Şimdi Ara

Mage açmayı düşünüyorumda akıl pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Lütfen konu yanlış anlaşılmasın bu tür konular baydı artık gibi birşey değil bu :) Ben priest oynuyordum priest iyi güzel ama tam aradığım şey değil mage açmayı düşünüyorum ama herkes mageler ezik dio özelliklede uzun süreli mageler yorum yazarsa beni çok mutlu ederler.Mage ile boss kesebilirmiyim (pek oyun bilgim yok özür dilerim) Vs de nasıl iyimi şahsen ben arkadaşın karakteri ile ardream yaparken hep ilk magelere dalıyorum :) ( öyle dedi die ) Flame - Glacier - Light v.s kısaca mage hakkında biraz bilgilendirirseniz özellikle mage oynayan arkadaşlar da yazarsa çok sevinirim.Hp leri falan mı az nie ilk mageler? :) ( karakter yapılandırma rehberini okudum ) şimdiden teşkkkür ediorm

• yorum pls :(
  • eğer mage olursan ya paper yada int olcan int olursan hp az paper olursan efansın az olcak o yüzden yüksek damage wurma ihtimali yüksek olduğunun dan ilk seçenek magelerdir
    faket eğer ligtining ve inçiye denk gelirsen
    /town
  • 1)mage ile kolay kolay boss kesemezsin bir warrior veya bir rogue gibi ancak itemlerin çok saglam olursa belki oda sana kalmaz zaten.
    2)Mageler pek vs yapmaz çünkü tek mage hiçbişeydir fakat mage party olunca onlardan iyisi yoktur.
    Yani kısaca tek mage anca cok iyi itemlere sahip olursa bişeyler yapabilir yoksa en kolay kesilebilecek bir karakterdir.Ama şunu unutmaki en iyi xp ve en iyi np kasan karakterlerde onlardır
  • SANA SU KADAR SÖYLEYEİM ADREAM MAGE İŞ YAPMAZ SADCE IR VE COOOOOK SAGLAM İTMEM LAZIM O DA İMKANSIZ SEN LWL KAS +72 OL VE BİRAZ İTEM VE IR LA KORKULAN OLURSUN BİZİM CLANDA 8 9 TANE MAGE VAR NOVA TOWNLA DELİ NP KASTIK COK SAGLAM OLUYORLA YANI ADEAM MAGE İŞ YAPMAZ 72 LADARMAGE EZİKTİR KASABİLİRM DERSEN 72 YAP GERCEKTEN GÜCLÜ OLURSUN
  • sana bişey söliyim aynı senin gibi actım bende başta 3 ay önce böyle konu mageimi 59 yaptım ardream ci oldu +7dd crimson crimson set +7 elixir +7 aldım vs lerde alamadığım assasin yoktu 2 3 kişi dışında xigennonda Adım CeM0lI bilen bilir mage partyler olurdu her zaman np ye np demezdik 20k yaptım 60 a kastım şimdi 62 olucam nova towna filan giriyorum hiç charımdan sıkılmadım diğer charlardan hep sıkıldım ama bundan sıkılmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.