arkdaslar bn yeni bir mage actım intci olcak mage hakında bilgi ve bi kac sorum olcak 1-eline ve ustune ne alim? 2- skilleri nasıl werim 3-takı olarak ne onerirsiniz? not:ardream mage
paran ne kadar
sadece alıncak itemleri sayın butcem cok fazla degil orta deilim 20 gb falan alıcam
20 gb ye sıfırdan döşenmez 40 gb fln alzım int istiyosan yada orta serverlardaysan 300 m e +7 crimson al 300*5=15 gb bitti bile skiller flame-ice yada ice-lighting wer 5 gb yede +8 wizard al ama 25 gb alırsan eğer 10 gb ye +7 elixirıda aldın mı ardreamde terör
kardes oly de oynuyom elixir+ 7 gb crimson+7 lar 1 gb daha neler alim
beyler bu arada oyun açıkmı bende Xtrap hata weriyo..1!!
ya kardes ucmus bunalr bak 59 lwl kadar görev takıları ve 500m la cripson +7 set giy 54 lwl de +7 elixit al 59 lwl gelince defans vercen takılar tak al sana aream car ben öyle yaptım simdi memnunum
+7 Elixir Flame-Lr ver Lr nin 42 ile adamı Kitlersin İstediğini Yaparsın.. +7 Crimson Hp basılı Olsun Takılar Farketmez Uniq Veya Görew Takısı..
Bunlar Olympiada 1 mılyar 700 Belkide Daha Düşük Eder...
Hp yi 70 yap Ki Güç Fazla Olsun Hp basılı Crimsonda Aldın Mı...OHH
+7 elixir crimson set hp +10 takı 1 veya 2 tane gerisi görev takısı
cok sagolun arklar
walla ben de ronark ta açtım ama 7 haftadır hiç giremedim oyuna mage le oynamak çok zevkli. ama benim kafamdaki mage ise +8 cristal set hp basılı görev takıları ve +8 salemender. Not tabi 20 gb ile alamassın +8 salamenderi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme