Şimdi Ara

MAGELER VE OYUNDA NASIL PARA KASILIR BİLENLER YARDIM PLS!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • areste 61 lvl paper magem war. ancak aresi bildğiniz gibi itemin sağlam değilse istersen 70 ol bişi yapamıonuz bende itemlerimi düzmek için para toplamaya karar werdim ancak bunu nasıl yapacağım hakkında net bi fikrim yok. birgün dark stone kesen bi mage görmüştüm baya bi sohbet ettikten sonra bana shell düşürdüğünü felan söledi. benimde kafama yattı we kesmeye başladım seri kestiğim halde kayde değer bişi düşüremedim, şimdi sizce dark stone dönmeye dewammı edeyim yoksa bildğiniz we benle paylaşabilceğiniz bi yöntem warsa onumu deneyim?(abyss kas demeyin çünkü sadece a1 den girildiği için kimse rahat bırakmıyor)

YORUMLARINIZI BEKLİORUMM!!!!

• hocam belki kızacan ama golemlere gitsen cok karlı cıkarsın hem gsl itemler cıkıyo hemde bol para geliyo cıkan itemleride satar köseyi donersin
  • quote:

Orjinalden alıntı:dj seco
    hocam belki kızacan ama golemlere gitsen cok karlı cıkarsın hem gsl itemler cıkıyo hemde bol para geliyo cıkan itemleride satar köseyi donersin

ts kullan bide swift scroll bull paso dark stone dön
    flame ice ol gerçekten 1 hafta sonunda çıkardığın chitin şanslıysan shell ıron bow çok ii para yaparsın
    seco aynı şeyleri düşünüyoruz kalbimiz 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 23 Nisan 2006; 22:07:01 >

• dark stone dönmesine dönücemde çıkmıo ki mahluktan bende pre olmadığı için heralde ama galiba dark stone a kalcaz
  • bende gold var acaba faydası varmı
    sadece sw scroll kullanıyorum yatarsam yatarım zaten adam 50 lvl
    lvl kasmıyorum sadece dlw yaptığım için bu lvl de çok rahat kesiyorum senin 54 ve 57 skillerin var çok seri dönebilirsin
    edit:yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 23 Nisan 2006; 22:20:10 >
  • saatte 45-50 tane kesiom ama bişi düşmüo heralde pre üyelik olmadığından kaynaklıo. illaki pre aldırcaklar insana neyse yaza bakıcaz artık
  • şimdi dark stone kesin kescez gibi gözüküo başka önerileri olan arkadaşlar warmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abyysde shadow dene dex 9 str 9 çıkarsa kardır
    yada upgrade son çare
  • yok kardes sen tum seceneklerı dene ama upgrade yapma...hırsa kapıldıgın an ıs bıtıyor..2 gun once 900 mılyon param vardı..gıttım +7 full plate ve hoırn crosbow +7 topladım +8 basmayı denedım bı rouge fp +8 bı horn +8 cıktı..70 m zarara gırdım..sonra bıda basayım dedım yıne aynı sekılde topladım ıtemlerı bı bastım ıkı tane +8 rouge fp cıktı...az da olsa kara gectık..ve gelelım bugune .2 saat once 27 tane ıtem topladım yıne 20 sı fp 7 sı horn...bı basladım +8 basmaya 3 horn bıde fp cıktı ...acaıp gaza geldım 12 gb oldu para...gıttım bu sefer ucuz pahalı demeden 27 tane rouge fp topladım..bu arada bus la basıyorum en ucuz bus 2,5 m.bı bastım 27 sıde yandı. ortalama 15 den aldıgımı varsayarsak fp lerı 500 m ıcerı gırdım.kaldı 700 m.hırs yaptım..gıttım bu sefer olayı abarttım..glave ve crımson topladım..bı dunya bus aldım .

sonuc : 27 adet glave crımson karısımında bı tane +7 glave bı tane +7 crımson.... ve kasada 190 mılyon para..glave ı 170 e satsam crımsonu 60 a toplamda 420 mılyon para..hıc upgrade yapmayıp...pıyasadakı ucuz malları toplayıp 5-10 karla satsam sımdıye daha karlıydım..vıdeo cektım az sonra rapıde atacagım..sızınle paylasacagım ıflasımı...neyse saygılar

• aga tek kelime...
    ugrade.....
    anladin herhalde magesin manner süperdir senin..
    +7 yap yap sat.
    olmazsa gel ben kasayim diezde:DD
  • walla upgrade pek şanslı olduğun sölenemez ancak biraz para yapıp ticaret yapmak benim için en iyisi galiba
    . artık ticaret yapmayı planlıyorum herkes yardımları we görüşleri için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.