beyler kim ne derse desin en iisi mage bugün 60 olmasıda önemli diil 51 54 ve 57 skilleri olduktan sonra mage tam bi mage dir mesela bugün andream deydim 2 asas daldı dalarken 1 ni yatırdım 2. sini arjkk yatırdı yani teke tek de de güçlü ki dalan adam 55 lwl di üstünde seek açıktı
Arkadaşlar 1 yıl boyunca bir yandan okul, bir yandan Knight cebelleşip duruyorum. 1 yılımın sonucu 64 lvl archmage (human) diez de satılıktır! İtemleri: - +8 full Hp paper mage set - +7 full magic power set - +3 mage dagger defans kafalık - +1 Lycaon pendant - +8 mythrill staff - Takılarım +1 Lycaon pendant dışındakiler +9 health bonusludur. - Bunun yanısıra charımda 101k(101.XXX) National Point bulunmaktadır.
Naamı duyulmuş bi chardır flame+ glacier(ice) tır Fire Super Nova ve Blizzard açıktır bunun yanı sıra Masterdaki Absolute Power da açıktır!
İnn Hostess dede değerli değersiz itemler bulunmaktadır.
Mage almak isteyenler ve charımla ilgilenenler Msn ine bluent_1@hotmail.com mail adresini eklerse bana ulaşabilirler. SAYGILAR...
quote:
Orjinalden alıntı: egos_1010
mage çok kolay kasılan bir karalterdir, 60 tan sonra czde pusu party yada nova town yparsan toplu manyak np alabilirsin,
eet
ulan 60 oldukta ne oldu hee evımde pc olsa tamam hala +8 wzartlarla dolasıyoruz ama harpı olsun reven olsun kutu alamıcam parti yok dıye bılırım adım NOHEAT benı bılen bılır sorvır ares
oyunun en ii karakterı mage bence en cok np 1vs 1 de zor alır iibi asası ama itemlerı iiyi se we oynamayı bılısoa genede alabılrı 56 buysu ile lvl kasmaya gelınce zaten her partye gırme ozellıgı war harpye zaten gırer aposa lr olarak gırer trolle gırer hepsine.. ama tek bişeyı zor ıtem yapmak boss kesemez
Walla şuana kadar kullandıgım mage tecrubelerimden, önce herkezla birbirni anlayabilecek mage team olması lazım yoksa magen 70 olsun bi işe yaramaz...öle zart zurt tp edenlerden adam olmaz nereye ne yapacagını bilmesi gerek zaten 60 kolay olursun 1 hafta da 60 olursun... mageler cz birlikte gezersen 1 party olsun salam hangi ırk olursun karsı ırc towndan cıkmaz on kapıdan bi anda eski günleri hatırladım Sen anlaşabilcegin mage team bul gerisi gekir
ya magenin çook özelliği war glacier desen yavaşlaıyo lighting 42 skill zaten süper valla mage süper ya
ARKADAŞIM BENİM DİESDE 62 MAGEM VAR MAGE KASCAM DİOSAN 60 OLMAN LAZIM 60 DAN SONRA ÇOK KOLAY ZATEN CZ BAKIMINDAN ARTIK CZ DE 60 LAR EZİK MAGE İLE BİŞELER YAPICAM DİOSAN LVL 70 E KASCAN ŞAHSEN BN 70 E KASIOM SONRA DA 80 AMA MAGENİN EN ÇOK SEVDİM YANI DAMEGE ÇOK VERMESİ HELE BİDE ORC MAGE İSEN BAK BAK DUR AMA EN SEVMEDİM YANIDA NE KADAR UNIG TAKI TAKSANDA HER TÜRLÜ YATIOSUN TEKE TEKDE AMA INT SEN BİLMEM
Su anda var 64 mage cok kolay kasılır(dı)(su an paramun en ii ex partysi ve ona giremio mageler . gerci alıyolar beni ama neyse) zevkli falan gec onları da ben su 1vs1 olayına uyuz oluyorum bana esit seviyede kesemicegim asas yok ... itemlerim de asmıs deil yani... priest de keserim warrior zorlar ama onu da kestigim oldu (master bunların hepsi) ha ama gelir bi 70 asas cakar 2 o baska ben de 70 olsam full shell olurum caksın bakam 2 nası cakıyo yani mage manyak bi char :D
bu forumda bunla ilgili 1214332546575765 tane topic gördüm
mageler lvl kasmak 33den sonra kolaydır 33de undying partisine girip 45-50ye kadar kasılırsınız sonrada harpy partisinde 60a kadar sonrada ravenler tabi
quote:
Orjinalden alıntı: HiTTHEMAGiC
mage olmak bir avantajdır. lwl ve np kasması kolaydır. itemleri ucuzdur. magesiz savas kazanılmaz. sen o mageyi 60 yap o zman daha da fazla tat alırsın. ama 60 olmadan cz ye gitme b işine yaramaz..
yok kardeş hiçte öle senin sandıgın gibi lwl kasmak kolay deyil benim areste 47 lwl magem var kaç aydır oynuyorum hala 47 hiç lwl atlıyamıyorum nasıl lwl atlıyacam banada söleyin flame+ligtingim acil cevaplarınızı söleyin nasıl kasılır hangi paritlrer gider ne keser söleyin bir an önce 51 olup 51 skili atmak istiyorum tek arzum bu :D:D:D:D bu bana yeter
kardeş mage kasçaksan paper olcan yanında 2 set bulundurcan hp ve mp set... hp leri takıca cann rahat bi 1400-1500olur lwl 55 de ama bide benm hp ler +9 du cz de ii iş yapmak için ya light yada flame ol glacier i yan skill yap zaten bitek chill lazım sana ben lightning mage lwl 58 clansız dolaşıyorm ortalıkta cz de beni gören "aha paper hadi dalam" dio ve dalio ben o asas ı gördüüm anda 42 büyüsü ile adamı kitliorm ve çoğu zaman benmle 2dk falan kapışan asas town çekio. amaa kitlenmiyen adam gördüün anda town u çek.flame olduunda vs de çok bişe yapamıyabilirsin adam yaklaşana kadar belki zarar verirsin ama en iisi lightning-glacier
bu arada benm np daha nowa sızken 9k dı
quote:
Orjinalden alıntı: safala1903
quote:
Orjinalden alıntı: HiTTHEMAGiC
mage olmak bir avantajdır. lwl ve np kasması kolaydır. itemleri ucuzdur. magesiz savas kazanılmaz. sen o mageyi 60 yap o zman daha da fazla tat alırsın. ama 60 olmadan cz ye gitme b işine yaramaz..
yok kardeş hiçte öle senin sandıgın gibi lwl kasmak kolay deyil benim areste 47 lwl magem var kaç aydır oynuyorum hala 47 hiç lwl atlıyamıyorum nasıl lwl atlıyacam banada söleyin flame+ligtingim acil cevaplarınızı söleyin nasıl kasılır hangi paritlrer gider ne keser söleyin bir an önce 51 olup 51 skili atmak istiyorum tek arzum bu :D:D:D:D bu bana yeter
flame + ice dım 3 gun once lvl 57 dim flame + lr ye skill değiştirdim şu an 59 um apos partyler saolsun
MAGE FLN ANLAMAM EN IYISI ARCHERY
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme