Şimdi Ara

Magic bright özelliğini kullanma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumdaki arkadaşların tavsişesişle samsung 793 mb aldım ama özelliği nasıl kullanacağım hala çözebilmiş değilim...
    yandaki tuşa basıyorum kare içerisinde RGB yazıyor hiç bir değişiklik olmuyor... sizce sebebi nedir?
    bana yardımcı olurmusunuz..
    ekran görüntüsüyle yardımcı olursanız sevinirim...

• magic bright benım bıldıgım kadarıyla parlaklık seviyesını cok fazla artırabılıyorsun ve o mb nın tüp ü daha deiğisik ondan tavsiye ediliyo yoksa ole bi ozellik yok
  • Oyun oynarken ve film seyrederken açmalısın.
  • Onun MagicBright tuşu var, ona basa basa kademe kademe açıyor. Oyunlarda ve filmlerde sonuna kadar aç MB'ı, gerçekten göründü kalitesi ve parlaklığı ciddi şekilde artıyor. Çok iyi bir monitör almışsın güle güle kullan
  • ben hiç dikkat etmemiştim bu tuşa nerde?
  • arkadaşlar tuşa basıyorum ama dediğim gib kare içerisinde RGB yazıyor anlayacağınız değişiklik olmuyor veya ben yapamıyorum...bu monitörden kullanan varsa nasıl yapıldığını söyleyebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluefire

arkadaşlar tuşa basıyorum ama dediğim gib kare içerisinde RGB yazıyor anlayacağınız değişiklik olmuyor veya ben yapamıyorum...bu monitörden kullanan varsa nasıl yapıldığını söyleyebilir mi?

O RGB yazan ekranın ve bastığın tuşun resmini çekip koyma imkanın var mı? Bendeki 763MB, sonra tuşların yerileri değişti yeni yerleşimi bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Magic Os 8 ve Nova Launcher
    6 ay önce açıldı
    Hand off kullanımı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya sanırım o rgb bı format monitor ayarlarından onu kapatabılıyorsun sanırım ben ole hatırlıyorum.
  • Tuşlar ekranın sağında ise (bende öyle) üstten 3. tuş MB tuşu.
  • evet alta dogru say açılıyor orda yazı internet film oyun seçim yap sen önce cd ye bi göz at monitörle verilen
    ok
    quote:

Orjinalden alıntı: phatoshwest

Tuşlar ekranın sağında ise (bende öyle) üstten 3. tuş MB tuşu.
  • Sağ taraftaki menü tuşlarının üstten üçüncüsü yani ''alt ok'' düğmesi.
    Ayrıca bu tuşun yanında ''Magic Bright'' amblemi var.
    Düğmeye ilk basışında 4 farklı seçenek çıkıyor. Yine aynı tuşu kullanarak seçeneklerden birini seç.
  • Magic bright Önceden yapılandırılmış mevcut modlar arasında geçiş yapmak için modları ayarlayıp kayıt etmeniz gerekiyor. Oyunlar için ayrı-Filmler için ayrı vs.

http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=TR&CttFileID=167149&CDCttType=UM&ModelType=N&ModelName=793MB&VPath=UM/200402/20040227072950406_BH59-00362A-00Tur.pdf

Türkçe Kullanma klavuzunu buradan PDF formatında indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 15 Temmuz 2005, 23:30:05 >

• peki bende 730b lcd var.ondada ayni ozellik var..şimdi sık sık değiştirmek ekrana zarar veririmi?

teşekkürler..
  • **menüdeki renk ayarları kısmında $rgb diye bir şey var..onu off yap

quote:

Orjinalden alıntı: bluefire

arkadaşlar tuşa basıyorum ama dediğim gib kare içerisinde RGB yazıyor anlayacağınız değişiklik olmuyor veya ben yapamıyorum...bu monitörden kullanan varsa nasıl yapıldığını söyleyebilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.