Şimdi Ara

mageden anlayanlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ardream çarı yapıom (mage) +8 salamander we +7 woe war sizce hangisini kullanayım. salamanderı kullanırsam dd kafalıkta takabilcem ama woe ile 2. derece setle gezcem. takılarda fena sayılmaz dual whiite silwer earing, ep we 1 rom war dieri görew yüzüğü we görew belti.

• ßence woe kullan ama ardreamda dd sizde olmaz
  • +8 Salamander Daha Cazip Geldi Bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devastation

+8 Salamander Daha Cazip Geldi Bana
    woe + 2. seviye paper set + dd25
  • quote:

Orijinalden alıntı: birlik001

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: birlik001

bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuranA -- 1 Eylül 2007; 16:52:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: birlik001

Alıntıları Göster
    walla dd+25i alabileceğimi sanmıorum çünkü patosta daha hiç bi takasta duymadım zaten 15gb param kaldı. patosta dd 25 ne kadar eder? olmazsa inte wercem we chitin dd yi takcam sizce mantıklı mı?yorumlar için çok tşkr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranA

quote:

Orjinalden alıntı: birlik001

bence

Alıntıları Göster
    hocam istersen şölebişi yap git salamander giy sonra hem woe hem salam ile dene hengisi çok vuruyosa onu giy bide dd al ama bende woe alcağına lr ol çok daha iyi

ulan pathosda dd 25 mi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrfgyhu -- 1 Eylül 2007; 16:57:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeKnOmW

walla dd+25i alabileceğimi sanmıorum çünkü patosta daha hiç bi takasta duymadım zaten 15gb param kaldı. patosta dd 25 ne kadar eder? olmazsa inte wercem we chitin dd yi takcam sizce mantıklı mı?yorumlar için çok tşkr.

Alıntıları Göster
    +8 salamander la daha çok vurursun.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Pathosta dd25 yoktur çünkü olimpiadan sonraki serverlarda drobu kaldırılmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkiller17

Alıntıları Göster
    salamenderi tavsiye ediyorum daha fazla vurursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkiller17

Alıntıları Göster
    ya adamın birinde paper dd görmüştüm o anlamda dd 25 demiştim şimdi düzeltmiş olayım o zaman ben paper dd yi kastettim (upgrate edilebilen ) onun +7 si ne kadar eder :) ben oyuna patosata başladım öncesini tam bilmediğim için kusura bakmayın bu bana gelsin

• quote:

ya adamın birinde paper dd görmüştüm o anlamda dd 25 demiştim şimdi düzeltmiş olayım o zaman ben paper dd yi kastettim (upgrate edilebilen ) onun +7 si ne kadar eder :) ben oyuna patosata başladım öncesini tam bilmediğim için kusura bakmayın bu bana gelsin

Alıntıları Göster
    chitin seti giysem we salamander yerine woeyi kullansam olur mu? yoksa yarı pet mi gezeyim. yada +8 salalamnder we chitin set mi yapsam .çok kararsızım yardım edin:(

• quote:

chitin seti giysem we salamander yerine woeyi kullansam olur mu? yoksa yarı pet mi gezeyim. yada +8 salalamnder we chitin set mi yapsam .çok kararsızım yardım edin:(

Alıntıları Göster
    chitin set takicaksan woe takarsan kusra bakma ama aptalliklik yapmis olursun chitin set + salamander + dd 15 ;) woe yi kullanma varsa sat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysqLL

chitin set takicaksan woe takarsan kusra bakma ama aptalliklik yapmis olursun chitin set + salamander + dd 15 ;) woe yi kullanma varsa sat..

Alıntıları Göster
    woe için semi paper olmak gerekior semi paper oluncada dd şart ki pathos tan bahsedioruz pathosta semi paper için dd bulamazsın sen en iyisi salamander lkullan 7 crimson set dd 15
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

woe için semi paper olmak gerekior semi paper oluncada dd şart ki pathos tan bahsedioruz pathosta semi paper için dd bulamazsın sen en iyisi salamander lkullan 7 crimson set dd 15

Alıntıları Göster
    salamder +8 işe yaramaz ben sana soleyım int olsan bile gene woe tak woe el daha fazla vurrusn
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

salamder +8 işe yaramaz ben sana soleyım int olsan bile gene woe tak woe el daha fazla vurrusn

Alıntıları Göster
    yorumlarınız için saolun ben en iisi +7 elelxira lightinge çewireyim we öle gezeyim hemde şekil gözüküo salamanderi satarım woe yide 60+ olcağım zamana saklarım ki şimdi hiç olmayı düşünmüom en mantıklısı böle herhalde

• quote:

yorumlarınız için saolun ben en iisi +7 elelxira lightinge çewireyim we öle gezeyim hemde şekil gözüküo salamanderi satarım woe yide 60+ olcağım zamana saklarım ki şimdi hiç olmayı düşünmüom en mantıklısı böle herhalde

Alıntıları Göster
    salamander +8 işe yaramaz diyen arkadaş arese gelde sana 252 mp ve +8 salamanderle hayatında yemedigin bi damage vuriyimde akln başına gelsin Ares CceLLatT 75 mage.

• quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xlhsnlx

+1 çünkü woe nin flame damage daha fasla +9 dan bile faslaydı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: o0reyiz0o

quote:

Alıntıları Göster
    g1 DD 11 var , tezgahlarda onu da kullanabilirsin 10gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: o0reyiz0o

quote:

Alıntıları Göster
    Pathosta mage charım var. Bana güven pasif kalma. +8 salamanderla olmuyor bu işler. İnt ol woe yi kullan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.