ısılıon etrafına cepber olusdurucaz mageler olarak keserız bence
bana da zorlanırsınız gibi geliyo da kesersiniz inş. kardeş sonuçtan haber vermeyi unutma ama merak ettim şimdi
8 :30 gıbı gırıcez cıkmamız belkı yarım saat belkı 1 saat foruma sonucu belırtmeyı unutmıcam
mageler aynı itemlerle mi olcak??
D.N.:İnşallah kesersiniz
58 59 lwl 2 tane paper mage war bırı ben bırı arkadas gerısı ınt ve half paper
Warriorlara bağlı .. Rahat olması açısından 1-2 warrior daha alın derim ..
quote:
Orjinalden alıntı: juniorbrs
zor ama imkansız deiL...impossible is nothing
itemsiz herangi bir adamın isiloon u tek başına kesmesini bi düşün istersen .....
imposible isnt nothinq
Rahatlıkla kesersiniz yeterki warriorlar tanklığı düzgün yapsın...Mele partiden çok rahat keseceğinize eminim ama biraz zaiyet olur onu da belirteyim...
eft kesıcek olan warıor 80 lwl mıs ısmıde arthoryus
İnş Kesersiniz Başarılar
biz 2 party girmiştik 1 party 6-7 asas 1-2 buff+healler vardı dier party ise 1asas gerisi warrior buff+healler toplam 20üstü isiloon kestik 2günde hatta videoda var sadece 1 kesimin ben çekmiştim ama youtube kapalı sanırsam daha sonra koyarım youtube da AsYouLikeIt yazarsan bulabilirsin youtube açılınca önce asas party hepsi % atıor sonra dolunca tekrar atıolar birisi aşaqıdan komut verior 1 2 3 % atın die işte böle 3 defa yapıolar sonra canı gıdım kalıor son % de warriorlar yaklaşıor ve herkes dalıor böle yaptık biz ama artık ölebi clanda kalmadı
kesilemez
Zor walla kodummu ottutcak zaten issllion sizi adam başı healerde olmıcana göre, sonuç olarak giden exp ler olcak başka bişi deil, fazla fantazi yapıyonuz siz Keserseniz de itemi 25 kişi paylaşcak(tabi alan yol vermesse dierlerine ) değmez yani, git ew yap belki exp shrad çıkar
sanırsam bısde 2 party olucaz pekı asaslar % attıkdan sonra atak yapmadılar dımıı
Oyle ıtemı alan kısının yol alma gıbı bı sansı yoq neden dıe sorarsan realden arkadasız realden olmayanlarda 5 6 aydır clandalar yedıgımız ıcdımız ayrı gıtmıo clanda cok ıyı bı dayanısma war gerek sc konusunda olsun para konusunda olsun oyle dedın bıseyın olması ımkansız
quote:
Orjinalden alıntı: BrinqMeToLif#8364;
Oyle ıtemı alan kısının yol alma gıbı bı sansı yoq neden dıe sorarsan realden arkadasız realden olmayanlarda 5 6 aydır clandalar yedıgımız ıcdımız ayrı gıtmıo clanda cok ıyı bı dayanısma war gerek sc konusunda olsun para konusunda olsun oyle dedın bıseyın olması ımkansız
siz önce bi kesinde item muabbetini sora yaparsınız
of yha ıns keserız walla 1 haftadır plan yapıoruz
Biz 6 mage 5 priest 4-5 warrior 1 party asas ile can ve mal kaybı olmadan rahat kestik.