Şimdi Ara

Magnum(Namı değer Altı patlar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Magnum(Namı değer Altı patlar) Sevenleri görebilirmiyim ^^

Battlefield 3 Magnum Montage

• Ekleyebilirsin beni listeye . Bide bu pistole 3x dürbün nasıl gelicek anlamadım bilgisi olan varsa söylesin
  • 44.magnum scope diye ayrıca o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chagotta

Ekleyebilirsin beni listeye . Bide bu pistole 3x dürbün nasıl gelicek anlamadım bilgisi olan varsa söylesin

Eklentinin ne zaman açıldığını öğrenmek için --->
    Battlelog sitesi-->
    Soldier--->
    Unlocks--->
    Weapons sekmelerini seçiceksiniz.
    Orda istediğin silaha tıklayınca sağ altta hangi eklentinin kaçıncı kill de açıldığı yazıyor.

Örneğin Magnum için
    10 Kill Flash Light
    20 Kill Muzzle Brake
    30 Kill Ghost Ring
    40 Kill Compensator
    50 Kill Mini RDS
    60 Kill Laser
    70 Kill Delta
    80 Kill Heavy Barrel

magnumla 130. kill, 180.kill ve 230.killerde magnum battlepack çıkar. Bu battlepacklarin birinde çıkıyor şansına.
  • Teşekkür ederim. Dun bi pack actim skin ve boost cikti bakalim artik digerlerine nasip
    Bu arada yeni mapler guzelmiş desert ve 44 magnum cok iyi oluyor acik arazide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakarmısın 233 kill olduğu halde son battle pack den de çıkmadı

• Chagotta kullanıcısına yanıt
    3X dürbün klasik şekilde açılmıyor. Bir ara Dice sadece belirli kişilere dağıttı. Sonradan bir grup insana daha dağıttı. Veteran Pack diye bir şey. BC2, BF3 ve BF4'ün olması gerekiyor sanırım. Olup gelmeyen de var, istikrarsız mevzu yani.
  • quote:

Bakarmısın 233 kill olduğu halde son battle pack den de çıkmadı

İlk kez karşılaştım böle bişeyle oyundaki nick ne battlelogdan bi bakayım senin statlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

quote:

İlk kez karşılaştım böle bişeyle oyundaki nick ne battlelogdan bi bakayım senin statlara

Oyunda da aynı chagotta.

Vallaha bi dürbün açılacak diye bf3 falan almam artık :)zaten 100 metreye kadar dürbünsüz magnumla işimi görüyorum.
    Yalnız yakın mesafede hip fire biraz daha iyi olan deser eagle çok iyi oluyo söylemeden geçemiyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: mazochist

3X dürbün klasik şekilde açılmıyor. Bir ara Dice sadece belirli kişilere dağıttı. Sonradan bir grup insana daha dağıttı. Veteran Pack diye bir şey. BC2, BF3 ve BF4'ün olması gerekiyor sanırım. Olup gelmeyen de var, istikrarsız mevzu yani.

Çok sağol cevap için.
    Kasap et derdinde , koyun can derdinde misali update hakkındaki yorumlar arasında kaybolup gitmişti
  • quote:

quote:

quote:

Oyunda da aynı chagotta.

Vallaha bi dürbün açılacak diye bf3 falan almam artık :)zaten 100 metreye kadar dürbünsüz magnumla işimi görüyorum.
    Yalnız yakın mesafede hip fire biraz daha iyi olan deser eagle çok iyi oluyo söylemeden geçemiyeceğim

evet sadece 3x kalmış senin magnumda ama nasıl oldu böle anlamadım:) belki gold battlepacklerle açılabilir ilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VuvuzelaTR -- 21 Kasım 2014; 11:49:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunda da aynı chagotta.

evet sadece 3x kalmış senin magnumda ama nasıl oldu böle anlamadım:) belki gold battlepacklerle açılabilir ilerde

Artık dice firmasının bu battle pack leri ,company of heroes 2 deki kıdeme göre paketlere benzemesinde

• battlefield 3 de üstüne daha iyi bir silah yoktur yaklaşık 1500 kilim vardır o silahta battlefield 4'te ise çok yavaş kalmış pek kullanasım gelmiyo açıkcası onun yerine unica 6 veya deagle 44 daha iyi bir silah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

battlefield 3 de üstüne daha iyi bir silah yoktur yaklaşık 1500 kilim vardır o silahta battlefield 4'te ise çok yavaş kalmış pek kullanasım gelmiyo açıkcası onun yerine unica 6 veya deagle 44 daha iyi bir silah.

İsabet oranımız yüksek ama yakın mesafede deagle daha mantıklı hip fire nin gözü körolsun. Ben dürbün açılır diye habire magnumla devam ediyorum battlepack lerde kaldı gözüm :)
  • quote:

quote:

battlefield 3 de üstüne daha iyi bir silah yoktur yaklaşık 1500 kilim vardır o silahta battlefield 4'te ise çok yavaş kalmış pek kullanasım gelmiyo açıkcası onun yerine unica 6 veya deagle 44 daha iyi bir silah.

İsabet oranımız yüksek ama yakın mesafede deagle daha mantıklı hip fire nin gözü körolsun. Ben dürbün açılır diye habire magnumla devam ediyorum battlepack lerde kaldı gözüm :)

magnum'da dürbünler açık bende genede pek bi etki etmiyo yapımcılar gerçekten içine etmişler battlefield 4'de.. battlefield 3'deki o seriliği yakalıyamıyosun sw40 ve unica 6 fena değiller ama genede deagle kral gibi görünüyo hocam

• quote:

quote:

quote:

magnum'da dürbünler açık bende genede pek bi etki etmiyo yapımcılar gerçekten içine etmişler battlefield 4'de.. battlefield 3'deki o seriliği yakalıyamıyosun sw40 ve unica 6 fena değiller ama genede deagle kral gibi görünüyo hocam

Yakın mesafede 3-4 kişi olsun degle coşar da coşar :)

• magnum montage böyle oluyor birader senin paylaştığındaki gibi "zaaaa zaaa" yaza yaza değil ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 25 Kasım 2014; 8:21:40 >
  • quote:

quote:

quote:

Oyunda da aynı chagotta.

Hocam EA Live Chat'e gidip ordan veteran status isteyin. Tüm BFler var gözüküyor sonra battlelogda BF3de M1911 FLASH/SUPRESSOR BF4de Veteran Battlepack (sebebini yeni öğrendim ) geliyor. Onun içinden çıkıyor 3x.

• Magnum sevilmez mi yahu
  • mujdatsayar744 kullanıcısına yanıt
    Deagle candır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.