Şimdi Ara

MAGEDEN ANLIYANLAR BURAYA BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar benim 45 lvl bir magem var int=160 mp=102 sizce bundan sonra neye vermeliyim birine sordum 160 a kadar vermişsin gerisini hep mpye ver dedi.Bu konuda yardım edermisiniz.Bir de 6m param var 46 lvldede 5m görevi gelcek edicek 11m bu parayla charı dizebilir yada geliştirebilirmiyim.

• evet adamın dedigi gibi mp ye ver bence para konusunda pek bisi yapamazsın belki şöyle 15 m daha olsa belki salamander derdim ama yinede emin deilim server neresi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebula449

evet adamın dedigi gibi mp ye ver bence para konusunda pek bisi yapamazsın belki şöyle 15 m daha olsa belki salamander derdim ama yinede emin deilim server neresi??

Pardon onu yazmayı unutmuşum akara
  • para çok az para kas derim fll mp git
  • zaten 50 lwlde falan görev takıların açılıyor onları kullanırsın eline +1 elixır alman lazım en azından o para yetmez o yüzden bide full mp ver
  • hem az paran war hemde int çi olmuşsun :S bundan sora mp ye wer eğer intçi, gitceksen

eğer eline biraz para geçerse character pointleri 0 la paper ol derim kolay gelsin by
  • git o paralarla statlarını sıfıratıp full mp ol

sonra eline geçicek olan 5m ile +8 wood +7 paper set al

ömrünün sonuna kadar idare edersin onla
  • Kafam karıştı intçimi yoksa papermı oliyim paperında canı az oluyor hemde kolay ölüyor
  • Mesala paper oldum diyelim sürekli mpye vercem hiç inte vermicemmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: thebharıs2

Mesala paper oldum diyelim sürekli mpye vercem hiç inte vermicemmi

evet hiç inte vermiceksin sadece paper gögüslk giyebilecek kadar vericeksin ama bence half paper ol +9linen alabileceksen. Birde paper dd alırsın +8woeyle o takılarla çok manyak char olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

evet hiç inte vermiceksin sadece paper gögüslk giyebilecek kadar vericeksin ama bence half paper ol +9linen alabileceksen. Birde paper dd alırsın +8woeyle o takılarla çok manyak char olur

Adamda daha 6 m varmış...Ne +9 lineni,+8 woesi?..Dur daha...

• salamander staff iyimi ya sattım npc ben onu 32 k ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: мooŋωαlкεя

quote:

Orjinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

Adamda daha 6 m varmış...Ne +9 lineni,+8 woesi?..Dur daha...

evet bunlar delirtir adamı

mp ci ol bence paran yoksa. yoksa 57 lvl de bile gly. nin canının yarısını indiremezsin para kasamazsın. para kastıktan sonra +7 salamander>+7 elixir>+6 woe alırsın sırayla git gide ilerlersin. +7 crimson set +7 elixir bile yetiyo ardeam için.

• Asıl para yokken paper açmak saçmalık. Ardreamda bile iron set yoksa kimseyi kesemezsin.
  • war kıyafetlerini giyebilcek kadar int geri kalanını mp ver.eline +7 elemental staff al.lightinnig ol bence.

NOT:Paper mageyim küçümsemeyin.Mage oynamasını bilenin yeri öptüremeyeceği asas yoktur tabi adam pedalcı değilse
  • Oyun seni sarmadan oyunu bırak:P Git full mp ol verha mp ye ver sonra git lycon warewolf dire wolf kes +8 wood çıkar eline staff sonra git +7 healt set mage paper bas sonra git zombie ye kas sonra 51 ol harpy e geç orda kas ne diyim ki daha sonra lvl kastıktan sonra magesin para kas gyptonlarda öyle öyle oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.