Şimdi Ara

magic mouse - magic trackpad hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mbunal Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bunlardan birini almak istiyorum hali hazırda kullandığım mac mini için. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

• mouse
  • Kesinlikle trackpad magic mouse masamda duruyo oyle,sadece trackpad kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Àhmet

Kesinlikle trackpad magic mouse masamda duruyo oyle,sadece trackpad kullanıyorum.

oyun oynamıyacaksanız kesınlıkle trackpad ben 1.5 yılı aşkındır kullanıyorum ilk aldıgımda ıksınıde almıstım magic mouse ve track pad track pad kullanması daha rahat ve guzel tabı sızın kullnacak oldugunuz uygulamay gıre degısır oyun der ısenız o zamn mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: smela

quote:

Orijinalden alıntı: Àhmet

Kesinlikle trackpad magic mouse masamda duruyo oyle,sadece trackpad kullanıyorum.

oyun oynamıyacaksanız kesınlıkle trackpad ben 1.5 yılı aşkındır kullanıyorum ilk aldıgımda ıksınıde almıstım magic mouse ve track pad track pad kullanması daha rahat ve guzel tabı sızın kullnacak oldugunuz uygulamay gıre degısır oyun der ısenız o zamn mouse

Ya da Illustrator da falan çizim yapmayacaksanız... Ben öyle ya da böyle Magic Mouse taraftarıyım elimle mouse dans etmeli adeta

• arkadaşlar bende magıc mouse almayı düşünüyorum ama 220 tl çok pahalı bence acaba türkiyeden bu mouse u daha ucuz alma yolu varmı. yada ne şekilde daha ucuza alabilirim?
  • buda güzel bir kombine olmuş yalnız

[DHTUBE=]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Magic Mouse Farkı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Videodaki urun guzelmis.Turkiyede var mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Videodaki urun guzelmis.Turkiyede var mi acaba?

http://bullettrain.com/express.html
    türkiyede yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkucuk

arkadaşlar bende magıc mouse almayı düşünüyorum ama 220 tl çok pahalı bence acaba türkiyeden bu mouse u daha ucuz alma yolu varmı. yada ne şekilde daha ucuza alabilirim?

ebaydan almıştım ben hem trackpad hem mouse istersen ebayda biraz araştır usa satıcılarından almanı tavsıye ederim
  • Amerikadan ben uygun fiyata alabilirim pm atiyorum almak isteyen arkadaslara.
  • 69 dolar apple amerıka sıtesınde ben alıcam
  • magic trackpad alınmıştır, mükemmel bir şey. dün akşam salondaki tv ye bağladım mac miniyi, kanepeden magic trackpad ile internet deneyimi gerçekten bir başka oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdastyana

arkadaşlar bunlardan birini almak istiyorum hali hazırda kullandığım mac mini için. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Apple Magic Mouse internette gezerken Trackpad kadar iş görmüyor yani trackpad bir başka zevkli kullanımı ama cs, wow cod 4 vb gibi oyunlar oynicaksanız tabikide Mouse
    diyorsanız internette gezicem TrackPad çok daha iyi bir alternatif dir
  • oyun harici internette dolaşmak ve macbook programları ile uğraşırken trackpad daha kullanışlı, uzun zamandır normal mouse kullanan birisi için magic mouse alışmak zor oluyor, ayrıca benim gibi papuç kadar eli olan birisi için magic mouse elde çok küçük kalıyor, ikili üçlü el hareketleri zor oluyor.
  • Az önce Bakırköy - Capacity'de dolaşırken Electro World'e girdim. Günlerdir aklımda olan Magic Trackpad'i 179 TL'ye görünce kaçırmayayım dedim. Axess kartımdaki 50 TL'lik puanla beraber 129 TL'ye geldi. Magic Mouse çok ağır geliyordu bana, bunun kullanımı inanılmaz kolay ve güzel. Çok memnun kaldım, arada kalan herkese tavsite ederim
  • Benim elim küçük olduğu için sorun yok magic mouse güzel
  • 1.5 yıldan fazla süredir Magic Mouse kullanıyorum. İşlevsellik olarak çok memnunum ama ergonomisi çok kötü malesef. Ele tam oturmadığı için uzun süreli kullanımda eli çok yoruyor. Sırf bu yüzden Magic Trackpad'e geçmeyi planlıyorum.
  • uygun fiyatlı nerden alabilirim şu an Magic Trackpad 'i
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.