Evet arkadaşlar benim 45 lvl bir magem var int=160 mp=102 sizce bundan sonra neye vermeliyim birine sordum 160 a kadar vermişsin gerisini hep mpye ver dedi.Bu konuda yardım edermisiniz.Bir de 6m param var 46 lvldede 5m görevi gelcek edicek 11m bu parayla charı dizebilir yada geliştirebilirmiyim.
evet adamın dedigi gibi mp ye ver bence para konusunda pek bisi yapamazsın belki şöyle 15 m daha olsa belki salamander derdim ama yinede emin deilim server neresi??
quote:
Orjinalden alıntı: nebula449
evet adamın dedigi gibi mp ye ver bence para konusunda pek bisi yapamazsın belki şöyle 15 m daha olsa belki salamander derdim ama yinede emin deilim server neresi??
Pardon onu yazmayı unutmuşum akara
para çok az para kas derim fll mp git
zaten 50 lwlde falan görev takıların açılıyor onları kullanırsın eline +1 elixır alman lazım en azından o para yetmez o yüzden bide full mp ver
hem az paran war hemde int çi olmuşsun :S bundan sora mp ye wer eğer intçi, gitceksen
eğer eline biraz para geçerse character pointleri 0 la paper ol derim kolay gelsin by
git o paralarla statlarını sıfıratıp full mp ol
sonra eline geçicek olan 5m ile +8 wood +7 paper set al
ömrünün sonuna kadar idare edersin onla
Kafam karıştı intçimi yoksa papermı oliyim paperında canı az oluyor hemde kolay ölüyor
Mesala paper oldum diyelim sürekli mpye vercem hiç inte vermicemmi
quote:
Orjinalden alıntı: thebharıs2
evet hiç inte vermiceksin sadece paper gögüslk giyebilecek kadar vericeksin ama bence half paper ol +9linen alabileceksen. Birde paper dd alırsın +8woeyle o takılarla çok manyak char olur
quote:
Orjinalden alıntı: sound_of_silence!
quote:
evet hiç inte vermiceksin sadece paper gögüslk giyebilecek kadar vericeksin ama bence half paper ol +9linen alabileceksen. Birde paper dd alırsın +8woeyle o takılarla çok manyak char olur
Adamda daha 6 m varmış...Ne +9 lineni,+8 woesi?..Dur daha...
salamander staff iyimi ya sattım npc ben onu 32 k ya
quote:
Orjinalden alıntı: мooŋωαlкεя
quote:
Orjinalden alıntı: sound_of_silence!
quote:
Adamda daha 6 m varmış...Ne +9 lineni,+8 woesi?..Dur daha...
evet bunlar delirtir adamı
mp ci ol bence paran yoksa. yoksa 57 lvl de bile gly. nin canının yarısını indiremezsin para kasamazsın. para kastıktan sonra +7 salamander>+7 elixir>+6 woe alırsın sırayla git gide ilerlersin. +7 crimson set +7 elixir bile yetiyo ardeam için.
Asıl para yokken paper açmak saçmalık. Ardreamda bile iron set yoksa kimseyi kesemezsin.
war kıyafetlerini giyebilcek kadar int geri kalanını mp ver.eline +7 elemental staff al.lightinnig ol bence.
NOT:Paper mageyim küçümsemeyin.Mage oynamasını bilenin yeri öptüremeyeceği asas yoktur tabi adam pedalcı değilse
Oyun seni sarmadan oyunu bırak:P Git full mp ol verha mp ye ver sonra git lycon warewolf dire wolf kes +8 wood çıkar eline staff sonra git +7 healt set mage paper bas sonra git zombie ye kas sonra 51 ol harpy e geç orda kas ne diyim ki daha sonra lvl kastıktan sonra magesin para kas gyptonlarda öyle öyle oyna
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme