arkadaşlar ke de ice çok kötü vuruyor ben yeni açacağım mage için sizce flame olmammı yoksa Lightning olmammı daha uygun?
ii koymak istosan flame paper ol ama czde kolay ölmim diosan ve eslantta beklemeden partye girmek istosan light pet ol
quote:Orjinalden alıntı: LordVoldemort arkadaşlar ke de ice çok kötü vuruyor ben yeni açacağım mage için sizce flame olmammı yoksa Lightning olmammı daha uygun? silllerini sıfırla 3 m civarı boşuna tekrar uğraşma zamanına yazık
yok ben yeni serverda açıcam bide mp ye mi daha çok vermem lazım int e mi ne kadar oranla vericeğim madyb orda hangisini seçmemiz gerektiği yazıyor mu
Flame dail hepsi az damage koyuyo sebep: staffın etkisi yok stafın çıkarın aynı damage i koyarsınız Ummarım bu bir bug dur
ice çok kötü oluyor az vuruyor siz lütfen int ve mp ye nasıl vermem gerektiğini söleyin olmazsa light ice te olabilirim
quote:Orjinalden alıntı: LordVoldemort arkadaşlar ke de ice çok kötü vuruyor ben yeni açacağım mage için sizce flame olmammı yoksa Lightning olmammı daha uygun? ice pet olun çavuşum
quote:Orjinalden alıntı: LordVoldemort ice çok kötü oluyor az vuruyor siz lütfen int ve mp ye nasıl vermem gerektiğini söleyin olmazsa light ice te olabilirim eğer lvl 36 da cristal giymek istersen 87 e kadar mp ye geri kalanını int e ver ve light ice ol yada benim gibi ice ligth ol
BEN BU VOLDEMORTU TANIOM BERAMUSTA OYNUO VE KS CININ KIRALIDIR VOLDEMORT CUM BEN LALLO_TR TANIRSIN BELKI ..............