Şimdi Ara

Mağazadan alışveriş yapan oldu mu hiç ? Sorun çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lumia 1020 var elimde fakat bi uygulama satın almak istedim kartımı falan onaylattım şöyle bir sorun çıkıyor. Daha o kartla dün alışveriş yaptım. Bu arada kart banka kartı yani üniv öğrencisi için açılan genç bankakarttır burs kartıdır acaba ondan mı olmuyor ?

Mağazadan alışveriş yapan oldu mu hiç ? Sorun çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciko28 -- 26 Temmuz 2015; 12:56:36 >

• Mağazadan defalarca alışveriş yaptım. Hiç birisinde sorun yaşamadım. İnternet bankacılığından oluşturduğum sanal kredi kartını tanımladım mağazaya. Bir şey alacağım zaman ödemeyi yapıveriyor hem. Sizin kartınızda bir sorun olmalı. Dediğim gibi defalarca alışveriş yaptım.
  • Bildiğim kadarıyla banka kartı olmuyor. Kredi kartı deneyiniz.
  • o kartı sil yeniden ekle bende de olmuşu öyle yapınca düzeldi
  • Sorun devam ediyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartınızın internet bankacılığı aktif değilse satın alamazsınız bankaya gidip aktif ettirin ben banka kartımla paypaldan alışveriş yapabiliyorum ki mağaza paypalıda kabul ediyor

• Yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ciko28 kullanıcısına yanıt
    sevgili genç arkadaşım yardımlık bir durum yok. banka kartı dediğimiz şeyi bir çok yer kabul etmiyor lanet olsun. mesela ben maestro kartımla sahibinden gittigidiyor ve hepsiburada gibi sitelerden alışveriş yapamazken sanalpazar sıkıntısız oluyor. hatta elin çinlisinin sitesinden bile alışveriş yapıyorum. tr.aliexpress.com bile kabul ediyor. ama malesef bir çok yer kabul etmiyor. aynı durum google play ve blackberry app store için de geçerli .banka kartlarını tanımıyor işte. mağazada sıkıntı yok. ben de arkadaşımın kartıyla uygulama alıyorum sıkıntı çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullaharif -- 29 Temmuz 2015; 11:03:48 >
  • Tüm sitelerde sorunsuz alışveriş yaparken net üzerinde fakat wpde alışveriş yapamamak ne kadar sıkıcı bi durum.
  • Tamamen bankayla alakalı.
  • ciko28 kullanıcısına yanıt
    tüm siteler banka kartını desteklemiyor. kartının protokolü master card mı maestro mu visa mı? bu da önemli. banka da önemli. kısaca herşey önemli. bence sen google play veya ios da falan da dene bak göreceksin oralarda kabul etmiyecektir. bu sıkıntılı bir konu. bazen öğrenci kartlarında sıkıntı oluyor. geçen benim yeğen kartıyla alışveriş yapamamış internetten bankaya gittik adamlar diyecek kelime bulamadı. açıklaması yok gibi bir şey yani. bu nedenle kafaya takma değmez. öğrenci kartların sık görünen bir durum. bende ptt hesap kartı, halk bankası hesap kartı var mesela. sahibinden veya gittigidiyorda geçmezken sanalpazar ve aliexpress te geçiyor. bazı siteler farklı protokoller istiyor. ya da mutlaka kredi kartı istiyor. kısaca bu durumun microsoftla alakası yok. genelinde böyle. yine dediğim gibi ben blackberry markette veya google play de banka kartıyla alılşveriş yapamıyorum. windowsa özel değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.