Şimdi Ara

Magnat Ses Sistemleri Kullanıcı Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
533
Cevap
31
Favori
53.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wharfedale 8.4 sahibiydim. Sattım. Marantz Pm6005 le kullanıyordum. Şimdi supreme 802 fiyatları baya düşmüş.almayı düşünüyorum Sizce 8.4 lerden daha iyi ses alabilirmiyim 802 lerle.
  • metedoruk M kullanıcısına yanıt
    Cok bisey fark etmez belki 1002 serisi ile biraz daha fark olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metedoruk

Arkadaşlar merhaba.

Wharfedale 8.4 sahibiydim. Sattım. Marantz Pm6005 le kullanıyordum. Şimdi supreme 802 fiyatları baya düşmüş.almayı düşünüyorum Sizce 8.4 lerden daha iyi ses alabilirmiyim 802 lerle.

Gereksiz bir değişim olur amfin magnatların kalitesinden çok daha iyi. Bütçeyi ayarlayıp daha iyi bir hoparlöre geçmeni öneririm. Magnat çok giriş seviye ayrıca stereo için tutulmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler
  • Merhaba Arkadaslar,
    Supreme 802 lerimi Yamaha nsp 60 center+surround takım ile birlikte satıyorum.Dusunen olursa pm ile ulaşabilir.

•  Magnat Ses Sistemleri  Kullanıcı Kulübü

Magnat Ses Sistemleri  Kullanıcı Kulübü

Magnat shadow 207 ve magnat ma600

• Hayırlı olsun, bayağıdır foruma bakmıyorum yeni galiba hoparlörler.

• Tesekkurler, evet yeni. dinlemeyen varsa bu serisini siddetle tavsiye ederim f/p orani ust seviyede. Birde amfide magnat olunca uyumlari cok guzel oldu. Bir videoda ekledim ps4 youtube dan olmasina rağmen sonuç gayet iyi. Pc foobar dan flac parcalarda sonuç daha da iyi.

• hayırlı olsun erdi bey keyifli dinletiler
  • erdi bey,Bende , GSA Orhanın bu markayı sattığı günlerde bu seti dinlemiş ve çok etkilenmiştim ,Bilhassa magnat 600 anfi , sterio için arayışlarımda iyi bir alternatif idi , fakat Magnat 600 e Marantz dan baglantı yapamamam beklememe yol açmıştı , Bluetooth ve bilgisayar bağlantısı ile sınırlı olması kararsız kalmama neden oldu, ses tonu gerçekten çok güzel bir etkili , iyi günlerde güzel dinletiler dilerim
  • Teşekkür ederim coşkun bey ma600 benim gibi ekstradan dac, network player vs uğraşmak istemeyenler icin guzel bir alternatif. Sahne oluşumu ve uzun saatler dinlense bile yormayan bir sesi var. Ben avrden tak-cikar yaptığım için genelde benim icin sorun olmuyo yani olsada kullanmazdim biraz hassas olduğum icin :) sizde cantonlara ileride amaciniza uygun guzel bi stereo amfi bulursunuz insallah.

• Bende 800 seti kullanıyorum Sony amfi ile güzel :)

• Sevgili hifi sevenler 28 m2 odaya VSX-1022 ve Magnat 802 yeterli olur mu? Güç yeter mi, odayı doldurur mu ses?
  • AnilYoruker A kullanıcısına yanıt
    1002 alabiliyosaniz o daha iyi olur gibi sanki.

• darkerdi kullanıcısına yanıt
    Uygun bir ikinci el denk geldi o yüzden düşündüm. Yetersiz mi olur? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilYoruker

Uygun bir ikinci el denk geldi o yüzden düşündüm. Yetersiz mi olur? :(

beklentiyle alakalı biraz da hocam uygun fiyattan bulduysanız düşünebilirsiniz.
  • AnilYoruker A kullanıcısına yanıt
    Ben 802 set kullanıyorum. Avr de denon x1300w. Oda alanı 30 mkare. Apartman da olduğum için des seviyesinde daha 50'yi görmedim. Yeri geliyor 30'da bile çok yüksek bir ses alıyorum.

Göreceli bu işler malesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

Ben 802 set kullanıyorum. Avr de denon x1300w. Oda alanı 30 mkare. Apartman da olduğum için des seviyesinde daha 50'yi görmedim. Yeri geliyor 30'da bile çok yüksek bir ses alıyorum.

Göreceli bu işler malesef..

Cevaplarınız için teşekkürler. Biraz daha bekleyip Amazon'dan 1002 alsam daha iyi olacak sanırım.
  • Benim salonda 30m2 800 set yetiyor yetiyorda artıyor bile epeydir filmler hariç subu bile açmıyorum... Elbette amfininde bu işte faktörü var 1002 de bu açıdan oldukça yeterli gelecektir
  • arkadaşlar magnat monitor supreme 1000 ve 1002 modeli var nette aynı şekilde 2000 ve 2002 bunların farkı ne acaba
    bilen yardımcı olabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.