Şimdi Ara

Magnat Ses Sistemleri Kullanıcı Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
31
Favori
53.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1000 ve 2000 eski, 1002 ve 2002 yeni seri. Aralarındaki fark, yeni serinin tweeter'ı daha kaliteli, hoparlör göbekleri bombeli değil ve kasanın arka kısmındaki kenar ve köşeler ön yüzdeki gibi hafif yuvarlatılmış. Başka herhangi bir fark yok sanırım.
  • hyperborea61 H kullanıcısına yanıt
    çok sağol teşekkürler..
  • yarabinsky Y kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • en iyisi pioneer
  • slm Magnat Quantum serisi kullanan var mı nasıl bilirsiniz set olarak almayı düşünüyorum amazon de üzerinden yada tr den dali zensor 7 . klipscih r-28 yada bu seriyi mi alsam işin içinden çıkamadım 1500-2000euro arası gözden çıkardım tavsiye bekliyorum tşk
  • O fiata çıkacaksanız Canton 490 serisi veya Klipsch RP 260 serilerini tavsiye ederim ama amazon.de den bakın selamlar
  • geldim41 G kullanıcısına yanıt
    Kendi görüşüm quantum hem sinema hem muzikte iyi, o fiyattaki klipschler ise sinemada cok iyi muzikte ben pek begenmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.amazon.de
    Magnat 147170 Quantum 757 I 3 Wege-Standlautsprecher mit hochwertigem HiFi-Sound I Elegante Lautsprecherbox mit Doppelbass – Schwarz piano/seidenmatt: Amazon.de: Audio & HiFi
    https://www.amazon.de/Magnat-Quantum-Standlautsprecher-piano-schwarz/dp/B00940UVJ2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1491680853&sr=8-2&keywords=magnat+quantum
    fiatı bence çok iyi ve satıcısı amazon

• darkerdi kullanıcısına yanıt
    dinleyip test ettiniz sanırım . quantum banada yakın geliyor freakans aralığı değerleri doğruysa daha iyi tercih sanırım . kuleleri quantum center ve raf tipini klipsch yapıcam sanırım . center rp250 modeli 350euro iyi tercih olur sanırım .
  • hunhun34 kullanıcısına yanıt
    cantonu eledim gibi pek iyi yorumlar bulamadım klipsch ve magnat quantum serisinden karma yapıyım diorum nasıl olur acaba tek markadan mı set yapmalı onada kararsızım
  • ben frontlarda Canton GLE 490 kullanıyorum ancak center olarak Klipsch RP 250 C kullanıyorum ve insan sesinde mükemmel verimli gayet berrak ve anlaşılr sorround için canton ve klipsch den birini tercih edecegim bu gopları da Magnat supreme 800 cerisinin yerine degiştiriyorum
    Ben kendim shadow 207 kullaniyorum. Quantum 675 dinledim fiyatina gore iyi hoplar. Uygun fiyatli denk getirirseniz oyle karma bi sistemde olabilir. Hunhun gibi ben gibi o sekilde sistemi kullanan insanlar var.

Eğer magnat monitor supreme 2002 yeterli gelirse harman kardon 3770 ile satiyorum.zaten ikinci elde ilanim var.

• Merhaba,

Ben de klüpteyim artık.
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun supreme set mi aldiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Merhaba,

Ben de klüpteyim artık.

Hayırlı olsun hocam ,

Bende , benim setteki pioneer'ın ön kuleleri arkaya koyup , önler için Magnat 1000 veya 1002 ve ortaya 250 veya 252 arıyorum .

Arkadaşlar 2.el temiz olmak kaydıyla Magnat Monitor Supreme 1000 veya 1002 arıyorum , orta hoparlör için ise Monitor Supreme Center 250 veya 252 arıyorum .

Satan var ise mesaj atarsa sevinirim .
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Benim set.

Avr Onkyo TX-NR555

Hop set.

MAGNAT Supreme

802 Kule

202 Surround + Sonorous SP-100B-BLK Hoparlör Ayakları

252 Center

302 Sub.
  • herkeze selamlar forumda yenıyım ama yıllardır takıp edıyorum vermiş oldugunuz bilgiler gercekten cok guzel cok tesekkur edıyorum yaklasık 3 yıl once
    magnat
    802 kule
    252 center
    102 raf
    202 raf
    pioneer vsx-1123-k
    kullanıyorum sorunum su 802 kulelerin tweterları yandı sesı az actıgımda hiç ses gelmiyor -15 volumde cızırtı gelmeye baslıyor anfi neden korumaya almadı onuda bılmıyorum ögrenmek ıstedıgım daha wattı yuksek bı magnat twıter takabılırmıyım uyum saglarmı bılgınıze sıgnarak yardımlarınızı beklıyorum

• Arkadaşlar merhaba ,

Yok mu bunları satan , uzun zamandır arıyorum bulamadım hala .
    Alabildiğim tek , center için Magnat Shadow 213 oldu .

Magnat Monitor Supreme 2002 veya 1002 veya 802 - Kule Tipi
    Magnat Monitor Supreme 202 veya Shadow 203 - Raf Tipi
    Magnat Monitor Supreme 302 A - Subwoofer

Bunları satan varsa mesaj atsın ulaşsın bana , sıfırları çok pahalı uçmuş (: 2.el temiz ürün lazım (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikitare -- 30 Mayıs 2017; 5:27:47 >
  • 802 serisi satan yok mu
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.