Şimdi Ara

Mage uzmanları bi zahmet içeri :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önce herkese merhaba. Sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Warriorumu Bozup mage açmaya karar verdim. Sizlerin Görüşlerini de almak istiyorum.

+8 totamic spear
    +7 impact
    +7 raptor
    +7 shell Set
    +6 Defender of the Lord
    3 gb civarı da nakit var.

Bu itemleri kullanarak nasıl bir mage yapılandırabilirim? Görüş ve önerileriniz için şimdiden Teşekkür ederim.

• Bakan arkadaşlar hiç değilse aklındaki görüşlerini yazarlarsa sevinirim.
  • bu itemleri gb cinsinden yazarsan yardımcı olabilirler gibime geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_

bu itemleri gb cinsinden yazarsan yardımcı olabilirler gibime geliyo

Peki o zaman şöyle değiştirmek istiyorum sorumu. Bu itemler sizde olsa nasıl bir mage dizerdiniz.
  • 59 lvl ardream için
    +7 woe +7 chıtın set dual +0 rom ve +0 ep dizerdim.
  • serwerı solylesen belkı yardımcı olabılırdık
    ıtem fıyatlarını bılmıyoruz
    ama papersen paper set +9 wood ve unıge 2-3 ıtem yeter sanırsam andreamsan
    ınt olmak ıstıorsan da scorcıng +7 ve crımson 7 set
    bunlara paran rahatlıkla yeter
    geriye unıge kalır
    paran yettıgı kdarıyla unıge al
  • 65 lvl hazır mage var elimde. Ama kıyafet seçimi ve Takı vs vs konusunda ne yapacağım bilmiyorum. Bütün tavsiyelerinizi değerlendireceğim. Bu arada Server PATHOS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Natsukawa

65 lvl hazır mage var elimde. Ama kıyafet seçimi ve Takı vs vs konusunda ne yapacağım bilmiyorum. Bütün tavsiyelerinizi değerlendireceğim. Bu arada Server PATHOS

o zaman ice mage ol.party rahat bulursun ful ex gidersin.item olarak ex itemi alır,parayı bekletip piyasanın düşmesini beklersin.+7 elixir +7 shel set iyi gider şimdilik bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheodoreBagwell

quote:

Orjinalden alıntı: Natsukawa

65 lvl hazır mage var elimde. Ama kıyafet seçimi ve Takı vs vs konusunda ne yapacağım bilmiyorum. Bütün tavsiyelerinizi değerlendireceğim. Bu arada Server PATHOS

o zaman ice mage ol.party rahat bulursun ful ex gidersin.item olarak ex itemi alır,parayı bekletip piyasanın düşmesini beklersin.+7 elixir +7 shel set iyi gider şimdilik bence.

Peki Takı olarak neler yapmalıyım ?
  • complate +7 set,büyü kağıtları,erenionlardan +7 herhangi biri olabilir şimdilik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

complate +7 set,büyü kağıtları,erenionlardan +7 herhangi biri olabilir şimdilik.

Peki Earring, Necklace, Belt, Rings olarak neler almalıyım.

İce olmamı söyleyen arkadaşım ile senin yorumundan Glacier Erenion'u tasarladım kafamda. Ve Complate Set +7.
  • takılar serverına göre değişir.yani alabilme bakımından.ama hp ve defans ağırlıklı takılar bneim terciğimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

takılar serverına göre değişir.yani alabilme bakımından.ama hp ve defans ağırlıklı takılar bneim terciğimdir.

Tavsiyen için teşekkür ederim Bi kaç arkadaşımın yorumu ile beraber kafamda iyice canlanacak karakterim.
  • eger phatosdaysan czye hiç girmeni tavsiye etmem adream takıl yoksa cinnet gecirirsin +75 magen olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeepOut -- 2 Kasım 2008; 18:48:04 >
  • Ne demek görevimiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeepOut

eger phatosdaysan czye hiç girmeni tavsiye etmem adream takıl yoksa cinnet gecirirsin +75 magen olmazsa

az çok biliyorum Cz yi :) Ama biraz 69 kaldıktan sonra (RLB için) 70+ çıkma planlarım var kafamda. Ki 75 Anti armor u açmadan pek Cz gideceğimi sanmıyorum Ewil hariç
  • +7 g.e
    Complate set
    EP
    dual rom ( paran yeterse )
    küpeleride görev kullanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazoomlyer

+7 g.e
    Complate set
    EP
    dual rom ( paran yeterse )
    küpeleride görev kullanırsın

Sanırım Dual ROM için param yetebilir. Belt olarak da Belt of life türü bi şey alsam ? yada görev belti ne şekilde tam bilmiyorum o da idare eder heralde?
  • 7 complate set
    dd veren ice staff al +7
    dual rom
    ep 0
    diger takılar gorev olsun
    şimdilik işini gorur
    zamanla bi ske veya glass belt almaya calısırsın
  • Erenionlar semi-paper silahıdır. Tavsiyem ice olucaksan yüksek int verip +7 complete set +8 elixer almandır.
    O serverın piyasasını pek bilmiyorum ama dual rom glass belt ep ve dual sse ile çok sağlam olursun(+0 ları yeter). Birde tabiki spear ve dagger anti defanslar. Ancak bunları yapman için uzun bir süre pazar yapman lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.