Şimdi Ara

MAGE İS YAPMAZ DİYENLERE..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=FTNBjNDtD2g BUYERUN ,ZLEYİN VERİLDİYSE ÖZÜR DİLERİM SAYGILARIMLA...

• abi en sinir oldugum $ey $u..bir video buluolar sonra diolar mage i$ yapmaz diyenlere,warrior i$ yapmaz diyenlere diye gelip topic aciyorlar..soyle bakalim kac tane mage boyle?adamlar genellden bahsediyor..extreme itemi yoksa i$ yapmasi zor..herkesin de extreme itemi olmadigina gore genelde i$ yapmaz deniyor..extreme itemi olan i$ yapiyor..biktim artik $oyle topiclerden
  • Bu video yu 2. izleyişim ve ilk izlediğim topicdede mage iş yapmaz diyenlere diyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

abi en sinir oldugum $ey $u..bir video buluolar sonra diolar mage i$ yapmaz diyenlere,warrior i$ yapmaz diyenlere diye gelip topic aciyorlar..soyle bakalim kac tane mage boyle?adamlar genellden bahsediyor..extreme itemi yoksa i$ yapmasi zor..herkesin de extreme itemi olmadigina gore genelde i$ yapmaz deniyor..extreme itemi olan i$ yapiyor..biktim artik $oyle topiclerden

+1
  • her charecterin kendine has özelliği vardır warriorla mageyi yada asasla priest aynı özellikler olduğunu söyleyemeyiz ama bence oynamasını bilene ben mage ve varrior derim sadece olympıada humanların ezilisinin bi kanıtı bu video SAYGILARIMLA...
  • kim demiş mageler iş yapmaz !!! bu oyunda ne çok işe yarıyan karakterlerden biri magelerdir
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.