Şimdi Ara

magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
52
Favori
51.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail gondermisler ama tam ne diyor anlamadim.Birisi izah ederse sevinirim.Uyeligi mi vercek parayi mi iade edecek ?

Dear Abdullah,

Thank you for writing back to us.

We checked our records and see that your transaction has not been completed and it has been declined by the processor.

So the transaction was never completed and we have not charged you for the transaction.

If you have been charged for the transaction, please contact your bank and they will be able to assist you in this regard.

If you wish to purchase the Magzter Gold subscription at the discounted price of $49.99 USD, please write back to us and we will send you the special Paypal invoice to purchase the subscription under your account.

Please let us know if you like this option, so that we can have it arranged for you.

We look forward to hearing from you soon.

Regards,

Nancy
    Executive - Customer Support

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netkral42 -- 2 Temmuz 2016; 18:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum özetle,

Para çekmedik senden, işlem tamamlanmadı diyor ama banka çektiyse onlarla görüş iade ederler diyor.

Eğer indirimli fiyattan satın almak istersen bize haber ver hallederiz diyorlar.

Eğer alırsan sen de bana haber ver lütfen ben de faydalanayım 1 kişi olarak gruptan.

• grubunda boş yer olan mesaj atsın geç gördük kaçırdık be
  • 30tl- 46tl aradaki farka değer hiç önemli değil. pc de biraz inceledim güzel dergiler var geçmiş sayıları incelemedim onlarda aktif sanırım. ios üzerinden ipad de tadından yenmez. haber veren ve almamıza aracı arkadaşa teşekkürler
  • Change.org sitesinde eski kampanya geri dönsün şeklinde imza kampanyası başlatan/başlatacak varsa metnini İngilizceye çevirebilirim...
  • Yeni bir grup yapılırsa beni de ekler misiniz?

• Traful T kullanıcısına yanıt
    Bankayla mi gorusecegim, suan almak için ne yapmam gerekiyor.Mesaj atip almak istiyorum deyince uyeligime mi tanimlama yapacaklar.Yoksa para otomatik iade olacakta yeniden mi satin alacagim.Rehberlik yapan olursa satin alip uyelikleri paylasalim eski fiyattan.

• netkral42 N kullanıcısına yanıt
    Para onlara gelmemiş, o sorunu banka ile çözmeni söylüyorlar...
    İndirimli fiyattan sipariş etmek isterseniz, sizin hesabınıza özel olarak "Paypal Faturası" göndereceklerini belirtmişler...

Ödeme işini halledebilirseniz ben de grubunuza katılmak isterim...
    Hocam şöyle yazabilirsiniz satın almak için.

I want to purchase the Magzter Gold subscription at the discounted price of $49.99 USD, ıt wıll be better for me if you can send me a special discount coupon because in our country it's not possible to use paypal payment system.

İlk çekilen para provizyon. Yani bir şey yapmanıza gerek kalmadan geri yatacak kartınıza. Daha doğrusu karttan hiç çekilmemiş gibi olacak. Siz görmeyeceksiniz çekim ve iade işlemni.

• quote:

Orijinalden alıntı: netkral42

Bankayla mi gorusecegim, suan almak için ne yapmam gerekiyor.Mesaj atip almak istiyorum deyince uyeligime mi tanimlama yapacaklar.Yoksa para otomatik iade olacakta yeniden mi satin alacagim.Rehberlik yapan olursa satin alip uyelikleri paylasalim eski fiyattan.

Dostum Enpara müşteri hizmetlerini ara ve ödemenin karşı tarafa geçmediğini söyle, onlar seni yönlendirecektirler. O ödemene enparaya geri alınca bahsettiğin maile şöyle cevap yazıp gönder;

Hi dear Sirs,

Please send me your special Paypal invoice to purchase the subscription of the Magzter Gold subscription at the discounted price of $49.99 USD.

Regards,

netkral42 / İsim

seni $49.99 USD lık bir ödeme için paypala yönlendirecek ama Türkiye'den ödeme yapabilir misin bilemiyorum? halledebilirsen benide gruba yaz lütfen.

edit : Traful arkadaşta yazmış ama belirtmek isterim ki EnCart'ta provizyon olayı yok hesaptaki bakiyeden direk çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 2 Temmuz 2016; 20:06:17 >

• Kampanyanın tekrar yapılması için mail atsak fena olmaz aslında. Boş grup olursa bir pm yeter.
  • Arkadaşlar kampanyasız 230tl, isteyen varsa bu fiyattan giricek msj atsın yada grubuna alsın

• Ben akbank axess ile aldim akbanki simdi aradim ama bizlik su an bisey yok dedi.Para kardiya gecmis dedi, provizyonda onay vermezlerse iade okur dedi.Bizim akbank olarak yapacagimiz bisry yok dedi.Harcama itirazi verilebiliyor ama aylqri buluyor o da.İade edilmesini bekleyip siteye mail atacaz artik.

• Traful T kullanıcısına yanıt
    Korkum akbank ile site arasinda kalip param hiç olmasin..para bir haftaya anca iade olur sanirim

Sıkıntı çıkacağını sanmam. Bu konularda karşıda muhattap bulduğunuz sürece sıkıntı olmaz.

enkart ile aldınız sanmıştım ben karıştırdım o zaman bir kaç gün internet şubeden provizyonunuzu takip edin sitenin bahsettiği gibi geri döndüyse dönem içine düşmeden iptal olur arkadaşın da belirttiği gibi.
  • Arkadaşlar 232 TL üzerinden alıcaz kişi başı,46.5TL geliyor 2 kişiyiz,katılmak isteyen yazsın @burakcivci

Edit -son 1 kişi

@Quarell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearFromHe -- 2 Temmuz 2016; 21:39:46 >
    ödeme gerçekleşmedi, bankanız ile görüşün, ya da size paypal ödemesi yapalım siz de ordan alım yapın tekrardan diyor

ama paypal tr kapandı, paypalla alışveriş yapamayız, benden de banka dekont görüntüsü istediler, gönderdim bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.