Şimdi Ara

Magsafe 2'nin sadece bilgisayara takılan kısmını nereden alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15" Macbook pro retina'nın yanında verilen sarj aletinin bilgisayara takılan ucu bozuldu ancak adaptörde hiçbir problem yok. Bildiğiniz gibi o kablo kısmı adaptörden kolayca ayrılabiliyor o yüzden belki ayrıca o ucu da satıyordur Apple diye düşündüm ama sitesinde bulamadım. Malum sarj aletinin fiyatı da 300 lira civarı, tamir edebilecek bir yer var mıdır ya da sadece bilgisayara takılan kısmını bir yerden alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buremba B kullanıcısına yanıt
    http://www.ebay.com/itm/AC-Adapter-Original-DC-Power-Cable-Repair-Cord-Apple-Macbook-Air-Pro-45W-60W-85W-/111623478073?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item19fd471b39

Böyle bir şeyden bahsediyorsunuz sanırım hocam, eğer yanlış anlamadıysam.
  • @ebrar evet hocam ona baktim ama bir aydan uzun suruyor gelmesi. Istanbul'da mumkun mudur acaba onu bulmak bir yerden?

• AppleStore'daki teknik servislerde bulunabileceğini pek zannetmem. İstanbul Avrıupa Yakasında Atı Bilgisayarın ayrı bir servis bölümü var (web sitelerinden adreslerini bulabilirsiniz...), orada adaptörü bozulmuş ürünlerden çıkması olabilir. Ayrıca Kadıköy'deki Yazıcıoğlu Han'da veya civarında "laptop adaptör tamiri yapan" yerler vardır; şansınızı bir de orada deneyin.

İllakiMagsafe2 kablo ve ucunu bulmaya da çalışmayın. Eski tip Magsafe uçları da bir adaptör ile Magsafe2'ye adapte edilebilmekte...

Kolay gelsin.

• Benimde kedim kemirdi maalesef bundan 1 ay kadar önce kabloyu.Aynı şekilde bende kabloyu değiştirebilir miyim diye araştırma yaptım.Fakat bir sonuca ulaşamadım maalesef.200 TL ye yeni bir adaptör almak durumunda kaldım.Görüştüğüm yerlerde yapılabilir ancak pek sağlıklı olmaz cihaza da zarar verebilir deyince pek üstelemedim.Bayilerden biri değişim olayından bahsetmişti o zaman.Onu araştırabilirsiniz 50 TL gibi bir rakam daha aşağıda olur fiyat demişlerdi o zaman.Eski adaptörü alıp yenisini istiyorlar sanırım direk apple dan.Ancak garanti süresi biraz daha kısa oluyormuş bilginize.
  • Ebaydan 30 liraya repair packini aldim sadece bilgiayara takilan kismi icin sanirim en ucuzu boyle oluyor. Apple storeda gittim ama kullanici hatasi dediler, su anki fiyati da 289 olmus ki bence asiri pahali bir adaptor icin. Simdi gelince onu deneyecegim bakalim. Ilginiz icin tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.