Bende 59 lvl bir tane mage var.GB alıp onun üstüne adam gibi item almak istiyorum.Aklımda 3 tane seçenek var şu anda ama kararsızım arderamda iş yapar mı diye o yüzden sizlerede bi sorıyım dedim.SİZCE HANGİSİ.(ares arderamında yalnız)
ilk olarak : +7 woe_____+6 dd 25_____+8 crstyal set_____görev takıları______valkry set (300hp) skiller:57 flame 42 light
ikinci olarak : +7 loe______+6 dd 25_____+8 crstyal set_______görev takıları_______valkry set(300hp) skiller : 57 light 42 ice
üçüncü olarak : +9 wood staff _____+3 dd 10 (paper için)______+8 paper set_____görev takıları __valkry set(300 hp) skiller:57 flame 42 light
Sizce Hangisi. . .
Bide önceden oynadığım assasıanım vardı 59 level yada ona +7 shard dual +7 chitin set dd 15 chitin mi alsam karasızım siz olsanız ne yapardınız lütfen söylyin adam gibi . .
1
teşekkür ederim cevap için . . . ama neden 1 ?? :)
quote:
Orjinalden alıntı: assassın4ever
teşekkür ederim cevap için . . . ama neden 1 ?? :)
dfns ın sağlam olur
2.ci güzel olur bence.
neden?
çünkü hem yavaşlatır hem kitlersin.
veya 57ligting-kalanı flame verirsin. o zaman rons staff alırsın.
tabiki 1 hem defans hemde 42 lightning staffıyla adamları kitlersin ve flame atakları
3. mage 25 dd alırsa attackı yüksek olur kimse yatıramaz ama yan skilli glacier olsun.
bence 2 ama eğer 2 olursan fazla adam kesemezsin lıght ve ıce görevlerini yapar sadece
1. seçenek çünkü 2deki ice skilleri hiçbir işine yaramaz, adamın yanına gidip Chill, Solid atcak halin yok herhalde.Ayrıca lightning magelerin tek korkulan yanı 42light skillidir.Ee o zaten 1. seçenekte var. Tamam hiçbir zaman woe ile her önüne gelen kitlenmez ama bir yere kadar iş görür, ve flame 57-54-51 skilleri çok büyük bir dmg kapasitesine sahip bence flameden vazgeçme
Bence alabilirsen rons staf al +7 olursa güzel olur.. flame ice lr hepsinden 50şer damage verio buda avantajlı lr ve flame olursun lryi vurur kitlersin sorada flame çalışırsın.. elbise falanda 2. seçenekdekiler uygun sadece stafı rons staf alabilirsen güzel olur...
eii o zaman ben +7 woe alıyım elime birazda takı takviyesi yaparım takı için neler öneririsizinz. . . .
1 bnce en güzeli
ron's staff ta alıabilirim beyler öyle dahamı güzel olur. . . 57 flame 42 light weririm alabilirim yani +7 ros's staff daha iyi olacaksa. . .
Çok fazla sermayen yoksa uniquelerden Ruby Ring, Amulet of Goddess, Elemental Pendant vsvsvs Eğer bunları alcak paran da yoksa görev takılarıyla devam et
1 daha avantajlı her açıdan
1 ama woe yerine rons +7 alabilirsen daha güzel olur hem lighting 42 ile hemde flame skilleri ile yüksek damage werebilirsin
+7 crimson set al skilleri 45 light gerisi fire wer
3 BENCE DELİ GİBİ HP OLUR VSDE ALAMICAĞIN ADAM YOK
1
1 Derim Uzun Bir Süre +7 Woe Kullandım Verdigim DmgLer 900-1100 Arasınadydı Hemde DD25 Takacan