Şimdi Ara

Mage uzmanları bi zahmet içeri :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kachar

Erenionlar semi-paper silahıdır. Tavsiyem ice olucaksan yüksek int verip +7 complete set +8 elixer almandır.
    O serverın piyasasını pek bilmiyorum ama dual rom glass belt ep ve dual sse ile çok sağlam olursun(+0 ları yeter). Birde tabiki spear ve dagger anti defanslar. Ancak bunları yapman için uzun bir süre pazar yapman lazım.

Teşekkür ederim :) İstediğim Çoğu cevabı açıklamışsın.

Mage uzmanları bi zahmet içeri :)

Bi de Senelerdir aklıma takılan bi soru var. : Fazla MP yada fazla INT ne işe yarar hala çözemedim (INT mana artırır gibi yorum yapmayın sakın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsukawa -- 2 Kasım 2008; 19:59:29 >

• benim bildiğim int stunu (kilitleme-dondurma) artırır mp damage artırır.ama bi arkadaşım int karşı ırka mp yaratıklara damage artırıyo gibi bi yorumda bulundu ama denemek nasip olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

benim bildiğim int stunu (kilitleme-dondurma) artırır mp damage artırır.ama bi arkadaşım int karşı ırka mp yaratıklara damage artırıyo gibi bi yorumda bulundu ama denemek nasip olmadı.

• Sanırım hala bi fikri olan yok
  • İnt vermek light için kitleme ice için yavaşlatma etkisinin süresini ve olasılığını kesinlikle arttırır.(paper chara ice damagelı wood staff takıp blizzard sonrada +7 elixerla blizzard atın görün doğrumu yanlışmı.)
    Taban mp(statlardan gelen) ise verdiğin damageları arttırır ancak takılardan gelen mp playerlara vurduğun damageı etkilemez. Flame magelere fazla statları mp, lightning ve ice magelere ise int vermelerini öneririm.

Dahada ayrıntılı bilgi için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_9361948/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kachar -- 3 Kasım 2008; 19:53:58 >
  • +7 ICE DD Veren staflardan yada g.e de olabilir
    Dual rom (KESİNLİKLE)
    EP +1
    DUal agate earing
    Glas-ske belt yap tadından yenmez tabi 1 ay pazardan cıkmaman gerek
  • SLM! BENCE MAĞDEM 65 LWL BİR MAGE VAR VEYA CZ YAPACAKSIN.SANA TAVSİYEM ŞU AMA İLK ÖNCE SORUNA BENDE CVP VEREYİM.

RAKİBİNİ KİTLEME YÜZDESİ RAKİBİNİN HP Sİ VE SENİN VERMİŞ OLDUĞUN İNTLE ALAKALIDIR.

AYRİYETTEN 72 STAFF SKİLL AÇIPTA FLAME OLUNMAZ ÇÜNKÜ BUNUN SEBEBİ 72 STAFF SKİLLİNDE İSTER FLAME OL İSTER LİGHTİNG DAMAGELER FARKETMEZ BU YÜZDEN LİGHTİN OLURLAR.

İNT İ 180 OLMADI 200 VER DERİM.

PATHOS OLDUĞUNA GÖRE SANA BOLL DD(DAGGER DEFANS) LAZIM BUNUN İÇİNDE TAKILARINDA VE SİLAHINDA DD OLSUN YANİ ASA OLARAK OASİS(GLACİER) CHOTİC(LİGHTİNG) +7 DERİM.

KIYAFET +7 SHELLER.

ERENİON TAKMAYI AKLINDAN BİLE GEÇİRME CÜNKÜ ERENİON MP LER İÇİNDİR.

DD15 KAFALIK AL.SKİLL KAĞITLARINI AL.

GERİYEDE KALDI UNİG TAKILAR. HP Sİ İNT VE DEF FAZLA VEREN TAKILAR ALMANI TERCİH EDERİM.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.