beyler pet mage olacam. 160 int gerisi mp seklinde. flame+glacier olacam.(lighting olurdum ama beramusta takılmıyorlar pek xD )
staff olarak +10 wood mu -+8 elex mi ?
asıl merak ettigim mage icin stafın ap si vurdugumuz elemental damageyi etkiliyor mu? eger etkiliyorsa elexin +10 wood stafdan fazla vurması gerekir.
ben lvl 42 sopa vurusunu kullanmıyorum.bunu düsünerek yorum yapın.
+10 wood = 80 flame +8 elex = 64 flame
Flame damage önemli...ap si değil..
+8 elixir al derim ben..flame dmage i de yeter..Flame dmage bakarsan wood +8 ile +8 elixirin ki ayni..ama ayni dmageyi vurmuyolar.. +10 wood alirsan millet seni paper sancak ve sana yüklencek.Tıpkı kız warriorun eline iron impact almasi gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: ThieF
+8 elixir al derim ben..flame dmage i de yeter..Flame dmage bakarsan wood +8 ile +8 elixirin ki ayni..ama ayni dmageyi vurmuyolar.. +10 wood alirsan millet seni paper sancak ve sana yüklencek.Tıpkı kız warriorun eline iron impact almasi gibi.
ardreamda var öyle uyanıklar adam priest walkery giymiş adınıda warior koymuş yaklaşıyorsun bi bakıyorsun yemişin debuffları
quote:
Orjinalden alıntı: ImmanuaLRapidFaiLed
Flame damage önemli...ap si değil..
lol tabiki 8 elixir burda +10wood diyen adam cıkarsa bakırköye yatırmak lazım onu
Pet olucaksan +8 elexir tabiki
Her şartta 8 elixir. Çünkü staff ap'si de vuruşları çoğunuzun aklına gelemeyecek kadar etkiler. Özellikle elixir ile wood arasındaki ap farkını düşündüğümüzde...
anlamıyorum. ap önemli degilse.elementali kuvvetli olan +10 wood.
siz 64 flame elexi secmemi istiyorsunuz bu arada elimde wood oldugu icin beni paper sanmalarına sevinirim :) 25 dd kafalık var.
uppp cvp istiyorum
daha ne cevabı istiyon o elemental damega önemli olan dienelr hiç pet mage oynanmısmı hayatında bi sor bakayım +8elixir alcaksın biticek +10woodla 2kat ap farkı var nerdeyse
ap 42 skilinde ise yarıyor diye biliyorum ben. büyülerde elemental damage önemli deil midir?
quote:
Orjinalden alıntı: seser60
ap 42 skilinde ise yarıyor diye biliyorum ben. büyülerde elemental damage önemli deil midir?
Hem staff vuruşunda hem de büyülerde ikisi de önemlidir. İkisinden biri olmazsa kötü vurursun. Elixir ile wood arasında da çok büyük bir ap farkı var.
pet mage de ap önemli
paper magede damage önemli
tmm anladım saolun...
+8 elex cektim.kötü vurursa yakarım sizi
quote:
Orjinalden alıntı: seser60
tmm anladım saolun...
+8 elex cektim.kötü vurursa yakarım sizi
ne kadara çektin
illa damage istiyosan +7 lycaon staff +2 +3 +4 rebirth woe akar damageleri baya ucar. ama elixir 8 de güzel item h.o bu arada
andreamda pet magemı yoksa yarı pet magemı daha iyi olur?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme