Şimdi Ara

[MAGE GELİŞİM REHBERİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim ko da açtığım bütün çarlarım neredeyse mage o yüzden mage'in kitabını yazmış bi adamım bütün mage oyuncularına yardım etmeye çalışcam.
    mage oynamasını bilen için çok zevkli np kasmak konusunda en rahat kasan türdür.(ama oynamasını bilene:D)
    ewt biz lwl kasmaya geri dönelim:(daha np ye gelememişsinizdir :D)
    1 den 20 ye kadar moradonda kasın 27-28 lwl a geldiinizde tek başınıza lycan loup-garuo kesebilcek bi güce gelceksiniz 33 e kadar orda kastıktan sonra 33 lwlda mage'in ilk alan büyüsü açılcak buna 33 alanı diyebiliriz 33 olduumuzda zombiye gidip decayed zombiyi 33 lwlda 2 33 alanıyla rahat indirirsiniz.zaten undyingde party warsa 33 te sizi oraya alırlar 45 lwl olduunuzda tek başınıza undying dönebilirsiniz 47 ye kadar flame-glacier(yan) skilleri bu şekilde verin 45 ten sora infernonun tadını çıkarın 47de glacier-lighthing olun eğer böle olursanız 47 den itibaren glacier(İCE) 45 skill i yaratıkları yavaşlatır buda sizin harpyde 45 lwl da bile party bulmanızı sağlar lighting yan skill olsun 46 dan sora lightinglede aposta rahat party bulursunuz lr(lighting resistance) ile .

Stat Point:
    paper mage:
    bu mage türü defans ı düşükdür ama vurduğu damage bunu kapatır.Giysileri npc deki magelerin ilk kıyafetleridir.Özellikle +7/12 hp giyerse hem hp si fazla olur hemde 60+ da cz de iyi np yapabilir.Bu mage türü full mp ye verir ve lycoan +7 staff bu türün en iyi staffıdır.Flameye vermesi zorunlu gibi bişedir

pet mage:
    pet mage in defans ı fazladır ve attağı düşüktür.Bunu defansıyla kapatabilir.60+ lvl de elixir +8 onun için çok iyi bi silahtır (sanırım).Bu türde attack düşüklüğünü kapatmak amacıyla lightnin veya ice olabilirler.

battle mage:
    Bu mage türü çok kullanılmayan bi mage türüdür.94 str gerisini mp ye verirler.94 str vermelerinin nedeni tooth +7 alabilmek ve cs(chitin sheld) kalkan alabilmekdir.

YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA... BAŞARILAR İİ EXLER
    msn adresim:gozgozlu_dagsu@hotmail.com (hatalıysam bildiriniz ) sorunuz olursa

• GERCEKTEN COK YARARLI OLMUŞ DAGSU SAOLASIN EMEĞE SAYGI
  • Mage in kitabını yazdım demişsin de Semi-Paper Mage den bahsetmemişsin bile bu nasıl bir kitap
  • güzel topic dağsuu saolll (pek mage kullanmam ama)EMEĞE SAYGI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthVader35 -- 12 Mayıs 2007; 19:44:01 >
  • Aynı kasma yöntemini kullanmışız gibi.Ama ben direk Flame-Lighting vermiştim.Paperdim..Hem solo hem party deçok rahat kasıyodum.
  • PET MAGENİN ATAĞI DÜŞÜK DEĞİL damagesi DÜŞÜKTÜ ZATEN HERKESİN BİLDİĞİ ŞEYLERİ YAZMIŞSIN KENDİNİ HİÇ ÖVME MAGENİN KİTABINI YAZIDM DİE
  • quote:

Orjinalden alıntı: GlaVe

Mage in kitabını yazdım demişsin de Semi-Paper Mage den bahsetmemişsin bile bu nasıl bir kitap

incil e dönmüş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ::::::::::MAGE REHBER::::::::::
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam bilmeyenler için yardımcı olmaya çalışmış size noluo??artık bu8 forum bu kadar mı düştü yarar için açılıo bu topic alay için değil.bunları düşünün bi önce.
  • mage kasmaya hevesli arkadaslar icin yararlı olmus
  • clansız kasmak da çok zor arkadaşlar belirtmeden edemeyeceğim clansız party bulmak çok güç
  • gzl calisma emge saygi
  • mage'de olay ortamdır eğer serverın sağlam 15-20 magesiylen muhabbetin olursa ne ew boş kalır ne fc cw sürekli exp kasarsın ortam içinde en büyük etken fazla online oalbilmektir.Ayrca +62 den sonra mage clanı bulabilirsen o zmn exp kasmak bayağı eğlenceli oluyor uçuk şeyler deniye biliyorsunuz mesela boss kesmek eslanta hq kesmiştik acayip makaraydı.Bende kendimden bunları kattım senin yaptıklarında güzel fakat eksikliler var ve bir çoğu bilindik şeyler olsun emeğe saygı
  • eline sağlık güzel olmus
  • danilo mumuu angelus comeclarity darthvadher saolun ark. bazılarına yaranılınmıo
  • solo kasmak isteyene flame-glacier i tercih etmelerini öneririm ice la yavaşlatırsın eğer ice ın 33 ü açıldıysa infernoyla devam edersin falan ayrıca ben bu topiki bilenler için açmadım başlamak isteyenler için açtım ayrıca öğrenmenin yaşı yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kral_Jack

arkadaşlar benim ko da açtığım bütün çarlarım neredeyse mage o yüzden mage'in kitabını yazmış bi adamım bütün mage oyuncularına yardım etmeye çalışcam.
    mage oynamasını bilen için çok zevkli np kasmak konusunda en rahat kasan türdür.(ama oynamasını bilene:D)
    ewt biz lwl kasmaya geri dönelim:(daha np ye gelememişsinizdir :D)
    1 den 20 ye kadar moradonda kasın 27-28 lwl a geldiinizde tek başınıza lycan loup-garuo kesebilcek bi güce gelceksiniz 33 e kadar orda kastıktan sonra 33 lwlda mage'in ilk alan büyüsü açılcak buna 33 alanı diyebiliriz 33 olduumuzda zombiye gidip decayed zombiyi 33 lwlda 2 33 alanıyla rahat indirirsiniz.zaten undyingde party warsa 33 te sizi oraya alırlar 45 lwl olduunuzda tek başınıza undying dönebilirsiniz 47 ye kadar flame-glacier(yan) skilleri bu şekilde verin 45 ten sora infernonun tadını çıkarın 47de glacier-lighthing olun eğer böle olursanız 47 den itibaren glacier(İCE) 45 skill i yaratıkları yavaşlatır buda sizin harpyde 45 lwl da bile party bulmanızı sağlar lighting yan skill olsun 46 dan sora lightinglede aposta rahat party bulursunuz lr(lighting resistance) ile .

Stat Point:
    paper mage:
    bu mage türü defans ı düşükdür ama vurduğu damage bunu kapatır.Giysileri npc deki magelerin ilk kıyafetleridir.Özellikle +7/12 hp giyerse hem hp si fazla olur hemde 60+ da cz de iyi np yapabilir.Bu mage türü full mp ye verir ve lycoan +7 staff bu türün en iyi staffıdır.Flameye vermesi zorunlu gibi bişedir

pet mage:
    pet mage in defans ı fazladır ve attağı düşüktür.Bunu defansıyla kapatabilir.60+ lvl de elixir +8 onun için çok iyi bi silahtır (sanırım).Bu türde attack düşüklüğünü kapatmak amacıyla lightnin veya ice olabilirler.

battle mage:
    Bu mage türü çok kullanılmayan bi mage türüdür.94 str gerisini mp ye verirler.94 str vermelerinin nedeni tooth +7 alabilmek ve cs(chitin sheld) kalkan alabilmekdir.

YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA... BAŞARILAR İİ EXLER
    msn adresim:gozgozlu_dagsu@hotmail.com (hatalıysam bildiriniz ) sorunuz olursa

EMEĞE SAYGI SAOL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Select� -- 13 Mayıs 2007; 15:23:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.