Şimdi Ara

Magic Pop [Kendi Yapımım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kart aldıgımda video almaya başladım tutmadı ilki diğer npc gittim ondan elixir verdi fraps oyunu kasıyor olabilir diyip kayıtı durdurdum o yüzden sadece 1 denemem var hiç biri tutmadı 3 elixir 1 günlük sp kagıdı ve subs card çıktı :(
    Yorumlarınızı esirgemeyin :)

http://www.youtube.com/watch?v=Gs4RioQBoWE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 7 Mayıs 2009; 13:10:45 >

• link verirmisin ? youtube nin o zıkkımlarini göremiyorum
  • tabii ekledim linkide
  • 105 kere bakılmış 0 yorum :(:(
  • Geçmiş olsun.Bu kumar işlerin cünüplüğünde etkisi var.Dikkat etmelisin.Zaten kumar bu saturnde I_Sovalye_I galiba boyle yazılıyodu bayadır girmedim oyuna magic poptan sun staff dusmus diyorlar.
  • var sun staff kazananlar video su bile var bida alırsam abdestli oynarım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrGoLd

Geçmiş olsun.Bu kumar işlerin cünüplüğünde etkisi var.Dikkat etmelisin.Zaten kumar bu saturnde l_Sovalye_l galiba boyle yazılıyodu bayadır girmedim oyuna magic poptan sun staff dusmus diyorlar.

+link:http://www.rev6.com/player.asp?id=1573203

• bnm dediğim video bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ø®ßJK

bnm dediğim video bu

Ama bu haksızlık

• (:
  • ünv saolsun oyundan uzak kaldım yazın bu kumar olayına 2000 silk harcarım kesin
  • benim bi akadaş 200 silk harcamışta hiçbiri tutmamış şansa bak -_-
  • Magic poptan düşen premium itemlara aylık sp ticket, pet, avatarlar dahil mi? (Yeşil kutudan..)
  • Birisi Mgic Pop un ne olduğunu anlatsın Lütfen hiç bişe anlamadım oyunda fln
  • valla bana 64 lvl sos glavıe dustu +4 zar zor bastım su an cok guzel takıyorum bı eksı tarafı accaunt bount
  • iyi kumar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.