abi en sinir oldugum $ey $u..bir video buluolar sonra diolar mage i$ yapmaz diyenlere,warrior i$ yapmaz diyenlere diye gelip topic aciyorlar..soyle bakalim kac tane mage boyle?adamlar genellden bahsediyor..extreme itemi yoksa i$ yapmasi zor..herkesin de extreme itemi olmadigina gore genelde i$ yapmaz deniyor..extreme itemi olan i$ yapiyor..biktim artik $oyle topiclerden
Bu video yu 2. izleyişim ve ilk izlediğim topicdede mage iş yapmaz diyenlere diyordu
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
abi en sinir oldugum $ey $u..bir video buluolar sonra diolar mage i$ yapmaz diyenlere,warrior i$ yapmaz diyenlere diye gelip topic aciyorlar..soyle bakalim kac tane mage boyle?adamlar genellden bahsediyor..extreme itemi yoksa i$ yapmasi zor..herkesin de extreme itemi olmadigina gore genelde i$ yapmaz deniyor..extreme itemi olan i$ yapiyor..biktim artik $oyle topiclerden
+1
her charecterin kendine has özelliği vardır warriorla mageyi yada asasla priest aynı özellikler olduğunu söyleyemeyiz ama bence oynamasını bilene ben mage ve varrior derim sadece olympıada humanların ezilisinin bi kanıtı bu video SAYGILARIMLA...
kim demiş mageler iş yapmaz !!! bu oyunda ne çok işe yarıyan karakterlerden biri magelerdir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme