Şimdi Ara

Magic Resist.. ve Poision Resist.. ne işe yarıyor du ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acaba bu Magic Resist.. ve Poision Resist.. ne işe yarıyor du ?

• magic resist magelerin yaptığı büyülere karşı korur
  • quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

magic resist magelerin yaptığı büyülere karşı korur

magelerin yuaptıgı büyüye karşı koruyan flame glacier ve lightning resistler değil miydi

magic baska bişey bence emin deilim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OraLeTH -- 28 Eylül 2007; 16:08:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

quote:

magelerin yuaptıgı büyüye karşı koruyan flame glacier ve lightning resistler değil miydi

magıc demek ne demek onu biliyormusun anlayamadım priestin verdiği resistler magıc koruma verir yani anlatmak istediğim şey sana ßurda priest sana fresh (resist) attığı zaman işe yaracağını diorum
    üstelik o skıll işe yaramasaydı koymazlardı oraya
    Sanırım yardımcı olabildim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Mc_DeJaVu

quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

quote:

magıc demek ne demek onu biliyormusun anlayamadım priestin verdiği resistler magıc koruma verir yani anlatmak istediğim şey sana ßurda priest sana fresh (resist) attığı zaman işe yaracağını diorum
    üstelik o skıll işe yaramasaydı koymazlardı oraya
    Sanırım yardımcı olabildim...

yardımcı olamadın çnk yanlış bilgi werdin

priestin attıo fresh hiç bir işe yaramayan mal bi skilldir
    sadece poisona karşı olan asasların deggerlarının poison demagesini azaltır o kadar o da cok bişe değil...

• Magic resist dmg azaltmıyor ama sanırım kitlenmeyi donmayı azaltıyor. Aposda mesela mage yoksa fresh mind atardım işe yarıyordu sanırım. Posion resist posion dmg i azaltır. Posionlu silahlara karşı. Curse resist screamda kitlenmeyi önler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccm* -- 28 Eylül 2007; 16:29:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccm*

Magic resist dmg azaltmıyor ama sanırım kitlenmeyi donmayı azaltıyor. Aposda mesela mage yoksa fresh mind atardım işe yarıyordu sanırım. Posion resist posion dmg i azaltır. Posionlu silahlara karşı. Curse resist screamda kitlenmeyi önler.

magic rest :katılıyorum donma vb şeyler
    flame resist:flamelerden korunuz
    lightligh resist:lightligh büyülerinden korunur ve donmamızda azalır
    glacier resist:glacier büyülerinden korur az damaga falan yemek ve yavaşlamamız %25 gibi azalır
    priest resist büyüleri : emin deilim ama onlar magic rest özelliğini taşıyor

YETTİ BENCE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    goblin helmet ne işe yarıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MAGİC RESİSTANCE : mage lerin zehirli buyulerinde dmg in az gitmesine yardımci olur ..örneğin impact 57 buyusu 100 100 gidiyosa atıyorum 70 70 gidiyo
    POİSON RESİSTANCE : poison damage li bi silah için yine zehir li buyulerinde işe yarar..ark dediği gibi roguelerin spike oranını falana azaltmaz yani o zaman dd takmazdı kimse herkes bu skili kullanırdı
  • arkadaşlar bendeki küpe takı tokaların bir çoğunda curse resistance magis resist var mesela romda ve ep de var +1 2'si de buna rağmen yediğim screamde heykele dönüyorum. Bu sistemin çalışmadığına (CZ) de kesinlikle kanaat getirmiş durumdayım. Ancak cursed resist scream vb vuruşlara karşı bir resistance veriyor kağıt üzerinde sadece. Bu arada örneğin rogueların bastığı 62 skili kesinlikle ıce ve lıght magelerin löp diye ortada bırakma ve ağır aksak yürüme olayına karşı kesinlikle roguen onu atmasına müsade etmeden fiezzels etmekte fayda var yoksa gitti gider yavrular. My last word Magic resistance and Cursed resistance bull shit!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 28 Eylül 2007; 16:52:07 >
  • kısaca hiçbi işe yarayamayan başka bir usko saçmalığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

kısaca hiçbi işe yarayamayan başka bir usko saçmalığı

Manner Gibi:)
  • İşe Yaramıyor diyen arkadaslar harpy den zehir yediginizde hem freshmind li hemde freshmind siz giden hp lere bakın .
  • yani
    quote:

Orjinalden alıntı: acheron

kısaca hiçbi işe yarayamayan başka bir usko saçmalığı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.