Burdan beyendiğin bir tanesini yükleyebilirsin yada kendin yapabilirsin.
Addon işi hastalık ya. O yüzden dbmle bagon hariç hiçbirşey kullanmıyorum artık. İlk zamanlar feci kaptırmıştım 700mb addon yüklediğimi bilirim. Aptallığa bak. Birde 17inç ekran vardı o zamanlar neredeyse karakterimden başka birşey görünmüyodu Sorsan kaçı işine yarıyo diye.. Hiç işte.. Hele o scrolling combat text addonları yokmu.. Bir ara bir tane bulmuştum critleri ayrı ayrı koca koca patlatıyor böyle ekranda. Debufflar akıyor kenarda... Mortal kombat müziği çalıyo falan.. Altta üstte paneller. Gerekli gereksiz bütün skilleri,mountları hatta offspec geari bile diziliydi barlarda O zamanlar gear değiştirme yok tabi. Onun addonlarıda yeni yeni çıkıyodu. Bütün geari dizmiştim barlara lol. Ulan ne günlerdi be.. Sonra bu itemın üstüne gelince stat bilgilerini detaylı sıralayan, itemin vendor, ah değerlerini tahmini veren, disenchant edersen ne çıkacağını gösteren ve bunların hepsini aynı tooltip üstünde yapan addon vardı. Cursor u kazara itemların üstünden geçirince ekran doluyodu lol... ahahah lan ne sazanlık ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme