Şimdi Ara

Mage'ler 18 sıkılıyle ısılıonu kesebılırmı buyrun ıcerı.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
4.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı simge konusunda elimden birşey gelmez
  • saol yınede ama %100 yaparım dıyen yapsın lutfen clandan 15m gıttı sımge olucak dıe kesın yapabılen yapsın rıca edıyorum
  • helal olsun size ss ler süper clan süper
    iyi oyunlar
  • Gercekten de cok gzl ss ler clan da muhtesem zaten orclarda su anda en gzl pk yapan clan diebilirim sayitspossible zaten pk ya cıkmıyo fazla gercekten cok gzl clan
  • eski clanım isilloon kesmiş vay be :)
  • Oyundakı adın ney_?
  • tebrikler kardeş

ssler de gzl olmuş ne çok adam almışsınız öyle dağın eteğinde
  • tsk ederım saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

eski clanım isilloon kesmiş vay be :)

oyundakı pmnı merek edıyorum
  • human towna kadar girip sundireses kesmedik demeyin bana sakın
  • Biraz zor olur o be
  • quote:

Orjinalden alıntı: attila_khan

quote:

Orjinalden alıntı: EqArTiN

Ben magelerin neden 18 skilini ısrarla kullandığını hala çözemedim.Tamam zehir vuruyor ama bi 54 skili 57 skili 70 skili daha çok vuruyor.Neden kullanıyorlar bunu?

18 skilli sürekli zehir bırakır her verdıgın damagede zehir verir. 10 kere 18 skilli kullansan her seferinde 50 zehir bıraksa diyelim. 10*50=500 zehir damagesi demek. bunu 15 mageyle çarp 7500 yapar. kesemezsin ama canı sabit kalır o yüzden isilonda 1 party mage şart ister pelerin ister delos. keller sizi cok seviyorum cücüklerimmm

Ama mage 10 skill atıp 500 vurcana 54 skilli 51skili atsa 500 den daha fazla vurur.

• arkadaşım youtubeden felan izle heaven günde 3 kez kesio ama bence bu kadar kişiyle az onlarda en az 6-7 warrior oluyoruki en az 75 lwl mageler o kadar cok olmuyor zorlanırsınız gibimi gelior lwl leriniz kac bu arada magelerinde yatmaması acısından benim warriora 1k defansla 4 k attını biliorm
  • Hayatta kesemessiniz İsiloonu öyle 1.cisi 1 buffı ard arda 2 partyye nasıl sokacan hem yatanın kalkması vede hemen priestin buff vermesi lazım.2.cisi 3-4 warior bayada bir asas gerekli.3.cüsü yatan kalkmasssa hayatta başaramassınız 4 düncüsü biz 5 adet 70 + Warior 2 adet buffer 10-15 adet asasla girdik.Çok kolay oldu diyemiyecem ginede zordu. Server:Ares Clan:ReaLMarJinaL

Bu arada Abyss i Fire Bu görevlerde işlemiyor gibi bir rivayet duydum doğrumu acaba Abyssi fire işlemesse Felankoru nasıl kesecez?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLOpeRS

Hayırlı oLsun doStum..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.