Şimdi Ara

MAGE ARTIK NE OLMALI????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ke de ice çok kötü vuruyor ben yeni açacağım mage için sizce flame olmammı yoksa Lightning olmammı daha uygun?

• mümkünse öteki konuya bak :) bu kaçtırki aynı konu...
  • ii koymak istosan flame paper ol ama czde kolay ölmim diosan ve eslantta beklemeden partye girmek istosan light pet ol
  • hamgi konu
  • Yeni Mage ve dier nice konular
  • orayı okudum yazmıodu
  • ben kendim yazmısım nası yazmıodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sosun Sizce ne kadar yapar?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordVoldemort

arkadaşlar ke de ice çok kötü vuruyor ben yeni açacağım mage için sizce flame olmammı yoksa Lightning olmammı daha uygun?

silllerini sıfırla 3 m civarı boşuna tekrar uğraşma zamanına yazık
  • yok ben yeni serverda açıcam bide mp ye mi daha çok vermem lazım int e mi ne kadar oranla vericeğim
    madyb orda hangisini seçmemiz gerektiği yazıyor mu
  • Flame dail hepsi az damage koyuyo sebep: staffın etkisi yok stafın çıkarın aynı damage i koyarsınız Ummarım bu bir bug dur
  • arkadaşım bide mp veinte nasıl vercez ben paper olmak istiyom mp yenasıl vermeliyim
  • genelde ice lere ihtiyaç oluyo ice pet ol
  • ice çok kötü oluyor az vuruyor siz lütfen int ve mp ye nasıl vermem gerektiğini söleyin olmazsa light ice te olabilirim
  • quote:

arkadaşlar ke de ice çok kötü vuruyor ben yeni açacağım mage için sizce flame olmammı yoksa Lightning olmammı daha uygun?

ice pet olun çavuşum
  • quote:

ice çok kötü oluyor az vuruyor siz lütfen int ve mp ye nasıl vermem gerektiğini söleyin olmazsa light ice te olabilirim

eğer lvl 36 da cristal giymek istersen 87 e kadar mp ye geri kalanını int e ver ve light ice ol yada benim gibi ice ligth ol
  • merak ediyorum da mp büyü gücü ise mp ye daha çok vermemiz gerekmezmi
  • light ice olcam saolun yardım ettiğiniz için
  • BEN BU VOLDEMORTU TANIOM BERAMUSTA OYNUO VE KS CININ KIRALIDIR VOLDEMORT CUM BEN LALLO_TR TANIRSIN BELKI ..............
  • ben o değilim kardeş
  • sorf nicke bakarak tanımlamam çok yanlış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.