsun "dedim tamam nasıl istiyorsan öyle yapalım dedi.

• 2 sene önce bahsedildiği şekilde satmıştım, babası parayı yolladı oğlunun üstüne noterde satış yaptık. Aynı şekilde bende parayı gönderip babam kendi ustüne bir araç almıştı.

Soyad tutuyorsa sorun olacağını sanmam çünkü noter kağıdında x in oğlu y gibi soy bilgisini belirten bir cümle vardı diye hatırlıyorum.

Tabii yeni tip bir dolandırıcılık da geliştirilmiş olabilir en temizi arada 3.şahısların olmadığı satış türü ama bazen işte isim olduğundan ben gidemedim babamın üstüne almıştık, benim aracı sattığım gencin babası da memurmuş izin alamadığını belirtmişti.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.