Windowsa MacOs USB Kurmak
Arkadaşlar windows işletim sistemine sahip bir bilgisayarım var ancak sadece macos sisteminde çalışan bir uygulama var bende bilgisayarıma geçici mac kurmaya karar verdim USB ye macos boot edip bilgisayarı usbden çalıştırsam olurmuş nasıl yapabilirim usbyi bilgisayardan çekince mac kapanacak ve ana işletim sistemi çalışacak gibi
İPhone 5 İcloud Kırma
Bit pazarından almış olduğum iPhone 5 icloudlu çıktı, daha öne 5s modeline icloud kırılımı yaptım ancak iPhone 5 hakkında hiçbirşey bulamadım bu bilgiler hakkında tecrübeli olanlar bi el atarsa kullandıkça sevaba girersiniz :) windows için ios 10.3.4 sürüm
Org desteği İle Yazıcıdan Çıktı Alamama
Arkadaşlar Otg desteği olan bir cihazın var ancak bu cihaz geri besleme yapmıyor yani bağlı cihaza elektrik vermiyor yazıcıya org kablosuyla bağlayınca hiçbir şey olmuyor bilgisayara bağlayınca normal otg olarak çalışıyor ben bu cihaza ne yapmam lazım kabloyu kesip elektrik verdim bu sefer yazıcıya bağlıyken şarj işereti üstünde kırmızı çizgi çıktı bağlanmadı yazıcıyı çıkarınca şarj oldu ben anlamadım desteklerinizi bekliuorum
Yazıcı OTG Desteği İle Çıktı Alamama
Arkadaşlar Otg desteği olan bir cihazın var ancak bu cihaz geri besleme yapmıyor yani bağlı cihaza elektrik vermiyor yazıcıya org kablosuyla bağlayınca hiçbir şey olmuyor bilgisayara bağlayınca normal otg olarak çalışıyor ben bu cihaza ne yapmam lazım kabloyu kesip elektrik verdim bu sefer yazıcıya bağlıyken şarj işereti üstünde kırmızı çizgi çıktı bağlanmadı yazıcıyı çıkarınca şarj oldu ben anlamadım desteklerinizi bekliuorum
TV İçin Sinyal Kesici Fikri Olan Grlsin
Abilerim Televizyonun sinyalini kesicek elektromanyetik bir verici bloklayıcı biliyorsanız veya en ufak bir fikriniz varsa belirtin muhtacım lütfen TV jammer diye araştırıyorum sonuç bulamadım belki diz bir şeyler önerirsiniz bir devre olur başka bir fikir olur arada duvar var 1metre menzilden TV sinyali kesilecek tvnin sesini dahi parazitlese bana yeter bu forumda çok deneyimli insanlar var biliyorum inşaallah çare olursunuz
Magnetar Menzil Arttırma EMP İle Uğraşanlar Çağrılı
Beyler Allahın belası Komşu Son ses bütün gece TV açıp duruyor defalarca uyardım ne ettiysem yıldıramadım sonunda bir şey aklıma geldi benim odamın yan duvarına asılı TV, sanırım bir magnetron mikro dalga motoru ile bu tvyi bozabilirim en azından tvye giden sinyal kablosuna parazit yaparsam da olur sizin fikrinizi sormak istedim elektronik bilgim vardır 2yıl tecrübeliyim bu iş olurmu yada nasıl olur tecrübelerinizi aktarırsanız rahat uyuduğum her gece size dua edeceğim. Bu arada inanın Komşum imansız nedenmi ya müslüman zülmetmez komşusuna, kısasa kısas sağolun
Arduino yazılımcıları beklenir değişkenler hakkında
Arkadaşlar arduino da seri monitördeki yazıları nrf24l01 ile başka bir arduinoya aktarmak istiyorum. Bu seri ekranda büyük sayılar ve karakterler bulunuyor örneğin
Basınç 123456 Pa
Nem % 20
Sorum şu bu ifadeleri hangi değişken ile atarsam tüm harfleri ve sayıları düzgün olarak gönderirim
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.492 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware