Abilerim Televizyonun sinyalini kesicek elektromanyetik bir verici bloklayıcı biliyorsanız veya en ufak bir fikriniz varsa belirtin muhtacım lütfen TV jammer diye araştırıyorum sonuç bulamadım belki diz bir şeyler önerirsiniz bir devre olur başka bir fikir olur arada duvar var 1metre menzilden TV sinyali kesilecek tvnin sesini dahi parazitlese bana yeter bu forumda çok deneyimli insanlar var biliyorum inşaallah çare olursunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV İçin Sinyal Kesici Fikri Olan Grlsin
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dayın olsaydı veya kendin "dayı" olsaydın sorun çoktan çözülmüştü, işin o kısmıyla ilgili akıl veremeyiz, yasaktır.
Sinyal, jammer filan diyorsun ama adam büyük ihtimalle çanak anten kullanıyor.
Sen adamla kavgalı değilsen, "kulaklık takabilirsin" vs de adama yada sen bir kulaklık al ona
veya yazılı şikayet et, "şu saatteki gürültünün incelenmesini" diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 28 Kasım 2021; 7:57:50 > -
Hahahaha :D, Öncelikle kullanılan TV yayın frekansını öğrenmelisiniz. Sonra o frekansta karmaşık veriler yayınlayarak antenin bulunduğu bölgedeki sinyali bozmalısınız. Prensipte böyle çalışır.
Yasal olarak bir limitleme vs. var mı bilmiyorum. Araştırmadan yapmayınız.
-
Konuyu değiştirmeye gerek yoktu..
FM verici bile güçlü oolduğunda tv yayınına zarar verebiliyor.
En iyisi karşı tarafı hizaya çekmek, yapılamamışlar akılda kalır, nasıl uyarmak gerekiyorsa...
Televizyonun hoparlörüdür sizi rahatsız eden. Ses sıfırlama (noise cancelling) ve ya hoparlöre yapılabilecek baskı düşünülebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 28 Kasım 2021; 7:58:39 >
-
Abim bir önceki konuda yazdığım cevabı okudun sanırım tamam şimdi tvyi etkisiz hale getirecezde senin linkine göre ben Fox tvyi sıfırlayacak sesi nereden bulucam yinede sağol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kısım araçta dışarıdan gelen sesi anında etkisizleştirmek için ters ses sinyali veren sistem var. Ama konumuza uzak sayılabilir.
Aranızdaki duvar kalınlığını öğrenip, karşı tarafa bi hayli yaklaşacak şekilde boşaltırsın küçük bir hacmi. Yaklaştıkça daha hassas çalışman lazım, karşı tarafa çıkmamak için. Tam tvnin aanten bağlantısının denk geldiği yer hizasına verici antenini döşeyebilirsin. Bu yakınlıkta FM verici bile parazit oluşturabilir. Ama daha uygun bişiler düşünülebilir.
Hepsini boşverelim, sorununu hallet. BUnlar hep kaçamak yöntem. Gerekirse sert konuş, polise başvurableceğini de ima et.
Aslında küçük bir delikten iç kısma uzaktan kumanda sinyali vererek, duvarlardan yansımasıyla felan tvyi kapatmak da bir ihtimaldir. Hele cep telefonuyla kontrol edilebiliiyorsa.... Tabii özel hayata tam saygı ile tavandan verilebilir uzaktan kumanda sinyali.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 28 Kasım 2021; 18:40:46 > -
Superbox internet kullanırken kuzenimde aynı oda da internet kullanınca hele internetten indirme yapınca TV sapıtıyordu görüntü çok bozuluyordu.
Kendi televizyonumda ise iyi bir çanak sistemi, kaliteli bir lnb, %100 bakır kablo ve güzel bir sinyal oranı olmasına rağmen TV'ye çok yakın olunca görüntüde bozulmalar oluyordu.
Tabi hangi sinyal etkiliyordu tam bilmiyorum o sinyali bulup yapabilirsiniz ama telefonların çalışmasını engellerse başınıza iş açabilir tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X