MagSafe benzeri çıkarılabilir Ethernet kablosu piyasaya sürüldü
-
-
Arada kopma sorunları gibi problemleri aştılarsa büyük yenilik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
katılıyorum , kopma olmayacaksa süper olmuş , inovasyon denmez ama güzel iş yapmışlar
-
Bu yaklaşım envalarıyla en a z10 yıldır var. Ethernet lisine gelmesi geç olmuş.
-
Geçmişte sony bağlantı noktalarını yan Tarafta yapmıştı.o zaman farklı amaçlar için kullanılıyordu. Buna benzer Magsafe tarzı bir teknoloji konektörler yardımıyla telefonlara gelebilir tamamıyla Type C ortadan kaldırılabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genelde bunların uçları zamanla gevşiyor ve yavaşlık yada kopma oluyor bu düzeltildiyse güzel
-
şuan bu tarz type-c kablolar var ama soketin dahili olduğu bir yapı gelecekte neden olmasın ki.
-
Bir ara manyetik uçlu şarj aletleri çıkmıştı. Hani şu ucu telefonda takılı kalıyor da kabloyu atıyorsun direkt mıknatısla yapışıyor ya onlardan. Bende almıştım ama en ufak bir harekette yerinden milim bile oynasa temas kesildiği için şarj etmeyi kesiyordu. Bunda da aynı şekil olacak muhtemelen. Kabloya elin çarpsa veya laptopu hafif hareket ettirsen bağlantı kesilecek. Kaldı ki bunun kullanıcılara ne gibi avantajı olacak? Kabloya bir şey olmasın diye sürekli bağlantı kopmasını göze mi alacaklar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
soketin karşı tarafını değiştirseler, herkesin kulakları çınlayacağı için soketten sonrasında tasarım değişikliği yaparak yine rahat durmamayı başarmışlar. ne yaparız, ne ederiz diyerek aksesuarlar üzerinden güya teknolojiyi yeniliyorlar. her şeyin tipini değiştirdiler, bu gıcık olduğumun ethernet soketinin kendisini nedense kimse değiştiremiyor veya değiştirmeye yanaşmıyor. ee kolay değil tabi. hal böyle olunca ne yapacaklar, incik boncukla avunacaklar. bence gereksiz işler.
-
Kabloya bir şey olmuyor genelde ama o uca çakılan jaklar zamanla gevşiyor kablo yepyeni bu jak yüzünden çöp oluyor ama bu olayda bu olmuyorsa çok iyi
-
Dediğim gibi bende bunun şarj için olanı var ve inanın reklamı yapıldığı kadar işlevsel değil. Sürekli temas kopup duruyor. Çekmeceye attım ve yeni kablo aldım. Muhtemelen kablo bozulduğunda manyetik olanı çekmeceden çıkartmak yerine yeni kablo alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur ama bu daha sağlamdır diye düşünüyorum umarım da öyledir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X