Şimdi Ara

MAGIC RESIST MI BLOCK MU? + RANGER STIGMA AĞACI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Siwaly

Anuhart'da asmo oynuyor olma ihtimalin nedir?

eğer bana sorduysan perento da oynuyorum.
  • Cleric için concentrationun yüksek olması lazım o skillerin iptal olmaması için arkadaşlar yazmış zaten clericte perento için diyeyim bu aralar en yaygın olarak kullanılan pvp için Magic resist pvede HP set kullanılıyor. Benim kendi yaptıklarım ve genelde gördüklerim bu şekilde.

Ranger içinse üst ağacı full açtım hem pvp hem pve için çok iyi , alt ağaç pve için daha iyi fakat mana dayandırmayıorum. O yüzden üst ağaç tercihen daha iyi ve koşarken atabildiğin 3 adet skill var üst ağaçta rangere ayrı bi tat katıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufujk

Cleric için concentrationun yüksek olması lazım o skillerin iptal olmaması için arkadaşlar yazmış zaten clericte perento için diyeyim bu aralar en yaygın olarak kullanılan pvp için Magic resist pvede HP set kullanılıyor. Benim kendi yaptıklarım ve genelde gördüklerim bu şekilde.

Ranger içinse üst ağacı full açtım hem pvp hem pve için çok iyi , alt ağaç pve için daha iyi fakat mana dayandırmayıorum. O yüzden üst ağaç tercihen daha iyi ve koşarken atabildiğin 3 adet skill var üst ağaçta rangere ayrı bi tat katıyor :D

ben rangerimla alt ağaçta oynuyorum explosive arrow dışında her skili koşarken atabiliyorum :))
  • full ağaç açmak rangerda gereksiz bence,alt slotu 50e kadar açıp üst slottan da speed of windi açıp geri kalan slotlarda da bestial furry , silence arrow ,sleep arrow isteğe bağlı naturel revolve ya da snare trap açılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığım PVP build;

http://www.aiondatabase.com/stigmaplaner?link=8#55:1:695:2087:639:655:684:2082:2100:641:2091:2085:646

Bazen Bow of blessing kaldırıp snare trap kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.