Şimdi Ara

Magicka: Wizard Wars oynayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlamayı düşünüyorum fakat nereden satın alacağımı bulamadım. Steam'e baktım, orada da bulamadım. Çaresiz kaldım. Acaba forumda oynayan arkadaş var mı? Konuya yardımcı olursa sevinirim. Başlamayı düşünenler de bu başlık altında toplansınlar, bilgi paylaşımında bulunalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı ne kadar oyunun?
  • Hiçbir fikrim yok. Sanırım 13 dolar falan

• Steam sayfasında yazan aynen şu : "Bu ürün şu anda bulunduğunuz bölgede erişime kapalıdır"

http://store.steampowered.com/app/202090/

Türkiye'ye açılana kadar bir süre beklemek gerekecek.
  • Aa evet bunu görmüştüm. Kim bilir ne zaman açarlar

• bende bir adet kod var League of Legends koduna takas edebilirim.
  • yahu ben bu oyunu aldım 1 ay kadar önce açamadım bir türlü oyunu çalıştırınca bir hata verip durdu ticket attım falan filan yardımcı olan olmadı şimdide türkiyeye kapanmış

saçma valla versinler ozaman 12 dolarımı
  • Oyunu oynuyorum güzel bi oyun komboları filan var ama biraz paraya dayalı bi oyun gibi geldi gözüme markette satılan bazı eşyalar gerçek parayla satılıyo haliyle gerçek parayla satılan eşya oyun içi satılanda sağlam olur buda oyuncular arasında para yatıran ve yatırmayan diye ayrım olmasına neden olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fumetsu

Oyunu oynuyorum güzel bi oyun komboları filan var ama biraz paraya dayalı bi oyun gibi geldi gözüme markette satılan bazı eşyalar gerçek parayla satılıyo haliyle gerçek parayla satılan eşya oyun içi satılanda sağlam olur buda oyuncular arasında para yatıran ve yatırmayan diye ayrım olmasına neden olucaktır.

Alakası yok zaten eşyaların verdiği bonuslar eşit takas ilkesine dayalı. Lazerini güçlendiriyorsan ateş hasarını düşürüyorsun mesela. Hiç eşyam olmadan bir çok tam eşyalı insanı kestim. Oyun takım çalışması ve kombinasyonların doğru kullanımıyla ilgili.
  • Hortladı biraz ama hortlasın :) Türkiyeye açık şu an oynayan varsa buluşalım :)
  • atsaygili A kullanıcısına yanıt
    BENDE HORTLATIYIM BARİ ŞU AN İNDİRİYORUM HALA OYNUYORSAN PM YOLLA
  • BEYLER BEN BU OYUNU BELEŞ YÜKLEDİM FAKAT NASIL CO-OP OYNANDIĞINI BİLMİYORUM BİLEN VARSA SÖYLESİN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.