Şimdi Ara

magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.231
Cevap
52
Favori
51.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı konu ile ilgili sabah mail attım hala dönüş yapan olmadı :/
  • FearFromHe arkadaşımızın desteğiyle aldım.2 kişiye daha ihtiyaç var.Biraz inceleme fırsatım oldu.Tüm dergiler var.Kaçırmayın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcivci

FearFromHe arkadaşımızın desteğiyle aldım.2 kişiye daha ihtiyaç var.Biraz inceleme fırsatım oldu.Tüm dergiler var.Kaçırmayın bence

Ben alabilirim hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcivci

FearFromHe arkadaşımızın desteğiyle aldım.2 kişiye daha ihtiyaç var.Biraz inceleme fırsatım oldu.Tüm dergiler var.Kaçırmayın bence

benide yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFromHe

Arkadaşlar 232 TL üzerinden alıcaz kişi başı,46.5TL geliyor 2 kişiyiz,katılmak isteyen yazsın @burakcivci

Edit -son 1 kişi

@Quarell

beni alın
  • grup varsa girebilirim.. pm lütfen
  • arkadaslar satın aldım 2 kişilik yerımız var isteyen pm 46 tl

• 1- Fearfromhe
    2- burakcivci
    3- Quarell
    4- ???
    5- ???

2 kisilik yerimiz var kisi basi 46 tl. Satin alim isi yapilmistir

• Bu dergileri PC de okumak için program vs gerekiyor mu arkadaşlar.
  • Arkafaşlar aylardır yerli ve yabancı dergileri takip etmek için kullanıyorum ve memnunum fakat müşteri hizmetlerine ulaşmak da, iletişime geçmek de çok zor. Ödeme konularıyla malesef yine sıkıntılı kendilerinin, biz kaynaklı mı, site kaynaklı mı bilemiyorum.

Sitelerinde üyelik sürenizi görebileceğiniz doğru düzgün bir arayüzleri bile yok malesef.

Ipad'de de aynı anda arkaplanda uygulama geçişi yapmak sıkıntılıdır malesef, okuduğunuz dergiyi kapatıp ana sayfaya atabilir veya alakasız ilk sayfasına atabilir okuduğunuz derginin.

Bunun dışında dergi çokluğu ve fiyat/performansı "yabancı dergi okuyorsanız" avantajlı, sadece birkaç Türkçe dergi okuyorsanız dmags, emecmua, dijimecmua sitelerinde de tek dergi abonelikleri için iyi fiyatlara abonelik yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fliusit -- 2 Temmuz 2016; 23:14:32 >
  • Bu arada bazı dergiler magzter gold üyeliğine dahil değildir, dikkat edin, yanında altın rengi kitap simgesi olan dergileri aboneliğinizle okuyabilirsiniz, diğerleri ayrı satın alma veya üyelik gerektirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fliusit

Bu arada bazı dergiler magzter gold üyeliğine dahil değildir, dikkat edin, yanında altın rengi kitap simgesi olan dergileri aboneliğinizle okuyabilirsiniz, diğerleri ayrı satın alma veya üyelik gerektirir.

Hocam biraz daha net açıklayabilir misiniz. Mesela ben TR dergileri arasında yanında altın kitap simgesi olmayan hiç bir yayın olmadığını görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

Orijinalden alıntı: Fliusit

Bu arada bazı dergiler magzter gold üyeliğine dahil değildir, dikkat edin, yanında altın rengi kitap simgesi olan dergileri aboneliğinizle okuyabilirsiniz, diğerleri ayrı satın alma veya üyelik gerektirir.

Hocam biraz daha net açıklayabilir misiniz. Mesela ben TR dergileri arasında yanında altın kitap simgesi olmayan hiç bir yayın olmadığını görüyorum.

Hocam o liste zaten gold olanlarin hepsini gosteriyor fark ettiyseniz ustte all gold magazines yazar uyelikle okunur yani

• Quarell kullanıcısına yanıt
    Magzter GOLD üyelik için "Download to read offline" yazıyor! bu ne anlama geliyor bilgniz var mı? Yani PC'ye indirip pdf gibi daha sonra da okuma imkanı var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

Magzter GOLD üyelik için "Download to read offline" yazıyor! bu ne anlama geliyor bilgniz var mı? Yani PC'ye indirip pdf gibi daha sonra da okuma imkanı var mı acaba?

Bir fikrim yok hocam umarin oyle biseydir. Bilgilendirirse eski kullananlar sevinirim

• adam lazımsa ben girebilirim.
  • Quarell kullanıcısına yanıt
    PM attım.

• web üzerinden okunması çok kullanışlı değil sadece. ipad olmadığı için deneyemedik ama masaüstü uygulaması olsa kindle gibi çok güzel olurdu
  • 46 liradan 1 + 12 : 13 aylık abonelik isteyenler, enpara ya da iş bankası ile ödeme yapabilecekler pm atabilir.

Ben alımı yapacağım.

1- Evrekas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 3 Temmuz 2016; 0:21:43 >
  • Evrekas kullanıcısına yanıt
    Gold üyelikse bu beni ekleyebilirsiniz. Ödemeyi Enpara ile yapacağım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.