Şimdi Ara

MAGE'Yİ İYİ BİLENLER > buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

int 144

mp 109

a ) şuandan sonra neye ağırlık vermeliyim ( int mp str hp vs.)

b) int e fazla verdğim için zararlı mıyım ?

c) Ardream ve Cz için int ve mp vs. nasıl olmalı ?

not: item problemim yok siz bana süper bir adam yaratın ben item bulurum .

• int:160 olsun

gerisini mp ye ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 23 Nisan 2007; 13:08:23 >
  • Yine mi sen?[8D En az 56-57 olmadan ardream falan hayal etme.Hele japkoda.Ardream yapacaksan pet ol,ama level kasacaksan pet le zor kasarsın paper ol.
    paper mage,yani hepsini mp basan,
    pet mage de 160 int basan gerisini mp basan mage dir.
  • PET MI YOKSA PAPERMI OLACAM GUZEL SORU ITEMLERIN VARSA PET OL AMA EZIK TAKILIYOSAN PAPER OL DERIM
  • ARdream e 57 de başla paper olursan çok güzel oluyor ama wood +9 +/8 set şart pet olcaksan 160 int bas gerisini asıl mpye :D

Ben bir kere pet oldum BÖyle iş olmaz dedim Bugün döndüm papera +8 set zor buldum
    Bir kere karar ver sonrada değiştirme

Bende PAPER4EVER vazgeçmem abijim...
  • lan eziq shey sürekli konu açıon zaten sinirliym bak bütün sinirimi senden çıkarırım... ulan sen 57 olmadan ardreamde bi b*q yapamassın.... ne anlamas sheysin yaaa offf böleleriyle uğrashıoss lan etin ne budun ne senin... 43 zuhahahaaa git lvl kass
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cre4k

PET MI YOKSA PAPERMI OLACAM GUZEL SORU ITEMLERIN VARSA PET OL AMA EZIK TAKILIYOSAN PAPER OL DERIM

PAper olmak eziqlik değildir İstersen logosa buyur gör bakalım paper neler yapıyormus...
    Pet dediğin nedir ki 65te solda 0 bırakırım.
    Azcık hp basayım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fp giyecek kadar int e ver geri mp yap ardreamda çok işe yarıyor tabi stafın ve geri kalan itemin sağlam olursalvl 70 mage server pathos
  • bencede biraz kas sonra sıfırlatırsın yanlış yapsan bile kafana takma olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: icemonster

lan eziq shey sürekli konu açıon zaten sinirliym bak bütün sinirimi senden çıkarırım... ulan sen 57 olmadan ardreamde bi b*q yapamassın.... ne anlamas sheysin yaaa offf böleleriyle uğrashıoss lan etin ne budun ne senin... 43 zuhahahaaa git lvl kass

Terbiyesizleşme salak şey.!
    Adam bize insan gibi soru sordu sen ise hayvan gibi yok zuha filan .
    Knighttan aklınımı yitirdin ya..
    Git bu Forumdan!!
    Aklını topla öle GeL!
  • quote:

lan eziq shey sürekli konu açıon zaten sinirliym bak bütün sinirimi senden çıkarırım... ulan sen 57 olmadan ardreamde bi b*q yapamassın.... ne anlamas sheysin yaaa offf böleleriyle uğrashıoss lan etin ne budun ne senin... 43 zuhahahaaa git lvl kass

Sinirin bozuksa bozuk,git başka yerde deşarj ol.!
  • quote:

sinirliysen adam aççekki öğrencek şerefsizmisin ne dalga geçiyorsun adamlan adam insan gibi sormus cevap verme öle ezig zuhaha gibi hareket yapma hareket yapma daha derimde sana bişiler bünyen kaldırmas oynayamassın bu forumada bişiler yazamassın sonra anlıyormusun
  • Arkadaşlar siz biraz bu kokuya uzak kalmışsınız.Konuyu açan arkadaş 3-4 gündü aynı konuyu açıp duruyor.Birkaç kez banlandı forumdan ve küfür falan da etmişti.Arkadaşın tepkisi o yüzden sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Arkadaşlar siz biraz bu kokuya uzak kalmışsınız.Konuyu açan arkadaş 3-4 gündü aynı konuyu açıp duruyor.Birkaç kez banlandı forumdan ve küfür falan da etmişti.Arkadaşın tepkisi o yüzden sanırım.

iftiraaaaaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: lwolat

quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Arkadaşlar siz biraz bu kokuya uzak kalmışsınız.Konuyu açan arkadaş 3-4 gündü aynı konuyu açıp duruyor.Birkaç kez banlandı forumdan ve küfür falan da etmişti.Arkadaşın tepkisi o yüzden sanırım.

iftiraaaaaaaaa

İftira mı değil mi bilmek isteyen bu linke baksın.Bunun 3-4 tane daha vardı uğraşıp aramadım şimdi.

http://forum.donanimhaber.com/m_13731728/mpage_1/key_//tm.htm#13731888

• quote:

Orjinalden alıntı: Eddy77

quote:

Terbiyesizleşme salak şey.!
    Adam bize insan gibi soru sordu sen ise hayvan gibi yok zuha filan .
    Knighttan aklınımı yitirdin ya..
    Git bu Forumdan!!
    Aklını topla öle GeL!

BİRBİRİNİZLE ŞEYLİ MEYLİ KONUŞMAYIN MİLLET HAKKINIZ<DA KÖTÜ DÜŞÜNCEK

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.