Şimdi Ara

mage itemleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni mage kasıyorum suanda 49 lvl oldum.dün akşam biraz item yapayım dedim ve sunları aldım

+8 paper hp15 fulltakım
    +8 wizard staf
    35 flame blast

şuanda takı sıkıntım var.hp takıcam şu görevlerden gelen takılar yeterli oluyormu hp verenleri alsam?

• gorev takıları 57 ye kadar yeterli kalıyor bence
  • Şu anda itemlar leveline göre çok iyi denilebilir..O takılardan belt ve pendant her lvlda kalmalı bence,yerine saglam bir unique gelmedikçe.Ama kalan yuzukler ve kupeler lvl'ın arttıkca degısmelı.
  • bence de çok iyi ama pet yap bence daha zevkli oluyor pet mage +7 chitin set giyersin peper in defansı çok az oluyo hmn yatıyosun
  • peki +7 mp takı setim var.ama andreamda geçerli diel.bende bulduğum +7 +6 hp takılarla geziyorum.buff suz canım 1180 civarı bişi 35 flame blass ı denedim 1.7 k worm dmg cıkardım

bana gayet iyi geldi.ama şu 43 skiline hayran kaldım yakın vurus ama yaratıklar vurdugunda skill durmuyor sure yok ve 35 flame blass tan sonra en iyi dmg veren skill.

suanda sadece 80 grayy ozi kesince kekurye benzeyen bir takı var onu yapıcam.sonra yawaş yawas açılanları yapıcam.hedefim 1500 buff ile en kötü 3k hp yapabilmek
  • GOREW İTEMLERİ YETER 60 A KADAR BENCE UZRİM +7 HEALT BONUS 55 LWL IM GOREW İTEMLERİYLE ENERJIM 1320 GOREW TAKILARDAN BASKA BİŞİ YOK GOREW İTEMLERİ GELINCE TUM +8 HEALTLARIMI SATTIM MANTIKLI OLDUUNU DUSUNORUM 57 WEYA 58 LWL DE USTUMU +8 DOSUCEM KOLAY GELSIN
  • paper mage için güsel itemlerin war ama paper olup tamamen hp ye wericeksen neden int olup ii defansa we yine o hp ye sahip olup elixir takmayasın?!
  • BENİM 62 MAGEM VAR 2 KÜPE HARİÇ ONLARI MP 9 TAKIYOM GERİ KALAN GÖREV TAKILARI AMA BANA KALIRSA GÖREV İTEMLERİ ÇOK İİ HEM HP VE DFNS VERİOLAR HEMDE MP YE VERİOLAR BANA KALIRSA GÖREVTAKILARI GÜZEL AMA PARAN VARSA DEĞİŞTİR
  • ya itemların iyi hoş ta şu wizard +8 neden anlamadım boşuna israf ha Wood +8 ha Wizard +8 aynı damage i vermiyormu atack derseniz eğer denedim ama çok ilginç bişey oldu kecoon a 800 vurdum wood la wizard la yine aynı tür kecoon a 500.
  • öffff geenmi paper - pet muhabbeti kardeşim bunla ilgilir dünyanın topici var yaa gına geldi ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.