Beyler Allahın belası Komşu Son ses bütün gece TV açıp duruyor defalarca uyardım ne ettiysem yıldıramadım sonunda bir şey aklıma geldi benim odamın yan duvarına asılı TV, sanırım bir magnetron mikro dalga motoru ile bu tvyi bozabilirim en azından tvye giden sinyal kablosuna parazit yaparsam da olur sizin fikrinizi sormak istedim elektronik bilgim vardır 2yıl tecrübeliyim bu iş olurmu yada nasıl olur tecrübelerinizi aktarırsanız rahat uyuduğum her gece size dua edeceğim. Bu arada inanın Komşum imansız nedenmi ya müslüman zülmetmez komşusuna, kısasa kısas sağolun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Magnetar Menzil Arttırma EMP İle Uğraşanlar Çağrılı

-
-
Senin için, komşusunu 1000 kere rahatsız etmiş birini buldum, al
https://forum.donanimhaber.com/hoparlor-watt-hesaplama--98649499-2#149759571
-
Mikrodalga magnetronu vb cihazlar sağlığa ağır zararlar verebilir hatta verir.
Çözüm mukadderattır, gereğini yapmaktır. Saldırmak değil, sıkı olmak.
Ancak ille de birşeyler yapılırsa, sağlığa zarar verilmemesi esastır, mevzu bile olamaz. Tv antenini çevirmek, kalosuna müdahale düşünülebilir ama sorunu çözmek esatır, zarar vermek değil. Hangi yöntemle rahatsızlık giderilse dahi, zor olan, sorunun kaynağını durdurmak gibi olamaz. Karşıdaki kötü niyeti durdurmak lazım.
-
Öyle bir niyetin yoktu sadece magnetronla bu işi haledebilir mıyız onu merak ettim demekki olmazmış haşa öyle bir niyetin olsa burada olmazdım ben sadece Televizyonu etkisiz hale getirmek istedim elektro manyetik dalgalarla olurmuş onu düşündğm en kuvvetli eleo.man.dalgada magnetron üretiyormuş ondan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Komşunıza bir kablosuz kulaklık hediye edin. Muhtemelen işitme problemi var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sabit telsizler (RF) çıkış anteni başka bir tv veya radyo alıcı antenine yakınsa ve sen telsizinle çıkış yaparsan karşı tv anten giriş belseme kartını yakarsın bilmem anlatabildim mi. daha iyi anlaman için şu çektiğim videoyu tam izlersen daha iyi anlarsın. saygılarımla..
Caner Bilim Atölyesiyoutube
Bu gün ki video içeriğinde radyo frekansları ve enterferansların başımıza açabileceği işleri görüp, aynı zamanda tam sinüs, modifiye sinüs ve kare dalga inverterleri karşılaştırıp yaptıkları gürültü (parazit-Enterfere) yi gözlemliyoruz.. 00:00 Giriş ve Tanıtım. 00:35 Evimizdeki Endiktüf yükler ve zararları 04:12 Radyo Dalgaları Ve Enterferanslar 04:23 Telsiz ile Lamba Yakmak 05:35 Radyo Dalgalarından Elektrik üretme 10:30 Radyo Dalgalarındaki Enterferans ve Zararları 11:33 Evdeki Enterferanslar 13:31 Step Up-Down Modülatörlerdeki Dalgalanma ve Enterferans 16:11 Bitişhttps://www.youtube.com/watch?v=KeUB-PKJpTQ -
Hocam sağolasın videodan anladığım kadarıyla enterferans yapacak bir olay yapmam lazım siz telsizle yapmışsınız ancak benim telsizim maalesef yok muhtemel çok güçlü bir rf vericiye ihtiyacım var tecrübeli gibisiniz sizce ne gibi bir şey uydururum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok aşırı bilgim yok RF ve ileri düzey elektronik'de, ama ille telsiz olması gerekmez, ayrıca telsizler filitreli oldukları için zaten en az zarar verecek cihazların başında gelir, geçenlerde 10kv (10.000v) 30ma lık bir neon voltaj yükseltme trafosu ile frekansı yükselterek 2 adet (pc power psu lardan çıkan 110/220 trafoları) kullanarak EMP cihazı yapmıştım, bu tür konulara merakım yok sadece savunma sanayisi için bir kaç proje geliştiriyordum yaptığım bir cihazın etki alanına etki edip etmeyeceğini gözlemlemek için yapmıştım, bu cihaz cihazların chipsetlerine ve kondansatörlerine kablosuz şarj gibi voltaj verip yüksek frekans + voltaj ile aşırı şarj edip geri dönüşü olmayan hasarlar verip kablosuz olarak bozmaktadır. ama bu tür cihazlar sağlık açısından zararlı ayrıca yasal olarak uygun değiller, ben de dahil olmak üzere bu konuda pek fazla kişi size yardımcı olamayacaktır yasal sorumluklar nedeniyle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X