Şimdi Ara

Mage inci yok artık yeni carım EnigmaPriests

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hail inci! Thank you for contacting the Knight Online support Team. However I am unable to determine the nature of your inquiry. If you could please restate the issue and be as specific as possible. I apologize for any inconvenience that this may cause. Thank you again. -Knight Online Customer Support Team ....
    Yolladıkları cevap..bır şey alamadım burda nedıyorlar..
    BURDA NEYAZDIKLARII TAM OLARAK ALAMADIM AMA..CARIM GITII.
    EnigmaPriests BUDA YENİ CARIM..55 LEVER
    http://img289.imageshack.us/img289/4728/adsz2kw9.png

• İnciye seslen! İnternet üzerinde şövalyenin, takımı desteklediğiyle temas kurmak için sana teşekkür ederim. Yine de ben, senin sorunun doğasını kararlaştıramam. Eğer sen lütfen, çıkışı tekrar ifade edebilseydin, ve öyle özel öyle mümkün olabilseydin. Ben, bunun, sebep olabildiği herhangi bir rahatsızlık için ondan özür dilerim. Yeniden sana teşekkür ederim. -Şövalye, internet üzerinde müşteri destek takımıdır....
  • evet 63 mage mi kurtardım gizli sorumu yoladılar. ama cok gerıde kaldım millet 76 olmuş hala ben 63 lever.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

İnciye seslen! İnternet üzerinde şövalyenin, takımı desteklediğiyle temas kurmak için sana teşekkür ederim. Yine de ben, senin sorunun doğasını kararlaştıramam. Eğer sen lütfen, çıkışı tekrar ifade edebilseydin, ve öyle özel öyle mümkün olabilseydin. Ben, bunun, sebep olabildiği herhangi bir rahatsızlık için ondan özür dilerim. Yeniden sana teşekkür ederim. -Şövalye, internet üzerinde müşteri destek takımıdır....

berbat çeviri.
    biraz akıl yürütsen cümleleri kelimeleri anlamca birbirine bağlasan o zaman çeviri olur. çorba olmuş bu.

çok güldüm ya "İnciye seslen! " şu ifadeye bak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

İnciye seslen! İnternet üzerinde şövalyenin, takımı desteklediğiyle temas kurmak için sana teşekkür ederim. Yine de ben, senin sorunun doğasını kararlaştıramam. Eğer sen lütfen, çıkışı tekrar ifade edebilseydin, ve öyle özel öyle mümkün olabilseydin. Ben, bunun, sebep olabildiği herhangi bir rahatsızlık için ondan özür dilerim. Yeniden sana teşekkür ederim. -Şövalye, internet üzerinde müşteri destek takımıdır....

berbat çeviri.
    biraz akıl yürütsen cümleleri kelimeleri anlamca birbirine bağlasan o zaman çeviri olur. çorba olmuş bu.

çok güldüm ya "İnciye seslen! " şu ifadeye bak...

www.hemencevir.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.