Şimdi Ara

Mageler için bir teori

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar bi yerde gördüm bunu şimdi mageler için gerekli olan eyer flame ise flame damage deilmi ? öyle ise mage str ye yaklasık 30 tane veirse eline dual scitimar +8 alabilr o zaman 80+80 160 flame olur 64 flame vuarn bir staff la bile cok iyi vururken 180 flame ile düşünemiorm bile ayrıca kacarken bi eline kalkan alıp oynayabilr o zamanda 80 flame kalır +10 wood staff da da 80 flame bence siz bi deneyin belki işinize yarar olrsa sadece teşekkür yeter ALINTI siz ne düşünüyosunuz

• kımse yorum yazmıycakmı ben denemeyi dusunuyorum ama yardımcı olurmusunuz :D
  • Buna benzer bir konu acilmisti daha once. Gercekten bilenler yorum yapabilirmi bu konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: JusTéLové

arkadslar bi yerde gördüm bunu şimdi mageler için gerekli olan eyer flame ise flame damage deilmi ? öyle ise mage str ye yaklasık 30 tane veirse eline dual scitimar +8 alabilr o zaman 80+80 160 flame olur 64 flame vuarn bir staff la bile cok iyi vururken 180 flame ile düşünemiorm bile ayrıca kacarken bi eline kalkan alıp oynayabilr o zamanda 80 flame kalır +10 wood staff da da 80 flame bence siz bi deneyin belki işinize yarar olrsa sadece teşekkür yeter ALINTI siz ne düşünüyosunuz

ama staff vuruşu olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

quote:

arkadslar bi yerde gördüm bunu şimdi mageler için gerekli olan eyer flame ise flame damage deilmi ? öyle ise mage str ye yaklasık 30 tane veirse eline dual scitimar +8 alabilr o zaman 80+80 160 flame olur 64 flame vuarn bir staff la bile cok iyi vururken 180 flame ile düşünemiorm bile ayrıca kacarken bi eline kalkan alıp oynayabilr o zamanda 80 flame kalır +10 wood staff da da 80 flame bence siz bi deneyin belki işinize yarar olrsa sadece teşekkür yeter ALINTI siz ne düşünüyosunuz

ama staff vuruşu olmaz

Yani flame damage 160 li staff kadar etki edermi scimitarlar. Simdilik o onemli

• Battle mage işte DTh filan kullanıyorlar daha çok
  • ardream chari için staff vurusu cokda önemli deil ama 72 staff vuruşu hiçde fena deil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTéLové -- 11 Eylül 2007; 0:52:16 >
  • quote:

ardream chari için staff vurusu cokda önemli deil ama 72 staff vuruşu hiçde fena deil :D

ardream için önemli deilmi geçen gün bi orc yanımıza yanaştı koolteamworld die bi lightning mage arkadaş wardı adama nefes aldırmadı gelcene bin pişman oldu
  • biz Flameden bahsediyoruz
  • forumdan biri denemişti onu eline two handed sword almıştı vuruşu staffa göre azalmıştı
    ama tooth artırır
  • yarar kocum bie eline dol bir eline tooth al gerisini
    hp mp karısık yap str mage olursun
  • ok saolun denemek lazım
  • o durumda attac 0 olur tek başına flame damage işe yaramaz (attac şöle 0 olur mage str bonus full verse attac görunur ama vuruşa etkı etmez staff şart yanı ama fıkır guzel)
  • deneyen varmı
  • Flame damage sadece staff vuruşlarında etkili. Ve de scimitar la staff vuruşu yapamazsın
  • o 30mp ne olacak atağı düşürmeyecekmi hadi mpyi 255ledik bu seferde 72 stuf skili olmayacak yani her bakımdan imkansız gibi ancak yeni patch geldiğinde tek el asanın yanına denerseniz biraz daha mantıklı olur
  • bilmiorum olabilr japkoda oynarken mage eline ikitane +9 maul almıştı adam lighting di adam kime vursa direk stad
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.