Şimdi Ara

MAGE ARTIK NE OLMALI???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Negative

Flame dail hepsi az damage koyuyo sebep: staffın etkisi yok stafın çıkarın aynı damage i koyarsınız Ummarım bu bir bug dur

Kesinlikle doğrudur... Ben de ice'ım... Ama bekleyin... Eminim ki düzelecektir... (isteyenler staff ile ya da staffsız vursunlar, aynı damage'i verdiğini göreceksiniz)
  • aa lallo sen de mi burdaydın ben kristall ehehe..
    walla mage işi kötü oldu ve bu deişecek mi yoksa böyle mi kalacak bilemiyorum ama kalırsa oyunun tadı kaçar bence
  • o zaman ice/lr olayım peki arkadaşlar bişi soracam şu ice nin 54 büyüsü neden öle yokaa yanlışmı yazıyor flame ve lr nin büyüleri çok daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordVoldemort

o zaman ice/lr olayım peki arkadaşlar bişi soracam şu ice nin 54 büyüsü neden öle yokaa yanlışmı yazıyor flame ve lr nin büyüleri çok daha iyi

Büyülerin açıklamalarında da hata var...
  • yani o 54 büyüsü nün açıklamasını da diğerleri gibi mi
  • aga ice mage bazen çok gerekli oluyor... özellikle hız kesmede acayip işe yarar... bi koyacan adam afallıycak o arada basacan flame mage ile tamamdır
  • İnanamıyorum staffa 350milyon para verdik ve şu an etkisiz, damage ları gördükçe oyunu bırakmak istiyorum
  • heheh negatice senin nick ne diezde :?
    voldemort bu arada bu mage'e int ne kada rmp ne kaadar verceğin de stat dağılımı konusu var hani bakmaya zahmet edersen üs tkonu yapmışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madyb -- 10 Eylül 2005, 9:35:32 >
  • madyb senin bu tavırlarından çok sıkıldık ordaki yazıyı belki çok okudum alıntı olduğunu yazmaya bile gerek görmemişsiniz sanki orda çok iyi anlatıyor 160 int gerisi mp çok iyi ben lvl kaça kadar 160 ı tamamlıcam yazıyomu? alla alla
  • benim gibi yap 100int gerisi mp süper ben memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: madyb

heheh negatice senin nick ne diezde :?
    voldemort bu arada bu mage'e int ne kada rmp ne kaadar verceğin de stat dağılımı konusu var hani bakmaya zahmet edersen üs tkonu yapmışlar...

Nick'i Negative
  • 124 İNT E VERDİM GERİSİ MP YE
    BÖYLECE TEK OLARAK ÇOGU YARATIGI RAHAT KESİYORDUM ( HOUNGA , LAMIROS .. K.E GELENE KADAR)
    124 İNT İLE

ELEMENTAL STAFF(122 İNT KULLANABİLİRSİN)
    SPELL OF LIFE (120 INT ,, 480 BUFF) ,, Ayrıca 120 defans buff var , Bazende speed pot kullanıyorum.
    FULL SILK GOBLINS (124 INT ISITYO SILK ROBE)

ICE OLDUGUMDAN VUR KAÇLA AŞAGI YUKARI HER YARATIGI KESİYODUM ..
    BUTUN TAKILAR +9 MP ... LAMIA LARI 4 VURUŞTA KESİYODUM.. LVL 48

LVL 60 OLURSAM ( K.E MAGE DAMAGELERİ VE PROVOKE NORMALE DÖNMEZSE ÇOOOK ZOORR) PAPER FLAME OLACAM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfield -- 10 Eylül 2005, 13:04:05 >
  • paper mage olucaksan int 70 kalıcak yani hic vermiceksin hepsini mp ye vericeksin ben paperim ve manyak adam yatiriyorum...tabi savasa giderken buff scroll+defance scroll alirsan diğer magelere göre daha iyi np kasarsin...stafin iyise + mp scroll un varsa off abicim np cananvari olursun
  • lvl 60 kadar kasarsan flame olcaksın 60 a kadar sonra lıgtıng nova en guclu nova snra lıgtıhng olucaksın.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: rampell

lvl 60 kadar kasarsan flame olcaksın 60 a kadar sonra lıgtıng nova en guclu nova snra lıgtıhng olucaksın.........

Burada yanlışın var en güçlü nova lighting değil flame novadır.Mukayese bile edilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: Negative

Flame dail hepsi az damage koyuyo sebep: staffın etkisi yok stafın çıkarın aynı damage i koyarsınız Ummarım bu bir bug dur

Kesinlikle doğrudur... Ben de ice'ım... Ama bekleyin... Eminim ki düzelecektir... (isteyenler staff ile ya da staffsız vursunlar, aynı damage'i verdiğini göreceksiniz)

Gerçi moradondaki bandicotlarda denedim ama stafflı ve staffsız aynı vurmuyo, fakat dediğin gibi staffların etkisi az 1.3xx güncellemesiyle düzeltilecek diye biliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: 0zgur

paper mage olucaksan int 70 kalıcak yani hic vermiceksin hepsini mp ye vericeksin ben paperim ve manyak adam yatiriyorum...tabi savasa giderken buff scroll+defance scroll alirsan diğer magelere göre daha iyi np kasarsin...stafin iyise + mp scroll un varsa off abicim np cananvari olursun

arkadasim int 70 olayini duzelteyim dedim, elmorad erkek mage 62int(wizard staff ve set için yeterli) kalani mp ve elmorad kadin mage + karus mage için 70 int kalani mp.
  • aga KE de mageler geri güçlü olacak bekle oyununu oynamaya bak.düzelince tek kesersin.Ben lvl 43 ice ım tek asght knight kesiyom be
  • WALLA BEN İCE SIM PARTY DİOSAN İCE OL DAHA KOLAY KASARSIN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.