Şimdi Ara

Mage'ler 18 sıkılıyle ısılıonu kesebılırmı buyrun ıcerı.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
4.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aferim gökhan ne zaman deistiriceksiniz pelerini ?
  • eft konunun adını deıstırıcem m58 59 lwl mageler ısılıon kesermı buyrun ıcerr
  • bizde cypherda norvus gille girdiğimizde 3.5k 3.5k atmıstı 2 kere
    Yatarmıyım ama ben

Mage'ler 18 sıkılıyle ısılıonu kesebılırmı buyrun ıcerı..
  • tebrikler kardeş hayırlı olsn dielim
    bu da dediğin gibi 58-59 lvl magelerle isilioonun kesilebileceğinin kanıtı
    çoook tebrik ederimmm
    quote:

Orjinalden alıntı: BrinqMeToLif#8364;

eft konunun adını deıstırıcem m58 59 lwl mageler ısılıon kesermı buyrun ıcerr

• aksama batuhan umıt gelsın bıı deıstırıcez
  • İii Baqalım Hayırlı Olsun Ne Diim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLAnqeL -- 14 Mart 2008; 22:30:27 >
  • imposible isnt nothinq
  • quote:

imposible isnt nothinq

bu bnm dediime bi alıntımı yoqsa imposible is nothinq demeye mi çalıştın

• nothinq demeye mi çalıştım

• imposible is nothinq demeye celısdım ama yanlıs yazdım
  • quote:

imposible is nothinq demeye celısdım ama yanlıs yazdım

ben hala kndi yazdııma inanıorum kim bana qelipte 1 lvl itemsiz charla isiloon kestiini gösterirse tmm diecem
  • acaba FELANKORU'da kesebılırmıyz
  • quote:

oncelıkle dedıgın dogru magelerın 18 sıkılı ısılıonun canını 40 40 dan fazla azaltır sabıtte tutmaz 2.sı asaslar % atıp oturmalı gecen forumda bı arkadasımız yazmısdıı asaslar atak yapmamalı sureklı aynı damageyı vuramsı gerekıo buda asaslar ıcın ımkansız sureklı spıke vuramıcana gore 15 tane fr mage war ortalama ısılıona 80 90 cıwarında zehır atcakdır buda ısılıonun hem hpsını dengede tutar azaltır bıle 2 tane warıor da azaltıcakdır basarılı olucaz gıbıme gelıo saat 10 gıbı foruma yıne yazıcam sonucu

1.si saydığın kadrodayi warrior ve priestlerin levelleri nedir ?

2.si leveller +75 olsa bile bana biraz sayınız az geldi sonuçta isilion 3500 defans ve 1.3milyon hp'li hayvani bi yaratıktır.

3.biz de 1-2 sefer isilion'a gittik drain'i basacak olan assasin arkadaşlarının biraz gözü kara olması lazım benim beraber kestiğim adamlar drop alalımda exp'e yatmaya razıyız derlerdi drain'i basarbasmaz da yatıyolardı zaten.

4. isilion'a spike vurulmuyor. Vursan bile assasları hemen öldürüyo tank lazım warriorsuz kesemezsen

herneyse ben bize kesmeden önce anlatılan ve bizimde aynını yaparak kestiğimiz düzeneğisana anlatıyım.

bir assas partisi 8 tane assasin yani bunlar drain atacak her türlü exp'e yattıkları için prieste gerek yok.

bir mage partisi aralarında bir adet priest.

bir warrior partisi aralarında 2 adet priest.

assaslar drain'i bastılar daha sonra warriorlar Allah ne veriyse daldık magelerde paso 18 skiliyle çalıştı. Normalde çok sağlam dmglar vuran isilion bi ona bi buna falan vururken kimeye doğru düzgün çalışamıyo ve kesiyosun.

ama daha azının kurtaracağını sanmıyorum

• quote:

server dıes clan Styl tanıyan bılen warsa bıde o yonden baksın bu arada ısılıonu fr magelerın 18 sıkılıyle kesdıgını bılıomusunuz ?

ben seni gördüm ardreamcısın hatta nikin styl li bişi belki hatırlarsın ben stealth bastım golemlerin yanından size göre sol taraftaki köprüden kaçmıştım 2 kişi kovaladınız :D
  • sawasdamıı
  • hayırlı olsn kesmişssniz xD

tam olarak kac kisi ve jobları soylermisin ?
  • walla 5 tane 75 ustu warıor bırı 75 den dusme 74 2 party heller 1 buffer 15 fr mage 3 asas hesapla artık
  • hadi hayırlı oLsun
  • saol tesekkuer ederım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.